W co się ubrać na spotkanie?
W co się ubrać na spotkanie?
Moje drogie, w co się ubrać na spotkanie z rodzicami mojego chłopaka? W piątek się z nimi widzę na kolacji i zupełnie nie mam pomysłów
Doradzicie mi coś? 
"Jesteśmy więźniami własnego ja. Żyjemy w niewoli własnych poczynań."
Re: W co się ubrać na spotkanie?
Coś skromnego 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Cześć , podejrzewam że odpowiednim ubiorem będzie taki niezobowiązujący strój, na pewno nie można się ubrać jakoś wyzywająco, tylko najlepiej tak skromnie i do tego jakieś dodatki biżuterii.
ButyJana - oryginalne buty
-
modna.kasia
- Jestem tu nowa :)
Ubierz się skromnie, ale bez przesady, Wystarczy jeden elegancki dodatek - jak na przykład marynarka i do tego bialy tshirt czarne jeansy. Nie przesadź z makijażem 
Zgadzam się, najlepsza będzie prosta stylizacja. Lepiej unikać głębokich dekoltów i mini-spódniczek 
-
modna.kasia
- Jestem tu nowa :)
Jak poszukiwałam pracy, to właśnie miałam prosty i elegancki strój. Znalazłam go w sklepie VIVE Profit i nie zapłaciłam majątku 
Przede wszystkim warto ubrać się w modny kolor, ale stonowany plus nie popełnić którejś z gaf modowych.
Klasyczny natomiast ubiór, tak jak inne uczestniczki forum napisały, będzie idealny na takie spotkanie
Klasyczny natomiast ubiór, tak jak inne uczestniczki forum napisały, będzie idealny na takie spotkanie
Dokładnie, skromnie i niewyzywająco i będzie ok
Możesz postawić na ładną sukienkę, komplet spódnica - bluzka https://wassyl.pl/pol_m_Komplety-153.html lub po prostu spodnie. Grunt, to żebyś zrobiła dobre wrażenie swoją osobowością, ale o wygląd na początku znajomości też warto zadbać 
Naturalność i skromność to mi przychodzi na pierwszą myśl.
Ja bym założyła moje ulubione spodnie Natalia z Cross jeansu, do tego bluzkę koronkową STEPHANE z elegriny.
Ja bym założyła moje ulubione spodnie Natalia z Cross jeansu, do tego bluzkę koronkową STEPHANE z elegriny.