W co się ubrać na spotkanie?

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
elthi
Miła Kobietka

W co się ubrać na spotkanie?

Post autor: elthi »

Moje drogie, w co się ubrać na spotkanie z rodzicami mojego chłopaka? W piątek się z nimi widzę na kolacji i zupełnie nie mam pomysłów :( Doradzicie mi coś? :happy
"Jesteśmy więźniami własnego ja. Żyjemy w niewoli własnych poczynań."
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Re: W co się ubrać na spotkanie?

Post autor: Jamelia »

Coś skromnego ;-)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Sekan
Jestem tu nowa :)

Post autor: Sekan »

Cześć , podejrzewam że odpowiednim ubiorem będzie taki niezobowiązujący strój, na pewno nie można się ubrać jakoś wyzywająco, tylko najlepiej tak skromnie i do tego jakieś dodatki biżuterii.
ButyJana - oryginalne buty
modna.kasia

Post autor: modna.kasia »

Ubierz się skromnie, ale bez przesady, Wystarczy jeden elegancki dodatek - jak na przykład marynarka i do tego bialy tshirt czarne jeansy. Nie przesadź z makijażem :)
Karolka
Miła Kobietka

Post autor: Karolka »

Zgadzam się, najlepsza będzie prosta stylizacja. Lepiej unikać głębokich dekoltów i mini-spódniczek ;)
modna.kasia

Post autor: modna.kasia »

Jak poszukiwałam pracy, to właśnie miałam prosty i elegancki strój. Znalazłam go w sklepie VIVE Profit i nie zapłaciłam majątku ;)
WiesiaP

Post autor: WiesiaP »

Przede wszystkim warto ubrać się w modny kolor, ale stonowany plus nie popełnić którejś z gaf modowych.
Klasyczny natomiast ubiór, tak jak inne uczestniczki forum napisały, będzie idealny na takie spotkanie :-)
mstawskam

Post autor: mstawskam »

Dokładnie, skromnie i niewyzywająco i będzie ok :) Możesz postawić na ładną sukienkę, komplet spódnica - bluzka https://wassyl.pl/pol_m_Komplety-153.html lub po prostu spodnie. Grunt, to żebyś zrobiła dobre wrażenie swoją osobowością, ale o wygląd na początku znajomości też warto zadbać :D
wercia555
Fajna Kobietka

Post autor: wercia555 »

Naturalność i skromność to mi przychodzi na pierwszą myśl.

Ja bym założyła moje ulubione spodnie Natalia z Cross jeansu, do tego bluzkę koronkową STEPHANE z elegriny.
ODPOWIEDZ