Jakie ciuszki kupujecie najczęściej w internecie?
Jakie ciuszki kupujecie najczęściej w internecie?
Jakich ciuszków najczęściej poszukujecie w internecie?
Re: Jakie ciuszki kupujecie najczęściej w internecie?
Jeszcze sie na takie posuniecie nie zdecydowalam, raczej ozoby, zegarki kolczyki, jesli nie pasuja zawsze monza kolezance dac w prezencie
... A Ty co kupujesz najczesciej ?
Jestem ciekawa co najczęściej kupujecie z ciuszków w internecie bo sama niewiele kupuję w sieci. Ja muszę dotknąć, przymierzyć i tak jakoś mi nie wychodzi w necie. Dlatego jestem ciekawa jak to u was wygląda. Sama do tej pory kupowałam buty, perfumy, kurtkę ale wcześniej musiałam ją w sklepie przymierzyć, torebkę, sukienkę i spodnie ale ze spodniami to porażka.
-
pomcia
Różnie w sumie wszystko. Ostatnio kurtkę w promocji.
Ja najczęściej kupuje sukienki ( bo to naj bezpieczniejsze:) ) Ostatnio kupiłam sukienkę na ...... i jestem mega zadowolona 

treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować

treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
Ja ostatnio skusiłam sie na kupienie bielizny i moj wybor padl na sklep krisline. Stanik pasuje, dobrze leży, jest wygodny i to jeszcze bardziej przekonalo mnie, ze nie warto sie bac kupowac w sieci czegokolwiek 
Dosłownie wszystkie!. Ubrania, bieliznę i buty. Zakupy internetowe robię oczywiście ze względu na wygodę, ale również dlatego, że sklepy internetowe często mają szerszą i ciekawszą ofertę niż sklepy stacjonarne. A zakupy przy filiżance kawy są bezcenne;)mimi2012 pisze:Jakich ciuszków najczęściej poszukujecie w internecie?
bielizna i rajstopy, jak potrzebujecie namiaru to dzisiaj mi napisała jedna z pań o bellafonte
producencie rajstop bielizny bezszwowej, termicznej i korygującej - poczytałam co nie co i same dobre opinie- już złożyłam zamówienie, czekam podzielę się opinią jak już przymierze
producencie rajstop bielizny bezszwowej, termicznej i korygującej - poczytałam co nie co i same dobre opinie- już złożyłam zamówienie, czekam podzielę się opinią jak już przymierze
-
jolantadomosik
- Jestem tu nowa :)
kupiłam ostatnio biustonosz minerva z tej firmy bellafonte, jest super taki miękki i delikatny na takie gorące dni jak te teraz idealnie się nadaje
-
supełek
Ja kupuję na aukcjach, które śledzę poprzez alerter.pl teraz mam 20 gratisowych alertów dzięki kodowi,który dostałam podczas rejestracji. Jak któraś z Was chce to może wykorzystać ten kod CBD9A
U mnie królują sukieneczki.
Bezstresowo. Grzebię tylko w aukcjach na "Kup Teraz"
Bezstresowo. Grzebię tylko w aukcjach na "Kup Teraz"
O co dokładnie chodzi z tym alerter.pl?supełek pisze:Ja kupuję na aukcjach, które śledzę poprzez alerter.pl teraz mam 20 gratisowych alertów dzięki kodowi,który dostałam podczas rejestracji. Jak któraś z Was chce to może wykorzystać ten kod CBD9A
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
- brzoskwinia4
Zwykłe ubrania najczęściej w galeriach handlowych, bo tam można przymierzyć, ale w sklepach internetowych kupuję zmysłowe koszulki, której nie przymierzałabym w normalnych sklepach
Mój ulubiony to nocnamoda.pl.
Słodkie rzeczy! - Sama słodycz 
- kobietka77
- Fajna Kobietka
Też takie ciuszki kupuję w internecie, bo jakoś nie mam odwagi przymierzyć w zwykłym sklepie.
Lubie zakupy przez internet, tylko nie mam dużo czasu na śledzenie dobrych okazji. Podobno są serwisy, które robią to za nas, koleżanka ma konto na alerter.pl
Przy rejestracji wystarczy podać kod CBD9A żeby dostać 20 alertów gratis. korzystacie z takich serwisów?
Lubie zakupy przez internet, tylko nie mam dużo czasu na śledzenie dobrych okazji. Podobno są serwisy, które robią to za nas, koleżanka ma konto na alerter.pl
Przy rejestracji wystarczy podać kod CBD9A żeby dostać 20 alertów gratis. korzystacie z takich serwisów?
Cześć dziewczyny. Ja ostatnio zaczęłam kupować w sieci odzież vintage. Można znaleźć niezłe skarby. Polecam takie łowy 
polecam sukienki i spodnie Orsay na www.moda4u.pl
-
KarolinaKa
Ja poluję w internecie na różne konkursy, których jest od groma np. na facebooku. Ostatnio znalazłam ten: https://www.facebook.com/ObuwieVenezia/ ... 2798072697
Można w nim wygrać cały zestaw nagród, m, in torebkę z Venezii. I tak mogę ubrać się małym kosztem!
Można w nim wygrać cały zestaw nagród, m, in torebkę z Venezii. I tak mogę ubrać się małym kosztem!
Ja kupuje biustonosze z Triumpha bo są duzo tańsze niż w normalnych sklepach a poza tym jest większy wybór. Poza tym zdarza mi sie kupować buty i kosmetyki.
Wszystko kupuje na allegro
Wszystko kupuje na allegro
-
halina
allegro jakoś mi nie pasuje wolę wcześniej sprawdzić ceny w sklepach internetowych
-
mop246
Ja też nie przepadam za allegro...
A najczęściej kupuję sukienki i piżamki polskich firm
Czasami też kosmetyki
A najczęściej kupuję sukienki i piżamki polskich firm
Czasami też kosmetyki
A dodatki gdzie kupujecie ?
Sama ostatnio szukałam coś innego z dodatków. W lipcu byłam na weselu u kuzyna i nie bardzo wiedziałam co na siebie włożyć żeby nie mieć gołych ramion w kościele. W sumie to szukałam czegoś nieszablonowego i wydaje mi się że znalazłam. Zamiast tradycyjnego bolerka założyłam szal z kaszmiru. To chyba jakiś nowy sklep. Nie jestem pewna czy mogę tu podać adres? No ok może wy też coś sobie kupicie magia-kaszmiru.pl . Szal okazał się delikatny i cieplutki i elegancki, tak że w kościele nie było mi chłodno.
Ciuchy kupuję raczej rzadko, szybciej biżuterię lub jakieś akcesoria 
-
Klaris
Ja kupuje buty (ale marek, których znam rozmiarówkę), torebkę, dodatki, kosmetyki, czasem perfumy ale tylko z zaufanych źródeł.
Ostatnio skusiłam się również na zakupy spożywcze przy okazji zakupów ciuchowych
Na allegro nie kupuje- rzeczy często zamiast nowych okazują się lekko używane, podrobione albo zniszczone... nie wspomnę o zaginionych na poczcie paczkach. Np. Pan z Poznania nie wysłał kiedyś mojej ciotce butów i straciła 800zł! Allegro nic nie wskórało...
Ostatnio jest wysyp klubów zakupowych (przyznam, że się w kilku zarejestrowałam) ale wciąż dopiero rozważam zakup. Czy macie jakieś doświadczenia z tą formą sklepów internetowych?
Ostatnio skusiłam się również na zakupy spożywcze przy okazji zakupów ciuchowych
Ostatnio jest wysyp klubów zakupowych (przyznam, że się w kilku zarejestrowałam) ale wciąż dopiero rozważam zakup. Czy macie jakieś doświadczenia z tą formą sklepów internetowych?