Logo, logo, logo...
-
Margaret66
- Jestem tu nowa :)
Logo, logo, logo...
Dziewczyny, co myślicie o wielkich logo umieszczanych na ubraniach marek premium i luskusowych? Często jest tak u Balenciagi i u innych wielkich kreatorów mody. Hit czy kit?
Re: Logo, logo, logo...
Ja nie mam nic przeciwko logo na bluzie
Jednak taka ocena to wiadomo kwestia gustu inni uważają logo za zbędny dodatek, zaś innym jak mi to nie przeszkadza.
Jednak taka ocena to wiadomo kwestia gustu inni uważają logo za zbędny dodatek, zaś innym jak mi to nie przeszkadza.
Mi też logo nie przeszkadza, czasem jest nawet elementem ozdabiającym np.bluzy.
Ja na czerwonej bluzie mam np.mini przypinkę nie przeszkadza mi ona, wręcz czuję się z nią fajnie
Każdy ma inny gust jednym to przeszkadza i by starał się zaraz usunąć, innym nie.
Ja na czerwonej bluzie mam np.mini przypinkę nie przeszkadza mi ona, wręcz czuję się z nią fajnie
Każdy ma inny gust jednym to przeszkadza i by starał się zaraz usunąć, innym nie.
-
staneverglow
Osobiście nie przepadam za wielkimi logami na ubraniach, a o twarzach na nich to już nawet nie wspomnę
Ale małe loga, które nie rzucają się tak bardzo w oczy zupełnie mi nie przeszkadzają.
Dla mnie to jest KIT. Okropnie to wygląda, ale kto co lubi i każdy powinien czuć się dobrze
-
karmelLOVE
małe logo ok, ale nie jakieś bardzo duże bo wygląda kiczowato.
jakoś nie przepadam za ubraniami z wielkim logo, ale z małym znaczkiem jestem w stanie ubrać. właśnie kupiłam sobie t-shirt ralpha laurena, z resztą wygląda tak:

. wydaje mi się, że wygląda ok, a marka nie rzuca się w oczy. miałam mega farta bo w tym sklepie co kupiłam bluzkę mają teraz mega wyprzedaże.

. wydaje mi się, że wygląda ok, a marka nie rzuca się w oczy. miałam mega farta bo w tym sklepie co kupiłam bluzkę mają teraz mega wyprzedaże.
-
Klaudia1234
-
wiesolek555
- Miła Kobietka
Strasznie to wygłąda, ale niektóre kobiety specialnie kupuje np.torebki z dużym logem, aby każdy widział, że je stać na markowe ubranie, dla mnie żenada
Mi się podobają takie ubrania
no ale każdy ma inne zdanie