biustonosze z sieciówek - OPINIE

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
punktwidzeniakobiety
Jestem tu nowa :)

biustonosze z sieciówek - OPINIE

Post autor: punktwidzeniakobiety »

hej kobiety
założyłam ten temat ponieważ prowadzę bloga o bieliznie i potrzebuje waszej opini na temat biustonoszy z sieciówek co sądzicie o nich ? :)
zofiakwiat88

Re: biustonosze z sieciówek - OPINIE

Post autor: zofiakwiat88 »

ja osobiscie nie trafiłam jeszcze na fajny biustonosz z sieciowki, czesto sa one slabej jakosci. Nie ma takze wyboru co do rozmiarów. Ja jestem bardzo sczzupła i mam problem z doborze biustonosza w obwodzie. W sieciówkach zaczynaja sie zwykle od 70. Dlatego najczesciej kupuje przez internet. Mam swoj sprawdzony sklep ZOiO. Jest tam dobra jakosc i fajna cena
panna.mi

Post autor: panna.mi »

mi się zdarzyło kupić kiedyś dwa w c&a i powiem szczerze, jestem zaskoczona bardzo dobrą jakością :)
Silena

Post autor: Silena »

Często kupuję w sieciówkach i różnie z tym bywa.Raz się trafi coś dobrej jakości innym razem coś gorszej.
http://tanietabletkinaodchudzanie.pl/
agnes89

Post autor: agnes89 »

biustonosze z sieciówek nie reprezentują nic sobą poza fajnymi modelami. technicznie sa żle wykonane i dopasowane zwłaszcza kobiet które maja mało w obwodzie a dużą miskę. lepiej udać się do profesjonalnego sklepu
https://hairlook.pl/
KasiaW
Miła Kobietka

Post autor: KasiaW »

Ja kupuje z C&A, bo rozmiarówka mi idealnie pasuje. W HM mi się nigdy nie udało dobrać stanika ;/
Awatar użytkownika
Lidka1234

Post autor: Lidka1234 »

Oj, w H&M kupiłam sobie raz i nigdy wiecej po praniu miseczki sie powyginały i musiałam go wyrzucić :9
timeforpanda

Post autor: timeforpanda »

Kiedyś miałam z Cubusa i dobrze się nosiły. Ale po zmianie wymiarów.. nic z sieciówek nie pasuje, biust nie układa się dobrze. Już od dłuższego czasu kupuję Dame Kier i wszystko pięknie się układa, jestem bardzo zadowolona.
Awatar użytkownika
Kelby
Miła Kobietka

Post autor: Kelby »

Przede wszystkim sieciówki nie mają pełnej rozmiarówki. I potem cała Polska myśli, ze nosi 70b :D
marmalada

Post autor: marmalada »

polecam biustonosze w Cubusie, maja duzo wzorów i dużą rozmiwarówkę
Daga_27

Post autor: Daga_27 »

W reserved często można dorwać nietypowe rozmiary, jak np. 65 D, czego w innych sieciówkach się nie znajdzie. A jeśli chodzi o sklepy z bielizną, to Esotiq ma ładne i niedrogie staniki
Awatar użytkownika
Pola898

Post autor: Pola898 »

Wy tych sieciówka nie związanych tylko z bielizną zawsez są ładne, ale tylko małe rozmiary. Jedynie w HM sa spoko wybory. ale ja wole w bieliznianych jednak
Awatar użytkownika
cinderella

Post autor: cinderella »

loteria - mam jeden z reserved, który jest świetny - dobrze podtrzymuje i jest wygodny, a kolejny, z tej samej sieciówki, po kilku założeniach - do kosza...
thirtyfashion

Post autor: thirtyfashion »

Ja mam niewielki biust, więc szczerze mówiąc nie mam problemu z doborem bielizny, a te z sieciówek pasują bardzo dobrze :)
Modomaniaczka :) zapraszam na mój blog :) http://thirtyfashion.com/
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Wlasnie o to chodzi że jak ktoś ma większy biust to sieciowki nie zawsze bedą mialy coś w swojej ofercie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
kusicielka
Extra Kobietka

Post autor: kusicielka »

Przymierzać, szukać, kiedyś w reserved trafiłam super sztukę, dla mnie 100 zł za stanik to cena graniczna, więc niewiele mi pozostaję poza sieciówkami, a raczej kupuję takie do 50 zł...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Estique ma fajne niedrogie wzory.. a jeszcze lepiej trafic na alles. Mialam od nich do karmienia i mierzylam tez normalne wzory i sa super. A ceny wcale nie takie duze
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

agnes89 pisze:biustonosze z sieciówek nie reprezentują nic sobą poza fajnymi modelami. technicznie sa żle wykonane i dopasowane zwłaszcza kobiet które maja mało w obwodzie a dużą miskę. lepiej udać się do profesjonalnego sklepu
Popieram. Nic dodać nic ująć. Nie trafiłam jeszcze z sieciówek na biustonosz, który byłby dopasowany a ceny 100zł za stanik... nie przyciągają mnie zbytnio.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
karolcia123

Post autor: karolcia123 »

Czasami zakupuję biustonosze w sieciówkach jak trafię na jakiś fajny model, którego akurat potrzebuję. Jednak bardziej preferuję zakup w bielizny w specjalnych sklepach :)
grubaelwira

Post autor: grubaelwira »

Ogólnie uważam, że H&M na nawet spoko staniki, no ewentualnie jeszcze New Yorker chociaż tu trochę gorzej jak dla mnie.
czesiatoja

Post autor: czesiatoja »

cinderella pisze:loteria - mam jeden z reserved, który jest świetny - dobrze podtrzymuje i jest wygodny, a kolejny, z tej samej sieciówki, po kilku założeniach - do kosza...
mam dokładnie to samo ze stanikami z Hm. nigdy nie wiadomo!
Awatar użytkownika
malami86
Fajna Kobietka

Post autor: malami86 »

nie udało mi się jeszcze kupić dobrego biustonosza w sklepach sieciowych
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Jaśmin »

Ja kupuję tylko w sieciówkach. Nie mam zastrzeżeń, rozmiar biustu standardowy więc nie mam się czym przejmować. Jeśli chodzi o jakość to też nie miałam przykrych przygód.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Obrazek
Alfasan

Post autor: Alfasan »

Jeżeli masz standardowy rozmiar biustu to faktycznie w sieciówkach znajdziesz coś dla siebie, ja kilka razy kupowała w galeriach i jednak zawiodłam się co do rozmiaru, jakość była całkiem w porządku, może po prostu wtedy źle trafiłam i stąd jestem uprzedzona.
grubaelwira

Post autor: grubaelwira »

Alfasan pisze:Jeżeli masz standardowy rozmiar biustu to faktycznie w sieciówkach znajdziesz coś dla siebie, ja kilka razy kupowała w galeriach i jednak zawiodłam się co do rozmiaru, jakość była całkiem w porządku, może po prostu wtedy źle trafiłam i stąd jestem uprzedzona.
Znam ten ból. Mam wrażenie, że kiedyś w sieciówkach było mimo wszystko lepiej jeśli chodzi o rozmiary. Ostatnio pytałam ekspedientki czemu od dłuższego czasu nie ma mojego rozmiaru i odpowiedziała mi, że... nie mieści się w polskiej normie, więc wycofali :(. Poczułam się normalnie jak jakiś mutant albo słoń, jakoś tak przykro mi się zrobiło :( . Teraz w sumie już nie chodzę po takich sklepach, bo szkoda mi czasu tylko zamawiam w sieci. Duże rozmiary biustonoszy mają na Diores.pl - zamówiłam raz i się przekonałam, chociaż przyznam, że wcześniej bałam się kupować takie rzeczy przez internet, bez mierzenia.
ODPOWIEDZ