Kremowa bluzeczka
-
Understand
Kremowa bluzeczka
Podoba wam się?
i jaki kolor bluzeczki na ramiaczka zalozyc pod nia ze względu na duży dekolt ? 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Marzena
Re: Kremowa bluzeczka
Mnie też tak średnio się podoba może gdybym zobaczyła ją w całej stylizacji byłoby ok.
-
Sklep.Sambora_pl
Moim zdaniem bardzo ładna,ale to nic innego jak kwestia gustu. Jeżeli dobrze się w niej czujesz i lubisz takie kolory,to jak najbardziej,czemu nie:)
-
Kasia
Kolor bluzeczki bardzo ładny. Myślę, chodź to nie mój styl ale może być ładnym dodatkiem wszystko zależy jak w niej się czujesz. Ja bym ubrała pod to ciemnobrązowy top.
-
no.nie.wiem
Nie bardzo trafia w mój gust. Nie lubię koronek. Kolor natomiast bardzo mi się podoba, lubie naturalne kolory.
A pod spód proponuję coś białego albo w odcieniach brązu, beżu, tylko nie za ciemnych.
A pod spód proponuję coś białego albo w odcieniach brązu, beżu, tylko nie za ciemnych.
-
Bielizna-Anna
Dokładnie jak w powyższym poście,kwestia gustu i stylu. Ja mogłabym taką założyć,nie widze najmniejszych przeszkód.
mogłabym się przekonać do niej w dobrym zestawieniu, jakiś modny pastelowy kolor pod spód, miętowy, może pudrowy róż 
-
Sklep.Sambora_pl
Tak całkiem ładna, ale koniecznie musisz dobrac do niej jakiś ładny naszyjnik, wtedy nabierze szyku i elegancji.