Czy obecnie prawie wszystko jest modne?
-
babsko
Czy obecnie prawie wszystko jest modne?
Powiem Wam szczerze: moim zdaniem dzisiejsza moda jest jak ocean. Mam wrazenie, że wszystko jest modne. Czytałam dziś Fashion Magazine i parę blogów modowych i wariuję. W zasadzie można nosić wszystko, byleby gustownie połączone. Czy Wy też tak uważacie?
-
agusnysa
Re: Czy obecnie prawie wszystko jest modne?
Oczywiscie ze tak mozemy spokojnie wyjac z szafy z zeszłych sezonów ciuchy a połaczyc z orginalnymi dodadkami...Wszystko jest modne ale musimy umiec to gustownie dobrac i bedzie gites:)
-
dzo
Ja bym nie powiedziała że wszystko
Prawdą jest, że moda powraca z dawnych lat ale musi trochę czasu upłynąć żeby coś co było modne 3 lata temu znowu zaczęło być modne

Prawdą jest, że moda powraca z dawnych lat ale musi trochę czasu upłynąć żeby coś co było modne 3 lata temu znowu zaczęło być modne
-
babsko
Dzo, co na przyklad? Bo np. rurki byly modne 3 lata temu i nadal noszenie ich nie jest passe.
-
dzo
rurki 3 lata temu nie były raczej modne.
Obecnie na przykład: dzwony czy szwedy w ogóle nie są modne
Jeżeli chodzi o buty to królują obecnie czółenka, koturny i platformy ale przecież to wszystko parę lat temu ani trochę nie było modne, nosiło się buty do szpica itp.
Przykładów jest jeszcze mnóstwo
Obecnie na przykład: dzwony czy szwedy w ogóle nie są modne
Jeżeli chodzi o buty to królują obecnie czółenka, koturny i platformy ale przecież to wszystko parę lat temu ani trochę nie było modne, nosiło się buty do szpica itp.
Przykładów jest jeszcze mnóstwo
-
dione
I to mi się właśnie bardzo podoba. Czego nie nałożymy, to i tak będziemy wyglądać modnie. Jest to idealne rozwiązanie dla każdego, kto nie przepada za śledzeniem każdych nowinek modowych, a chciałby dobrze wyglądać.
-
dzo
No ale właśnie, że niedione pisze:I to mi się właśnie bardzo podoba. Czego nie nałożymy, to i tak będziemy wyglądać modnie.
Załóż dzwony, t-shirt o dwa rozmiary większy i do tego takie klapki

i wyjdź na miasto
Będziesz czuła się modnie ?? ??
-
babsko
Dzo, zalezy, jak odbierasz mode. Widze, ze dla Ciebie modne jest to, co sie nosi. Rurki wchodzily jako modny krzyk juz 3 lata temu. Lansowali je wielcy projektanci. A dzwony beda od tego sezonu najmodniejsze. Ja nigdy nie nosilam tego co wszyscy, lecz podazalam za trendami projektantow.
-
dzo
no ale pod Twoim pojęciem "wszystko" co się kryje ??
bo dla mnie wszystko to wszytko
to w takim razie te klapki powyżej też
modne są Twoim zdaniem ??
bo dla mnie wszystko to wszytko
-
babsko
Mnie sie te klapki nie podobaja i nawet, gdyby byly hitem sezonu, nigdy bym tego nie zalozyla. Piszac "prawie wszystko" mialam na mysli rzeczy gustowne 
-
santi
Dobre hahadzo pisze:No ale właśnie, że niedione pisze:I to mi się właśnie bardzo podoba. Czego nie nałożymy, to i tak będziemy wyglądać modnie.![]()
Załóż dzwony, t-shirt o dwa rozmiary większy i do tego takie klapki
i wyjdź na miasto![]()
![]()
Będziesz czuła się modnie ?? ??![]()
Ja w sumie nie bardzo podążam za modą,kupuje to co mi sie podoba,w czym sie dobrze czuje
-
babsko
I właśnie to też jest teraz modne- wygoda i dobre samopoczucie 
-
Japaneczka
Wszystko zależy od tego jak kto definiuje modę. Ja osobiście nie jestem fanatyczką podążania za trendami mody, lubię ubrać się wygodnie, dobrze, a że z mężem jesteśmy na dorobku to i w miarę tanio w zaufanych sklepach z odzieżą.
-
babsko
O tyle dzisiejsza moda nie jest zła, że można wybrać co się chce z całej palety możliwości. I jest też miejsce na wygodę.
-
superja
Wyjdź na ulicę w czymś oryginalnym czego nikt nie nosi a zobaczysz że sama zaczniesz ustalać trendy w modzie 
-
Sklep.Sambora_pl
Wydaje mi się,ze nie wszystko co modne jest wygodne i komfortowe,powiem więcej: czasem jest nawet brzydkie wiec nie kieruje się tym podczas zakupu. Po prostu mam czuć się dobrze i wiedzieć,ze ten styl do mnie pasuje.
-
Bielizna-Anna
Uważam, że co sezon moda się zmienia, ale są rzeczy które wciąż pozostają modne. Dlatego najlepiej kupować praktyczne, zawsze modne ubrania. Natomiast dodatkami, czy butami lub kolorami można zaakcentować, że w jakimś stopniu podąża się za modą.
-
WeselneZaplecze
Moda przemija i rodzi się tak jak zresztą wszystko. Póki co jednak zauważyłam, że marynarki i klasyczne balerinki trzymają się mocno pozycji lidera.
-
Sklep.Sambora_pl
No wiadomo są takie rzeczy, które nigdy nie ulegna zmianie. Dlatego lubie kupowac standardowe rzeczy i ulepszać je dodatkami-bizuterią, która również jest zawsze na czasie.