Z góry dzięki za odpowiedź:)
Zakup bielizny -na co zwracacie uwagę?
Zakup bielizny -na co zwracacie uwagę?
Na co zwracacie przede wszystkim uwagę przy zakupie bielizny? Sama prowadzę mały sklep i chciałabym wiedzieć co szczególnie Was interesuje 
Re: Bielizna
Na pewno na wygląd i wykonanie, tak aby po kilku praniach nie trzeba było wyrzucać do kosza. Ostatnio zwiększyła się też świadomość kobiet i Polki coraz częściej poszukują niestandardowych dotąd rozmiarów oraz porad z zakresu bra-fittingu, myślę, że możesz iść w tę stronę.
Kobieta łatwiej przyzna, że nie ma racji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
-
myszencja
Zdecydowanie wygląd i materiały, z których majtki są wykonane. Takie na co dzień noszę wygodne i tylko ze 100% bawełny. Bardziej fikuśne mogą już być z innych tworzyw. Dobrze, jak sklep ma w ofercie specjalną bieliznę, tzn. bez szwów, cielistą, żeby nie widać jej było pod białymi rzeczami itp
Co do staników to nosze tylko dobrze dobrane, więc jeśli nie masz rozmiarówki od 60 do jakiegoś H to raczej nie chciałoby mi się nawet przymierzać 
- stokrotka1011
- Miła Kobietka
Ja zwracam uwagę na to z jakiego materiału jest wykonana bielizna, w jaki sposób jest szyta (szwy, wykończenia). A drugi plan to cena rozsądna, a trzeci plan to rozmiary - kobietki malutkie mają z tym problemy.
A co powiecie na zakupy przez internet? Boicie się ich?
-
xyxania234xyx
A czy bieliznę zakupioną w internecie można oddać? Bo w tradycyjnych sklepach nie przyjmują zwrotów bielizny.
-
Basia1994
tak naprawdę nie mają prawa nie przyjąć zwrotu, takie jest prawo handlowe 
Zapraszam do mnie, zmysłowa i ekskluzywna bielizna :

Zapraszam do mnie, zmysłowa i ekskluzywna bielizna :

Ostatnio zmieniony czw mar 07, 2013 9:46 pm przez Basia1994, łącznie zmieniany 1 raz.
lubię bieliznę wygodną, ale seksowną, i zdarza mi się kupować taką również przez internet. tylko najpierw muszę wiedzieć, jaki model i rozmiar, dajmy na to intimissimi, jest dla mnie odpowiedni, żebym nie martwiła się o złe dopasowanie.
na pewno bielizna, którą kupuję musi być jednocześnie wygodna i seksowna, najczęściej staniki kupuję typu push-up, ale nie taki wielki push-up tylko dyskretny, nie wiem czy będziesz wiedziała o co mi chodzi, ale skoro sprzedajesz bieliznę to podejrzewam, że tak
co do majtek to mam zarówno dużo koronkowych stringów i bawełnianych majtek...tutaj jak widać nie ma reguły 
-
Basia1994
I znowu Pani SiwiecBisia pisze:To jest to cyego syukam
Moderacja postu:
Proszę umieszczać reklamy w odpowiednich wątkach.
Edytuję.
Ostatnio zmieniony ndz lut 24, 2013 12:21 pm przez Basia1994, łącznie zmieniany 1 raz.
przede wszystkim na wygode,
później na kolor,

później na kolor,
-
Basia1994
Polecam bieliznę ze sklepu internetowego : SPAM 
Najlepsza bielizna, duży wybór i wszystkie rozmiarówki
Najlepsza bielizna, duży wybór i wszystkie rozmiarówki
Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2013 12:45 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
Merry
Oczywiście wybierając bieliznę kierować się trzeba na pewno wyglądem bielizny ale również materiałem z jakiego została wykonana ta bielizna. Ja wolę dołożyć paqre złotych i kupić coś markowego niż męczyć się i chodzić w niewygodnej bieliźnie, która po praniu ulega przeobrażeniom 
-
japaga
Re: Zakup bielizny -na co zwracacie uwagę?
Ja oczywiście zwracam uwagę na materiał, aczkolwiek oczywiście i wygląd bielizny. Kupuję ją w stacjonarnych sklepach, jak i internetowych 
a ja mam zawsze problem z biustonoszem... jakoś nie mogę sie przemóc by mi ktoś obcy w tym pomagał, no i w końcu trafiłam na konkretny instruktaż jak wyznaczyć swój rozmiar itp wskazówki... [/i]spam[/i] w sumie kilka ciekawych informacji i problem niemal się rozwiązał, teraz tylko jeszcze znaleźć to co tak nparawde się mi spodoba 
Ostatnio zmieniony wt wrz 03, 2013 1:43 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam
Na koronki, mój facet bardzo je lubi, staram się mu dogodzić, ale bielizna musi byc wygodna, po prostu musi się dać nosić;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Koronki to bardzo ważna sprawa,faktycznie większość facetów bardzo je uwielbia,wiec z cała pewnością warto zwracać na to uwagę. Poza tym zawsze stara,m się aby dana bielizna była wygodna,dobrze leżała i pasowała.
www.WszystkozAmeryki.com
patrzę wyłącznie żeby była wygodna ale też dość ładna ale jeżeli nie jest wygodna to jest skreślona nawet jak jest ładna 
prom do szwecji
-
Sklep-Jubilerski
- Miła Kobietka
Ja podczas zakupu bielizny zwracam uwagę na dwie rzeczy- pierwsza to wygoda,a dwa wygląd,kolor i firma. To ma moim zdaniem największe znaczenie.
Naleze do Klubu ekspertek ofeminin i byłam zaskoczona jak dostałam do testowania bieliznę Corin. Śliczny granatowy komplet, staniczek wygodny,ładne wykończenia.
-
eleganckaPani_pl
- Jestem tu nowa :)
Ja zwracam uwagę głównie na wygodę oraz jakość bielizny,to chyba takie najważniejsze wytyczne,sam kolor też ma duże znaczenie,ale zawsze w modzie jest czerwień,biel oraz czerń.
Najważniejsze aby bielizna była wygodna - jeśli chodzi o biustonosz to trzeba go przymierzyć, musi dobrze leżeć i dobrze wyglądać ...
Air Optix - moje ulubione soczewki!
W dużej mierze zwracam uwagę na jakość wykonania oraz na rozmiar- przecież musi być idealnie dopasowana bo to łączy się też z wygodą,zakładamy ją codziennie więc nie warto oszczędzać i wybrać coś z czego będziemy zadowolone.
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
Nie da sie ukryc , ze piekna bielizna dziala doslownie jak afrodyzjak i narkotyk na wszystkie zmysly , rozpalajac
wyobraznie i to nie tylko te zwiazana z pozadaniem i seksem.
Dlatego jej wybor napewno nie jest latwym zakupem jesli ma spelniac wielorakie role.
Napewno musi byc zachecajaca do kupienia poprzez ciekawy wzor i mieciutki material.
Jesli uda sie nam w danym modelu ujrzec te dwa elementy to z pewnoscia bedzie taka bielizna szczytem naszych marzen i zakupow.
My kobietki cenimy sobie ponad wszystko wygode ale takze i piekno .
Dla mnie bielizna musi byc naprawde niezwykla i wyjatkowa , bo innej po prostu nie wloze.
Do tej czesci garderoby przykladam ogromna wage.
Znam kobiety ktore na zewnatrz sa znakomicie ubrane ,ale ich bielizna to czarna rozpacz.
Jak z tego widac nie wszystkie kobietki tak mysla i cale szczescie.
wyobraznie i to nie tylko te zwiazana z pozadaniem i seksem.
Dlatego jej wybor napewno nie jest latwym zakupem jesli ma spelniac wielorakie role.
Napewno musi byc zachecajaca do kupienia poprzez ciekawy wzor i mieciutki material.
Jesli uda sie nam w danym modelu ujrzec te dwa elementy to z pewnoscia bedzie taka bielizna szczytem naszych marzen i zakupow.
My kobietki cenimy sobie ponad wszystko wygode ale takze i piekno .
Dla mnie bielizna musi byc naprawde niezwykla i wyjatkowa , bo innej po prostu nie wloze.
Do tej czesci garderoby przykladam ogromna wage.
Znam kobiety ktore na zewnatrz sa znakomicie ubrane ,ale ich bielizna to czarna rozpacz.
Jak z tego widac nie wszystkie kobietki tak mysla i cale szczescie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.