Zakup bielizny -na co zwracacie uwagę?

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
WiolaB
Jestem tu nowa :)

Zakup bielizny -na co zwracacie uwagę?

Post autor: WiolaB »

Na co zwracacie przede wszystkim uwagę przy zakupie bielizny? Sama prowadzę mały sklep i chciałabym wiedzieć co szczególnie Was interesuje :)

Z góry dzięki za odpowiedź:)
Awatar użytkownika
karmalina
Miła Kobietka

Re: Bielizna

Post autor: karmalina »

Na pewno na wygląd i wykonanie, tak aby po kilku praniach nie trzeba było wyrzucać do kosza. Ostatnio zwiększyła się też świadomość kobiet i Polki coraz częściej poszukują niestandardowych dotąd rozmiarów oraz porad z zakresu bra-fittingu, myślę, że możesz iść w tę stronę.
Ko­bieta łat­wiej przyz­na, że nie ma rac­ji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
myszencja

Post autor: myszencja »

Zdecydowanie wygląd i materiały, z których majtki są wykonane. Takie na co dzień noszę wygodne i tylko ze 100% bawełny. Bardziej fikuśne mogą już być z innych tworzyw. Dobrze, jak sklep ma w ofercie specjalną bieliznę, tzn. bez szwów, cielistą, żeby nie widać jej było pod białymi rzeczami itp :) Co do staników to nosze tylko dobrze dobrane, więc jeśli nie masz rozmiarówki od 60 do jakiegoś H to raczej nie chciałoby mi się nawet przymierzać :)
Awatar użytkownika
stokrotka1011
Miła Kobietka

Post autor: stokrotka1011 »

Ja zwracam uwagę na to z jakiego materiału jest wykonana bielizna, w jaki sposób jest szyta (szwy, wykończenia). A drugi plan to cena rozsądna, a trzeci plan to rozmiary - kobietki malutkie mają z tym problemy.
Obrazek
Obrazek
WiolaB

Post autor: WiolaB »

A co powiecie na zakupy przez internet? Boicie się ich?
xyxania234xyx

Post autor: xyxania234xyx »

A czy bieliznę zakupioną w internecie można oddać? Bo w tradycyjnych sklepach nie przyjmują zwrotów bielizny.
Basia1994

Post autor: Basia1994 »

tak naprawdę nie mają prawa nie przyjąć zwrotu, takie jest prawo handlowe ;)

Zapraszam do mnie, zmysłowa i ekskluzywna bielizna :

Obrazek
Ostatnio zmieniony czw mar 07, 2013 9:46 pm przez Basia1994, łącznie zmieniany 1 raz.
rzabba
Miła Kobietka

Post autor: rzabba »

lubię bieliznę wygodną, ale seksowną, i zdarza mi się kupować taką również przez internet. tylko najpierw muszę wiedzieć, jaki model i rozmiar, dajmy na to intimissimi, jest dla mnie odpowiedni, żebym nie martwiła się o złe dopasowanie.
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

na pewno bielizna, którą kupuję musi być jednocześnie wygodna i seksowna, najczęściej staniki kupuję typu push-up, ale nie taki wielki push-up tylko dyskretny, nie wiem czy będziesz wiedziała o co mi chodzi, ale skoro sprzedajesz bieliznę to podejrzewam, że tak ;) co do majtek to mam zarówno dużo koronkowych stringów i bawełnianych majtek...tutaj jak widać nie ma reguły :D
Basia1994

Bisia pisze:To jest to cyego syukam
I znowu Pani Siwiec :(

Moderacja postu:

Proszę umieszczać reklamy w odpowiednich wątkach.

Edytuję.
Ostatnio zmieniony ndz lut 24, 2013 12:21 pm przez Basia1994, łącznie zmieniany 1 raz.
oena472

Post autor: oena472 »

przede wszystkim na wygode,
później na kolor,
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Basia1994

oena472 pisze:przede wszystkim na wygode,
później na kolor,
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Tak, bielizna musi być wygodna :D

Obrazek
justyna00

Post autor: justyna00 »

Polecam bieliznę ze sklepu internetowego : SPAM :)
Najlepsza bielizna, duży wybór i wszystkie rozmiarówki :)
Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2013 12:45 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Merry

Post autor: Merry »

Oczywiście wybierając bieliznę kierować się trzeba na pewno wyglądem bielizny ale również materiałem z jakiego została wykonana ta bielizna. Ja wolę dołożyć paqre złotych i kupić coś markowego niż męczyć się i chodzić w niewygodnej bieliźnie, która po praniu ulega przeobrażeniom :)
japaga

Re: Zakup bielizny -na co zwracacie uwagę?

Post autor: japaga »

Ja oczywiście zwracam uwagę na materiał, aczkolwiek oczywiście i wygląd bielizny. Kupuję ją w stacjonarnych sklepach, jak i internetowych :)
chmiel241

Post autor: chmiel241 »

a ja mam zawsze problem z biustonoszem... jakoś nie mogę sie przemóc by mi ktoś obcy w tym pomagał, no i w końcu trafiłam na konkretny instruktaż jak wyznaczyć swój rozmiar itp wskazówki... [/i]spam[/i] w sumie kilka ciekawych informacji i problem niemal się rozwiązał, teraz tylko jeszcze znaleźć to co tak nparawde się mi spodoba ;)
Ostatnio zmieniony wt wrz 03, 2013 1:43 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Na koronki, mój facet bardzo je lubi, staram się mu dogodzić, ale bielizna musi byc wygodna, po prostu musi się dać nosić;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Koronki to bardzo ważna sprawa,faktycznie większość facetów bardzo je uwielbia,wiec z cała pewnością warto zwracać na to uwagę. Poza tym zawsze stara,m się aby dana bielizna była wygodna,dobrze leżała i pasowała.
www.WszystkozAmeryki.com
karaza

Post autor: karaza »

patrzę wyłącznie żeby była wygodna ale też dość ładna ale jeżeli nie jest wygodna to jest skreślona nawet jak jest ładna :)
prom do szwecji
Sklep-Jubilerski
Miła Kobietka

Post autor: Sklep-Jubilerski »

Ja podczas zakupu bielizny zwracam uwagę na dwie rzeczy- pierwsza to wygoda,a dwa wygląd,kolor i firma. To ma moim zdaniem największe znaczenie.
tirnenka5

Post autor: tirnenka5 »

Naleze do Klubu ekspertek ofeminin i byłam zaskoczona jak dostałam do testowania bieliznę Corin. Śliczny granatowy komplet, staniczek wygodny,ładne wykończenia.
eleganckaPani_pl

Post autor: eleganckaPani_pl »

Ja zwracam uwagę głównie na wygodę oraz jakość bielizny,to chyba takie najważniejsze wytyczne,sam kolor też ma duże znaczenie,ale zawsze w modzie jest czerwień,biel oraz czerń.
GalMonica

Post autor: GalMonica »

Najważniejsze aby bielizna była wygodna - jeśli chodzi o biustonosz to trzeba go przymierzyć, musi dobrze leżeć i dobrze wyglądać ...
Air Optix - moje ulubione soczewki!
Lovrin_pl
Miła Kobietka

Post autor: Lovrin_pl »

W dużej mierze zwracam uwagę na jakość wykonania oraz na rozmiar- przecież musi być idealnie dopasowana bo to łączy się też z wygodą,zakładamy ją codziennie więc nie warto oszczędzać i wybrać coś z czego będziemy zadowolone.
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Nie da sie ukryc , ze piekna bielizna dziala doslownie jak afrodyzjak i narkotyk na wszystkie zmysly , rozpalajac
wyobraznie i to nie tylko te zwiazana z pozadaniem i seksem.
Dlatego jej wybor napewno nie jest latwym zakupem jesli ma spelniac wielorakie role.
Napewno musi byc zachecajaca do kupienia poprzez ciekawy wzor i mieciutki material.
Jesli uda sie nam w danym modelu ujrzec te dwa elementy to z pewnoscia bedzie taka bielizna szczytem naszych marzen i zakupow.
My kobietki cenimy sobie ponad wszystko wygode ale takze i piekno .
Dla mnie bielizna musi byc naprawde niezwykla i wyjatkowa , bo innej po prostu nie wloze.
Do tej czesci garderoby przykladam ogromna wage.
Znam kobiety ktore na zewnatrz sa znakomicie ubrane ,ale ich bielizna to czarna rozpacz.
Jak z tego widac nie wszystkie kobietki tak mysla i cale szczescie. :ok:
89ce40b93474ec294f2e17486485b5a5.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ