Modne ciuchy w rozmiarze XL

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
dobroslawa

Modne ciuchy w rozmiarze XL

Post autor: dobroslawa »

Dziewczyny, doradźcie, gdzie najlepiej kupować ciuchy w rozmiarze XL,żeby nie okazały się towarem kiepskiej jakości lub o rozmiar mniejsze \ większe?
Zorka

Re: Modne ciuchy w rozmiarze XL

Post autor: Zorka »

Chyba najlpeiej przymierzyć to co Ci się spodoba, jesli wiesz jaką rozmairówke na konkretna firma, to łatwiej jest kupować potem w takim sklepie online.
dobroslawa

Post autor: dobroslawa »

Dzieki, Zorka:)
SamiDrake
Jestem tu nowa :)

Post autor: SamiDrake »

No właśnie jeśli chodzi o odzież damska online to najlepiej najpierw się zorientować jak to się w rozmiarówce dokładnie prezentuje. W c&a kupiłam trochę rzeczy i już wiem czego się mogę spodziewać, dlatego teraz jak nie mam czasu to po prostu zamawiam online ;)
mimka31

Post autor: mimka31 »

Sama mam ten problem ale jak tylko mam trochę luźnej kasy to ubieram się C&A,maja dział z większą rozmiarówką.Może nie jest najtaniej ale wolę uzbierać troszkę kasy i wydać ją tam
Kejti
Miła Kobietka

Post autor: Kejti »

Mam podobny problem w stacjonarnych sklepach. Dlatego z większością odzieżowych zakupów przeniosłam się do netu - niestety większe rozmiary w sklepach stacjonarnych to często bezkształtne worki :(
Bardzo fajne rzeczy widziałam na decobazaarze, niektórzy projektanci mają też większe rozmiary ubrań. Czy któraś z Was kupowałam tam już coś (planuję kupić sukienkę)? Wszystkie sukienki wyglądają bardzo ładnie, zastanawiam się jak jest z wykończeniem i materiałami...
Mam doświadczenie z porcelaną i biżuterią stamtąd i wszystko było ok.
Awatar użytkownika
kusicielka
Extra Kobietka

Post autor: kusicielka »

A co sądzicie o tej akcji? SPAM blogerka wypowiedziała wojnę znanej marce, która nie che w swoich sklepach "grubasów"?
Ostatnio zmieniony pt maja 16, 2014 9:01 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
AKSA

Post autor: AKSA »

Jeśli chodzi o rozmiary XL, XXL zapraszamy spojrzeć na ofertę firmy AKSA. :) Sprzedajemy spódnicę na allegro.

Aktualna oferta naszej firmy.
SPAM
Ostatnio zmieniony pt maja 16, 2014 9:02 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Scussi

Post autor: Scussi »

Polecam zajrzeć do nas mamy w ofercie bieliznę od XL do XXXXL.
Każda z Was znajdzie coś dla siebie. :)
SPAM
Ostatnio zmieniony czw maja 08, 2014 11:33 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
MERYWOLKA

Post autor: MERYWOLKA »

ja ostatnio kupowałam ciuchy w CA, HMie na dziale z ubraniami dla dużych pań i jeszcze w Onamoda. Kejti - zgadzam sie z Tobą, z sukienkami zazwyczaj są problemy, tym bardziej z eleganckimi sukienkami, ale spoko, damy rade :) ja już pare upolowałam ostatnio w tych wyżej wymienionych :) zazwyczaj zamawiam w necie, jest taniej i szybciej, więcej rzeczy tez potrafie znaleźc od razu niż w sklepach stacjonarnych.
Awatar użytkownika
princesssssQa
Miła Kobietka

Post autor: princesssssQa »

Ja tam wolę przymierzyć niż potem się niezmieścić ;p Zamawiam jedynie ze znanych sklepów.
maniamadej
Miła Kobietka

Post autor: maniamadej »

Co powiesz na luźny basic? Każda z nas powinna mieć to w szafie, z tym połączysz wszystko. Ja polecam ciuchy od https://basiclo, jestem zachwycona ich jakością, ale tym,że mogę się czuć luźno. Śmiało mogę polecić. /i na pewno znajdziesz rozmiar dla sibie
ODPOWIEDZ