Zakup bielizny -na co zwracacie uwagę?
-
nataliapstryk
- Jestem tu nowa :)
Re: Zakup bielizny -na co zwracacie uwagę?
przede wszystkim na wykonanie. Słabe jest to, że czasem kupi się bieliznę a zaraz do niczego się nie nadaje tylko do kosza ;/ ja zaczęłam kupować na SPAM i już nie mam problemu z "jednorazową bielizną " .
Ostatnio zmieniony czw sty 08, 2015 2:51 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
e-shaman_pl
Zgadzam się,podczas zakupu bielizny zwracam uwagę przede wszystkim na jej jakość,wykonanie które ma dla mnie kluczowe znaczenie. na drugim miejscu oczywiście stawiam kolor plus wygląd bo także nie ukrywajmy- bielizna musi się w odpowiedni sposób prezentować.
Bielizny raczej nie kupilabym przez internet, jak cos to bardzo sporadycznie. Wole dotknąć i sprawdzić jakosc i wykonanie 
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
A ja zamawiałam przez internet i moja opinia jest pozytywna,chociaż rozmiar faktycznie lepiej znać wcześniej i wcelować w niego bo potem musimy odsyłać i zamieniać go na inny,co też nie powinno być specjalnym problemem.
www.WszystkozAmeryki.com
jeśli chodzi o górę to najbardziej, według mnie liczy sie odpowiednio dobrany rozmiar, to podstawa, a jesli bielizna jest przy tym ladna to idealnie. A dół tylko bawelniany, zadnych gryzących koronek.
-
dobradziewczyna906
Najlepiej udaj się do braffiterki, która jest nieocenionym skarbem jeśli chodzi o wybór biustonosza.
Jeśli chodzi o fotografię produktową to mogę to polecić 
dla mnie liczy się przede wszystkim materiał z jakiego wykonana jest bielizna
wybieram taką z jak największym procentem bawełny w składzie (byle nie 100%, bo wtedy strasznie się rozciąga), wiadomo, że koronki są kobiece i seksowne, ale jakoś staram skupić się na tym co zdrowsze dla ciała 
Popieram, czyli dobrze dobrać rozmiardobradziewczyna906 pisze:Najlepiej udaj się do braffiterki, która jest nieocenionym skarbem jeśli chodzi o wybór biustonosza.
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Przede wszystkim materiał, z którego bielizna jest uszyta. Ja mówię stanowcze "nie" wszystkim syntetykom, w których można się po prostu uparować, zwłaszcza latem.
Na wykonanie
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Materiał,wykonanie i rzecz jasna wygląd bo nie ukrywajmy że dla każdej z nas jest to bardzo ważne kryterium zaraz po wygodzie i dopasowaniu bielizny:) Nie widzę przeszkód aby zamawiać w sklepach internetowych,w końcu wybór mamy tutaj zdecydowanie większy.
Na jakość materiałów, sprawdzam jak szwy wyglądają
Ale w necie nie sprawdzimy materialu czy tez tego jak lezy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Patrzę na wygodę i ładny wygląd. A w sklepie cenię profesjonalną obsługę, pomoc przy wyborze i dopasowaniu bielizny, w szczególności biustonosza.
Polecam mojego bloga http://tajemnice-seksualnosci.blogspot.com/ 
-
Bielizna-Delfin
- Miła Kobietka
Jak chyba każda z nas,bo wygląd i jakość wykonania są najbardziej istotne,poza tym liczy się również to gdzie kupujemy. W szczególności polecam szukać ciekawych promocji w sklepach internetowych,nawet jeżeli nie trafisz z rozmiarem to zawsze bez problemu można przecież zwrócić.
W przypadku bielizny - koniecznie jakość wykonania i materiał.