Jakie ciuszki kupujecie najczęściej w internecie?

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
mimi2012
Jestem tu nowa :)

Jakie ciuszki kupujecie najczęściej w internecie?

Post autor: mimi2012 »

Jakich ciuszków najczęściej poszukujecie w internecie?
dzo

Re: Jakie ciuszki kupujecie najczęściej w internecie?

Post autor: dzo »

ale o co pytasz konkretnie ?
Karina76

Post autor: Karina76 »

Jeszcze sie na takie posuniecie nie zdecydowalam, raczej ozoby, zegarki kolczyki, jesli nie pasuja zawsze monza kolezance dac w prezencie :)... A Ty co kupujesz najczesciej ?
mimi2012

Post autor: mimi2012 »

Jestem ciekawa co najczęściej kupujecie z ciuszków w internecie bo sama niewiele kupuję w sieci. Ja muszę dotknąć, przymierzyć i tak jakoś mi nie wychodzi w necie. Dlatego jestem ciekawa jak to u was wygląda. Sama do tej pory kupowałam buty, perfumy, kurtkę ale wcześniej musiałam ją w sklepie przymierzyć, torebkę, sukienkę i spodnie ale ze spodniami to porażka.
dzo

Post autor: dzo »

kupuję wszystko przez internet 8-)
pomcia

Post autor: pomcia »

Różnie w sumie wszystko. Ostatnio kurtkę w promocji.
Jola123

Post autor: Jola123 »

Ja najczęściej kupuje sukienki ( bo to naj bezpieczniejsze:) ) Ostatnio kupiłam sukienkę na ...... i jestem mega zadowolona :D
Obrazek

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
magiczna

Post autor: magiczna »

Ja ostatnio skusiłam sie na kupienie bielizny i moj wybor padl na sklep krisline. Stanik pasuje, dobrze leży, jest wygodny i to jeszcze bardziej przekonalo mnie, ze nie warto sie bac kupowac w sieci czegokolwiek :D
Avlo_pl

Post autor: Avlo_pl »

mimi2012 pisze:Jakich ciuszków najczęściej poszukujecie w internecie?
Dosłownie wszystkie!. Ubrania, bieliznę i buty. Zakupy internetowe robię oczywiście ze względu na wygodę, ale również dlatego, że sklepy internetowe często mają szerszą i ciekawszą ofertę niż sklepy stacjonarne. A zakupy przy filiżance kawy są bezcenne;)
zuza.maj

Post autor: zuza.maj »

bielizna i rajstopy, jak potrzebujecie namiaru to dzisiaj mi napisała jedna z pań o bellafonte
producencie rajstop bielizny bezszwowej, termicznej i korygującej - poczytałam co nie co i same dobre opinie- już złożyłam zamówienie, czekam podzielę się opinią jak już przymierze
jolantadomosik

Post autor: jolantadomosik »

kupiłam ostatnio biustonosz minerva z tej firmy bellafonte, jest super taki miękki i delikatny na takie gorące dni jak te teraz idealnie się nadaje
supełek

Post autor: supełek »

Ja kupuję na aukcjach, które śledzę poprzez alerter.pl teraz mam 20 gratisowych alertów dzięki kodowi,który dostałam podczas rejestracji. Jak któraś z Was chce to może wykorzystać ten kod CBD9A
Awatar użytkownika
Fari

Post autor: Fari »

U mnie królują sukieneczki.
Bezstresowo. Grzebię tylko w aukcjach na "Kup Teraz"
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

supełek pisze:Ja kupuję na aukcjach, które śledzę poprzez alerter.pl teraz mam 20 gratisowych alertów dzięki kodowi,który dostałam podczas rejestracji. Jak któraś z Was chce to może wykorzystać ten kod CBD9A
O co dokładnie chodzi z tym alerter.pl?
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Awatar użytkownika
brzoskwinia4

Post autor: brzoskwinia4 »

Zwykłe ubrania najczęściej w galeriach handlowych, bo tam można przymierzyć, ale w sklepach internetowych kupuję zmysłowe koszulki, której nie przymierzałabym w normalnych sklepach :) Mój ulubiony to nocnamoda.pl.
Słodkie rzeczy! - Sama słodycz :)
Awatar użytkownika
kobietka77
Fajna Kobietka

Post autor: kobietka77 »

Też takie ciuszki kupuję w internecie, bo jakoś nie mam odwagi przymierzyć w zwykłym sklepie.
Lubie zakupy przez internet, tylko nie mam dużo czasu na śledzenie dobrych okazji. Podobno są serwisy, które robią to za nas, koleżanka ma konto na alerter.pl
Przy rejestracji wystarczy podać kod CBD9A żeby dostać 20 alertów gratis. korzystacie z takich serwisów?
Awatar użytkownika
GryziaMa

Post autor: GryziaMa »

Cześć dziewczyny. Ja ostatnio zaczęłam kupować w sieci odzież vintage. Można znaleźć niezłe skarby. Polecam takie łowy :)
gaja7111

Post autor: gaja7111 »

polecam sukienki i spodnie Orsay na www.moda4u.pl
KarolinaKa

Post autor: KarolinaKa »

Ja poluję w internecie na różne konkursy, których jest od groma np. na facebooku. Ostatnio znalazłam ten: https://www.facebook.com/ObuwieVenezia/ ... 2798072697
Można w nim wygrać cały zestaw nagród, m, in torebkę z Venezii. I tak mogę ubrać się małym kosztem!
olgie86

Post autor: olgie86 »

Ja kupuje biustonosze z Triumpha bo są duzo tańsze niż w normalnych sklepach a poza tym jest większy wybór. Poza tym zdarza mi sie kupować buty i kosmetyki.
Wszystko kupuje na allegro
halina

Post autor: halina »

allegro jakoś mi nie pasuje wolę wcześniej sprawdzić ceny w sklepach internetowych
mop246

Post autor: mop246 »

Ja też nie przepadam za allegro...
A najczęściej kupuję sukienki i piżamki polskich firm :)
Czasami też kosmetyki ;)
AgaKo

A dodatki gdzie kupujecie ?

Post autor: AgaKo »

Sama ostatnio szukałam coś innego z dodatków. W lipcu byłam na weselu u kuzyna i nie bardzo wiedziałam co na siebie włożyć żeby nie mieć gołych ramion w kościele. W sumie to szukałam czegoś nieszablonowego i wydaje mi się że znalazłam. Zamiast tradycyjnego bolerka założyłam szal z kaszmiru. To chyba jakiś nowy sklep. Nie jestem pewna czy mogę tu podać adres? No ok może wy też coś sobie kupicie magia-kaszmiru.pl . Szal okazał się delikatny i cieplutki i elegancki, tak że w kościele nie było mi chłodno.
SheMorka

Post autor: SheMorka »

Ciuchy kupuję raczej rzadko, szybciej biżuterię lub jakieś akcesoria ;-)
Pozdrawiam
SheMorka
www.shemore.pl
https://www.facebook.com/SheMorepl
Klaris

Post autor: Klaris »

Ja kupuje buty (ale marek, których znam rozmiarówkę), torebkę, dodatki, kosmetyki, czasem perfumy ale tylko z zaufanych źródeł.

Ostatnio skusiłam się również na zakupy spożywcze przy okazji zakupów ciuchowych :) Na allegro nie kupuje- rzeczy często zamiast nowych okazują się lekko używane, podrobione albo zniszczone... nie wspomnę o zaginionych na poczcie paczkach. Np. Pan z Poznania nie wysłał kiedyś mojej ciotce butów i straciła 800zł! Allegro nic nie wskórało...

Ostatnio jest wysyp klubów zakupowych (przyznam, że się w kilku zarejestrowałam) ale wciąż dopiero rozważam zakup. Czy macie jakieś doświadczenia z tą formą sklepów internetowych?
ODPOWIEDZ