założyłam ten temat ponieważ prowadzę bloga o bieliznie i potrzebuje waszej opini na temat biustonoszy z sieciówek co sądzicie o nich ?
biustonosze z sieciówek - OPINIE
-
punktwidzeniakobiety
- Jestem tu nowa :)
biustonosze z sieciówek - OPINIE
hej kobiety
założyłam ten temat ponieważ prowadzę bloga o bieliznie i potrzebuje waszej opini na temat biustonoszy z sieciówek co sądzicie o nich ?
-
zofiakwiat88
Re: biustonosze z sieciówek - OPINIE
ja osobiscie nie trafiłam jeszcze na fajny biustonosz z sieciowki, czesto sa one slabej jakosci. Nie ma takze wyboru co do rozmiarów. Ja jestem bardzo sczzupła i mam problem z doborze biustonosza w obwodzie. W sieciówkach zaczynaja sie zwykle od 70. Dlatego najczesciej kupuje przez internet. Mam swoj sprawdzony sklep ZOiO. Jest tam dobra jakosc i fajna cena
mi się zdarzyło kupić kiedyś dwa w c&a i powiem szczerze, jestem zaskoczona bardzo dobrą jakością 
Często kupuję w sieciówkach i różnie z tym bywa.Raz się trafi coś dobrej jakości innym razem coś gorszej.
http://tanietabletkinaodchudzanie.pl/
biustonosze z sieciówek nie reprezentują nic sobą poza fajnymi modelami. technicznie sa żle wykonane i dopasowane zwłaszcza kobiet które maja mało w obwodzie a dużą miskę. lepiej udać się do profesjonalnego sklepu
https://hairlook.pl/
Ja kupuje z C&A, bo rozmiarówka mi idealnie pasuje. W HM mi się nigdy nie udało dobrać stanika ;/
Oj, w H&M kupiłam sobie raz i nigdy wiecej po praniu miseczki sie powyginały i musiałam go wyrzucić :9
-
timeforpanda
Kiedyś miałam z Cubusa i dobrze się nosiły. Ale po zmianie wymiarów.. nic z sieciówek nie pasuje, biust nie układa się dobrze. Już od dłuższego czasu kupuję Dame Kier i wszystko pięknie się układa, jestem bardzo zadowolona.
Przede wszystkim sieciówki nie mają pełnej rozmiarówki. I potem cała Polska myśli, ze nosi 70b 
polecam biustonosze w Cubusie, maja duzo wzorów i dużą rozmiwarówkę
W reserved często można dorwać nietypowe rozmiary, jak np. 65 D, czego w innych sieciówkach się nie znajdzie. A jeśli chodzi o sklepy z bielizną, to Esotiq ma ładne i niedrogie staniki
Wy tych sieciówka nie związanych tylko z bielizną zawsez są ładne, ale tylko małe rozmiary. Jedynie w HM sa spoko wybory. ale ja wole w bieliznianych jednak
- cinderella
loteria - mam jeden z reserved, który jest świetny - dobrze podtrzymuje i jest wygodny, a kolejny, z tej samej sieciówki, po kilku założeniach - do kosza...
-
thirtyfashion
Ja mam niewielki biust, więc szczerze mówiąc nie mam problemu z doborem bielizny, a te z sieciówek pasują bardzo dobrze 
Modomaniaczka
zapraszam na mój blog
http://thirtyfashion.com/
Wlasnie o to chodzi że jak ktoś ma większy biust to sieciowki nie zawsze bedą mialy coś w swojej ofercie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- kusicielka
- Extra Kobietka
Przymierzać, szukać, kiedyś w reserved trafiłam super sztukę, dla mnie 100 zł za stanik to cena graniczna, więc niewiele mi pozostaję poza sieciówkami, a raczej kupuję takie do 50 zł...
Estique ma fajne niedrogie wzory.. a jeszcze lepiej trafic na alles. Mialam od nich do karmienia i mierzylam tez normalne wzory i sa super. A ceny wcale nie takie duze
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Popieram. Nic dodać nic ująć. Nie trafiłam jeszcze z sieciówek na biustonosz, który byłby dopasowany a ceny 100zł za stanik... nie przyciągają mnie zbytnio.agnes89 pisze:biustonosze z sieciówek nie reprezentują nic sobą poza fajnymi modelami. technicznie sa żle wykonane i dopasowane zwłaszcza kobiet które maja mało w obwodzie a dużą miskę. lepiej udać się do profesjonalnego sklepu
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
-
karolcia123
Czasami zakupuję biustonosze w sieciówkach jak trafię na jakiś fajny model, którego akurat potrzebuję. Jednak bardziej preferuję zakup w bielizny w specjalnych sklepach 
-
grubaelwira
Ogólnie uważam, że H&M na nawet spoko staniki, no ewentualnie jeszcze New Yorker chociaż tu trochę gorzej jak dla mnie.
-
czesiatoja
mam dokładnie to samo ze stanikami z Hm. nigdy nie wiadomo!cinderella pisze:loteria - mam jeden z reserved, który jest świetny - dobrze podtrzymuje i jest wygodny, a kolejny, z tej samej sieciówki, po kilku założeniach - do kosza...
nie udało mi się jeszcze kupić dobrego biustonosza w sklepach sieciowych
Ja kupuję tylko w sieciówkach. Nie mam zastrzeżeń, rozmiar biustu standardowy więc nie mam się czym przejmować. Jeśli chodzi o jakość to też nie miałam przykrych przygód.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Jeżeli masz standardowy rozmiar biustu to faktycznie w sieciówkach znajdziesz coś dla siebie, ja kilka razy kupowała w galeriach i jednak zawiodłam się co do rozmiaru, jakość była całkiem w porządku, może po prostu wtedy źle trafiłam i stąd jestem uprzedzona.
-
grubaelwira
Znam ten ból. Mam wrażenie, że kiedyś w sieciówkach było mimo wszystko lepiej jeśli chodzi o rozmiary. Ostatnio pytałam ekspedientki czemu od dłuższego czasu nie ma mojego rozmiaru i odpowiedziała mi, że... nie mieści się w polskiej normie, więc wycofaliAlfasan pisze:Jeżeli masz standardowy rozmiar biustu to faktycznie w sieciówkach znajdziesz coś dla siebie, ja kilka razy kupowała w galeriach i jednak zawiodłam się co do rozmiaru, jakość była całkiem w porządku, może po prostu wtedy źle trafiłam i stąd jestem uprzedzona.