Zele pod prysznic
-
misiapysia
- Miła Kobietka
Re: Zele pod prysznic
a czy olejek pod prysznic dziala tak samo jak zwykle zel pod prysznic?
żele pod prysznic kupuję z yves rocher, najczęściej w pakietach 3 w cenie 2, czy coś podobnego. Mają najwspanialsze zapachy ever - polecam szczególnie KAWĘ!
Czasem mam jednak ochotę na zwykły, klasyczny zapach od dove
Czasem mam jednak ochotę na zwykły, klasyczny zapach od dove
-
lipstick11
- Jestem tu nowa :)
Ja uwielbiam żele z The Body Shop, mój ulubiony zapach to kokos, jest z olejem kokosowym, bez SLS, jest gęsty, nawilżający i bardzo wydajny.
Olejków po prysznic używałam z Nivei i Isany i jeszcze z jakieś firmy, ale wg. mnie one wcale nie nawilżają, ot zwykły środek do mycia ciała.
Olejków po prysznic używałam z Nivei i Isany i jeszcze z jakieś firmy, ale wg. mnie one wcale nie nawilżają, ot zwykły środek do mycia ciała.
niesamowity zapach ma SPAM - można go bardzo tanio dostać w internecie, ale w sklepach trudniej. świetnie się pieni i bardzo długo pachnie, do tego każdy komu go poleciłam sobie bardzo chwali!
Ostatnio zmieniony pt mar 07, 2014 3:56 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
Karolcia93
- Miła Kobietka
Pewnie działanie mają podobne, szczególnie jak są tej samej firmy, wydaje mi się że olejek jest gęstszy od żelu, ja kiedys używałam tylko żeli po prysznic, ale ostatnio przerzuciłam się na olejkimisiapysia pisze:a czy olejek pod prysznic dziala tak samo jak zwykle zel pod prysznic?
Mam teraz czekoladowy Sorayi z serii So Pretty :)Super zapach. Taka ciekawa odmiana po zapachach kwiatowych i owocowych, do których byłam niewolniczo przywiązana. Sama może nie wpadłabym na pomysł, że czekoladowy zapach w kosmetykach może być ok, ale dostałam ten żel w prezencie i jestem z niego super zadowolona. 
Używałam olejki pod prysznic, ale zdecydowanie ja lubię jak się pieni. Jak mam mega suchą skórę to używam emulsji do mycia allergoff, która delikatnie natłuszcza. Jak nie mam problemów z suchością skóry to czasami mi się zdarzy użyć męskiego żelu pod prysznic
Bo lubię zapachy 
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
obecnie czekoladowy z Avon - jest OK i migdałowy z BYPHASSE - dobrze się pieni i ładnie pachnie 

-
L...
uwielbiam owocowe żele pod prysznic 
ostatnio moim ulubiencem jest Soap&Glory na zmiane z TBS - malinowym
ostatnio moim ulubiencem jest Soap&Glory na zmiane z TBS - malinowym
Zakupiłam z Nivea najnowszy żel łączony z balsamem ale dopiero go wypróbuję, więc dopiero wtedy powiem czy rzeczywiście jest taki super jak reklamują 
Ale ładnie pachnie
Ale ładnie pachnie
Bardzo lobię żele pod prysznic kokosowe bo ładnie pachną 
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
- karolajnaa
- Miła Kobietka
Nienawidzę kokosowych, waniliowych czy czekoladowych. Dla mnie to za ciężkie zapachy. Ja wolę świeże, cytrynowe na przykład. Owocowe żele w ogóle uwielbiam!
Ja mam teraz podróbkę nivei z kuleczkami z olejkiem ale też jest super!
Ja mam teraz podróbkę nivei z kuleczkami z olejkiem ale też jest super!
-
L...
Mnie opakowanie zraziło okropnie nieporeczne pod prysznicem. Zapach fajny typowa nivea no ale u mnie szału nie robił, nie nawilzal tak jak sie spodziewałam. A szkoda bo zamysł dobry.Madlen pisze:Zakupiłam z Nivea najnowszy żel łączony z balsamem ale dopiero go wypróbuję, więc dopiero wtedy powiem czy rzeczywiście jest taki super jak reklamują
Ale ładnie pachnie
LadyJ, rzeczywiście szału nie robi.. Już myślałam, że będzie fajny..
Nie nawilża, co więcej powiedziałabym, że nawet lekko wysusza skórę..
Nie nawilża, co więcej powiedziałabym, że nawet lekko wysusza skórę..
-
G****
Ja aktualnie mam zaczęte 4 żele pod prysznic bo co chwila zmieniam 
ale mój ulubiony to malinowo-waniliowy, boski zapach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
słodkie 
Ja jakoś lubię także pomarańczowe, bo mają włąściwości ujędrniające
przynajmniej tak się łudzę 
Ja jakoś lubię także pomarańczowe, bo mają włąściwości ujędrniające

-
L...
wlasnie go kupiłam po raz drugiGuśka pisze:Ja aktualnie mam zaczęte 4 żele pod prysznic bo co chwila zmieniam
Z naturalnych kosmetyków za normalne pieniądze to na pewno ŻEL DO KĄPIELI 7 ZIÓŁ HB.
Super pielęgnacja dla cery, która powinna wyglądać normalnie.
Tzn. będzie zdrowa, odżywiona, delikatna. Tylko to trzeba stale używać tego samego, jakościowego kosmetyku.
Super pielęgnacja dla cery, która powinna wyglądać normalnie.
Tzn. będzie zdrowa, odżywiona, delikatna. Tylko to trzeba stale używać tego samego, jakościowego kosmetyku.
Floslek ma pięknie owocowe żele, zapach długo się utrzymuje
-
Mirabelka02
- Miła Kobietka
ja uwielbiam wszystkie o zapachach pochodnych od jedzenia, zwłaszcza kokos, wanilia.....mmmmm
Ja teraz używam takie z serii fruits z rossmanna
Obłędne zapachy <3
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Uwielbiam zapach pistacji albo masła kakaowego
Obecnie używam nivea Care & Cocoa 
"Wystarczy pleść jakieś głupstwa, których nikt nie może zrozumieć, a ludzie zrobią wszystko, czego od nich zażądasz." - Buszujący w zbożu
tvokazje
tvokazje
Kiedyś używałam żeli pod prysznic i wierzyłam w to wszystko co piszą na reklamach. W te wszystkie nawilzające składniki. Jednak potem nauczyłam się czytać składy kosmetyków i okazało się,że te wszystkie zele nie są takie dobre jak sie o nich pisze i w wiekszości sytuacji jest to jedynie reklama. Zawierają w sobie slsy, które potrafią podrażniac skórę ( nie wiem czy widziałyscie ale ten sam składnik jest w płynach do mycia naczyń).
Aktualnie używam mydel naturalnych. Jest masa świetnych polskich mydlarni, do ktorych warto jest sobie zajrzeć. I których mydła są o wiele lepsze w składzie Po pierwsze takie mydła nie bedą podrażniały, po drugie jeśli będą wykonane na przykład z masła shea albo oliwy z oliwek będą nawilżały. Fajne mydłą ma Hagi, jeszcze fajniejsze moim zdaniem ma Olivia Plum. Sa wykonane na bazie oliwy z oliwek. Ostatnio kupiłam sobie kilka i dzialanie naprawdę ok.
Aktualnie używam mydel naturalnych. Jest masa świetnych polskich mydlarni, do ktorych warto jest sobie zajrzeć. I których mydła są o wiele lepsze w składzie Po pierwsze takie mydła nie bedą podrażniały, po drugie jeśli będą wykonane na przykład z masła shea albo oliwy z oliwek będą nawilżały. Fajne mydłą ma Hagi, jeszcze fajniejsze moim zdaniem ma Olivia Plum. Sa wykonane na bazie oliwy z oliwek. Ostatnio kupiłam sobie kilka i dzialanie naprawdę ok.
Nie przepadam za większością żelów owocowych, ale cytrynowe uwielbiam 
-
Siedemmska
- Miła Kobietka
Marka Hildegard Braukmann ma fajny żel pod prysznic 7 ziół. Jest delikatny, ma naturalne pH, jak macie jakieś podrażnienia to sprawdzi się naprawdę dobrze. Złagodzi wszelkie uszkodzenia naskórka.