Suknie i sukienki
-
Luśka
sukienka na wesele
co sądzicie o tej sukience? tylko kolor taki morski jak druga sukieneczka:)nadaje się ona na wesele?czy jest za skromna?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Luśka
Re: sukienka na wesele
właśnie ten morski kolorek najbardziej mi się podoba:)dzięki dziewczyny :*
-
Luśka
29 sierpnia:) a potem 5 września...2 nam wyskoczyły w te wakacje:) wrzucę potem fotki z imprezki:)
-
evka
Na fotki czekam z niecierpliwoscia wyobraz sobie ze ja 5 wrzesnia tez ide na wesele w Poznaniu a ty gdzie masz to wesele we wrzesniu?
-
Anka24
Mi też się wydaje, że ta morska jest o 1000 razy ładniejsza! Poza tym kolor przebija wszystko i krój świetnie podkreślający figurę. Podsumowując: BOSKA!
-
szeffowa
Sukienka - proszę o pomoc :)
Witam.
Nie miałam pojęcia gdzie umieścić ten temat więc jeśli to nieodpowiedni dział to przepraszam
Już niedługo mam studniówkę a sukienka jeszcze nie kupiona.. Znalazłam w internecie jedną, która bardzo mi się spodobała jednak nie mogę jej znaleźć na allegro ani na żadnych innych aukcjach. A może któraś z Was widziała ją na jakiejś aukcji w internecie lub w sklepie w swoim mieście? Wiem, że jest to sukienka ze sklepu Orsay. Będę bardzo wdzięczna za wszelką pomoc
http://img690.imageshack.us/i/1245954112.jpg/
Nie miałam pojęcia gdzie umieścić ten temat więc jeśli to nieodpowiedni dział to przepraszam
Już niedługo mam studniówkę a sukienka jeszcze nie kupiona.. Znalazłam w internecie jedną, która bardzo mi się spodobała jednak nie mogę jej znaleźć na allegro ani na żadnych innych aukcjach. A może któraś z Was widziała ją na jakiejś aukcji w internecie lub w sklepie w swoim mieście? Wiem, że jest to sukienka ze sklepu Orsay. Będę bardzo wdzięczna za wszelką pomoc
http://img690.imageshack.us/i/1245954112.jpg/
-
Luśka
Re: Sukienka - proszę o pomoc :)
jeżeli nie widziałaś jej w sklepach to proponuje iść do krawcowej..ona zrobi Ci taką:) i jeszcze może dodać jakieś dodatki,albo jakoś fajnie pozmieniać:)
-
pstro
Re: Sukienka - proszę o pomoc :)
Dokładnie - krawcowa uszyje na miarę i pewnie taniej niż w sklepie.
Poza tym, bardzo fajna sukienka, prosta, klasyczna i elegancka
Poza tym, bardzo fajna sukienka, prosta, klasyczna i elegancka
-
fidoma
Czy ta sukienka pasuje na wesele???
Witajcie,
http://allegro.pl/sukienka-elegancka-cz ... 11274.html
Pozdrawiam
http://allegro.pl/sukienka-elegancka-cz ... 11274.html
Pozdrawiam
-
ABCbielizny
Re: Czy ta sukienka pasuje na wesele???
Teoretycznie nie powinno sie zakładać czarnego koloru na wesele.. Ale byłam na kilku i widziałam,ze większość pa nie przestrzega tego zakazu
Osobiście sukienka bardzo mi się podoba. A masz już torebkę i buty? Jeżeli tak to też daj link do aukcji lub wstaw zdjecia.
-
ninka_niebieska
Oj tak, zgadzam się z dziewczynami. Ta morska jest o niebo lepsza. Sam kolor powala na kolana.. dodatkowo fajny krój, który super będzie podkreślał figurkę
W tej sukience podbiłabyś sercę nie jednego na tym weselu, a kto wie, czy niebawem nie bawiłabyś się również na swoim.. 
-
ninka_niebieska
Re: Czy ta sukienka pasuje na wesele???
Sukienka jest bardzo fajna.. jeśli inne kolory nie są dostepne postaraj się urozmaicić ją jakimiś dodatkami które troszke ją rozjaśnią... naprzykład ładną jasną biżuterię.. jasne buty, oczywiście szpileczki
do tego również jasną kopertówkę i ewentualnie coś na ręce i myslę że może to wyglądać całkiem fajnie .. wystarczy ruszyć głową i pomysły same nasówają się nam kobietom.. 
-
tygrysiaLilia
Sukienki na sezon jesień-zima 2010/2011
Witam,co sądzicie o tych sukienkach?co Waszym zdaniem jest najmodniejsze w tym sezonie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Hania26
Re: Sukienki na sezon jesień-zima 2010/2011
Póki co widzę tutaj jedną sukienkę:) Podoba mi się:) Zastanawiam się tylko jakie rajstopy do niej najlepiej mogą pasować? Czarne, czy cieliste? A może szare? Jak myślicie?
-
marzo666
Mi się nie podoba... wygląda na niskiej jakości, chociaż jesli jest porządnie wykonana to mogłaby być całkiem fajna...
-
totylkoja
A zobacznie na tą sukienkę

Dostałam ją od swojego chłopaka pod choinkę i dzięki temu odkryłam sklep Ejtyfree. Całkiem ciekawy asortyment, ale chyba tylko dla osób poszukujących ciekawych wzorów.
Dostałam ją od swojego chłopaka pod choinkę i dzięki temu odkryłam sklep Ejtyfree. Całkiem ciekawy asortyment, ale chyba tylko dla osób poszukujących ciekawych wzorów.
-
Cukiereczek19
Suknie i sukienki
Witam Was
) piszę gdyż moja siostra niedługo wyprawia 18-nastke. I chciałaby kupić sobie czarna marszczoną satynową sukienkę uważam że będzie bardzo elegancko wyglądać jednak inni mówią że źle będzie wyglądać. Co o tym sądzicie ?:)
Pozdrowionka ;*
Pozdrowionka ;*