Karboksyterapia - polecacie?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Specjalista Aspazji
Fajna Kobietka

Karboksyterapia - polecacie?

Post autor: Specjalista Aspazji »

Chcę zapytać co sądzicie o zabiegach karboksyterapii? Jest ktoś tutaj kto stosował?
RoseNails_pl
Jestem tu nowa :)

Re: Karboksyterapia - polecacie?

Post autor: RoseNails_pl »

Możesz wyjaśnić mniej wtajemniczonym o co dokładnie chodzi w tym zabiegu oraz jaki efekt dzięki niemu możemy uzyskać? Im więcej szczegółów tym oczywiście lepiej i bezpieczniej.
agata2022

Post autor: agata2022 »

Ja z czystym sumieniem polecam. Zabieg jest prawie bezbolesny a efekty są spektakularne. Likwidowałam cellulit i prawie całkowicie się go pozbyłam, teraz mam motywacje żeby walczyć o to żeby nigdy się nie pojawił. Skorzystałam z usług Centrum Medycznego Kraków SPAM i jestem bardzo zadowolona, stąd też polecam. Nie ma się czego bać-naprawdę.
Ostatnio zmieniony ndz maja 12, 2019 2:56 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
kalek

Post autor: kalek »

Jest to najlepszy sposób na pozbycie się cellulitu. Jeśli macie z tym problem- koniecznie udajcie się na ten zabieg.
Patkaa

Post autor: Patkaa »

Tak ja stosowałam na zmianę z falą akustyczną w SCM estetic. Terapię dobrała mi Pani doktor lek. med. Natalia Łuc-Skiba do mojego rodzaju cellulitu i u mnie się sprawdziło. Chodziłam na zabiegi 3 miesiące, ale teraz mogę pokazać ładne gładkie nogi.Mnie osobiście nic nie bolało przy karboksyterapii jedynie odczuwałam delikatne rozpychanie pod skórą.
ODPOWIEDZ