Wózek

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
lolollka
Jestem tu nowa :)

Wózek

Post autor: lolollka »

Niedawno się dowiedziałam, że jestem w ciąży i przyznam, że już się nie mogę doczekać . W związku z tym szukam już rożnych rzeczy, czytam i przepytuję koleżanki. Teraz jestem na etapie poszukiwań wózka i chętnie dowiedziałabym się jakie wy miałyście czy też macie i czy jesteście zadowolone. Ja już troszkę przeszukałam internet pod tym kątem i przyznam, że jak do tej pory najbardziej spodobał mi się euro-cart passo. Może któraś z Was go miała? PS Załączam zdjęcie, co o nim myślicie? :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Re: Wózek

Post autor: myszka28 »

Ja jestem wierna firmie ramatti miałam 2 wózki tej formy i sa rewelacyjne,wygodne lekkie i wszędzie można z nimi wejść czy to mały bus czy pociąg rewelacja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
eGirl
Miła Kobietka

Post autor: eGirl »

A ja miałam wózek tako captiva. Dość dużo osób poleca te wózki i ja również byłam z niego zadowolona :D
Eleganckie zaproszenia ślubne www.klara-wedding.pl
Awatar użytkownika
piramida
Miła Kobietka

Post autor: piramida »

chętnie odpowiem na Twoje konkretne pytania co do wózka passo ponieważ właśnie na ten wózek zdecydowaliśmy się z mężem, my kierowaliśmy się chęcią połączenia wózka spacerowego właśnie z gondolą, takie 2 w 1 a nawet w sumie 3 w 1 bo również fotelik jest do niego dołączony
blond_ania

Post autor: blond_ania »

A czy kojarzycie może taki wózek Alpina FX? Moja siostra jest w ciąży i chcemy jej z rodzicami zrobić prezent. Wózek nie jest najtańszy, ale to pierwszy potomek w rodzinie, chcemy coś ładnego i przyzwoitego, takiego co zaraz się nie zepsuje...
lolollka

Post autor: lolollka »

Moja koleżanka ma Alpinę FX i z tego co opowiadała to jest bardzo zadowolona. Widziałam ten wózek i jest śliczny. Mogę się jej zapytać jakie ma zdanie na jego temat po kilku miesiącach praktyki i napiszę Ci tu :)
lissa

Post autor: lissa »

jestem tu nowa i poszukuję opinii na temat wózków dziecięcych- spacerówek. Trochę już przeszperałam i zaczynam poważnie zastanawiać się nad Maxi Cosi. Mają dobre recenzje. Ktoś miał już z tą firmą do czynienia?
PaTunia

Post autor: PaTunia »

Po za wózkiem tej firmy mam też nosidełko i fotelik ;) przywiązałam się do maxi cosi bo uważam że mają porządne rzeczy :)
SylwiaSt

Post autor: SylwiaSt »

my uzywamy speedy quinny, dla nas sprawdza sie rewelacyjnie wlasnie ze wzgledu na stabilna konstrukcje i kola - czesto jezdzimy nie tylko po miejskich chodnikach i ten wozek daje sobie idealnie rade po lesnych sciezkach
MariannaUmba
Miła Kobietka

Post autor: MariannaUmba »

lissa pisze:jestem tu nowa i poszukuję opinii na temat wózków dziecięcych- spacerówek. Trochę już przeszperałam i zaczynam poważnie zastanawiać się nad Maxi Cosi. Mają dobre recenzje. Ktoś miał już z tą firmą do czynienia?
zależy o jaki model pytasz, przecież każdy jest inny, ja się mogę wypowiedzieć na temat Elea, jak mieszkasz w mieście, to się sprawdza bardzo dobrze, bo jest lekki, a do tego stabilny no i wszelkiego typu składanie, zmiany wysokości, ułożenia zmieniasz jednym lub dwoma ruchami, za pomocą przycisków, my zakupiliśmy z opcją gondoli i spacerówki, do spacerówki jeszcze się nie przesiadamy, jest czas,a le często na zakupy jak biorę dziecko, to pakuję tylko stelaż a potem montuję fotelik bo jest kompatybilny
Ester
Miła Kobietka

Post autor: Ester »

No my przede wszystkim od początku celowaliśmy w 3w1 i ostatecznie wygrał u nas Graco Evo. Co tu dużo mówić, leciusieńki wózeczek o fajnym designie i jak dla mnie na każdy teren (ja sobie radzę ;) ). Łazimy z psem po plazach i lasach i wózek śmiga jak marzenie :) jeszcze nigdy nie musieliśmy nic wymieniać (mąż co jakiś czas psiknie profilaktycznie jakimś świństwem na styki) u nas się świetnie sprawdzał przez cały czas użytkowania :)
kulka23
Miła Kobietka

Post autor: kulka23 »

Kolezanka ma wozek quiny speedi i go sobie chwali ja jeszcze nie uzywalam zobaczymy jak da poprowadzic :)
Kolaboracja

Post autor: Kolaboracja »

widziałam ten wózek to bardzo fajny,miałam chwilę przyjemność jeździ się nim leciutko,składa szybciutko i bez problemu także wydaje mi się fajny
MariannaUmba
Miła Kobietka

Ester pisze:No my przede wszystkim od początku celowaliśmy w 3w1 i ostatecznie wygrał u nas Graco Evo. Co tu dużo mówić, leciusieńki wózeczek o fajnym designie i jak dla mnie na każdy teren (ja sobie radzę ;) ). Łazimy z psem po plazach i lasach i wózek śmiga jak marzenie :) jeszcze nigdy nie musieliśmy nic wymieniać (mąż co jakiś czas psiknie profilaktycznie jakimś świństwem na styki) u nas się świetnie sprawdzał przez cały czas użytkowania :)
My oglądaliśmy ten evo, ale przegrał z maxi cosi elea, przede wszystkim wagą i tym, ze elea można złożyć w dwóch ruchach i tyle, no i ma przyciski pamięci, nie trzeba wszystkiego ściskać i trzymać w trakcie składania, również wybraliśmy wersję 3w1
SylwiaSt

Post autor: SylwiaSt »

u nas sie sprawdza bardzo dobrze, speedi jest lekki i zwrotny i do tego nie trzesie dzieckiem nawet jak jezdzisz po lesie
zosienka_g

Post autor: zosienka_g »

Chcemy kupić spacerówkę i bardzo mi się podoba model buzz,jednak nie widzę nic na jego temat, chciałabym zaczerpnąć opinii bo może któraś z Was go ma?Jaki jest w użytkowaniu?Jak się nimjeździ,składa,czyście...?
MariannaUmba
Miła Kobietka

zosienko_ja zakupiłam wózek 3w1 wlasnie z Elea z gondolą i spacerówką, oraz adapterami na fotelik, także nie wiem, na spacerówkę oddzielną lżejszą , jeszcze mamy czas, może załóż nowy wątek?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

ale nie zakładajmy co chwila nowego wątku.. chcę upić to i to..
chcę kupić tai model wózka, a po chwili taki model wózka...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
blueskay
Miła Kobietka

Post autor: blueskay »

jane muum sa dosyć fajne :)
kulka23
Miła Kobietka

Post autor: kulka23 »

O Elea bardzo fajnie :) a miala moze ktoras wozek Mura? Te nowsze modele chyba sa lepsze niz starsze co? przynajmniej ze wzgledu na lepiej zabudowana budke spacerowa...lepiej oslanialaby od slonca i wiatru... Co o tym myslicie?
zosienka_g

musze zobaczyć ten model elea,ale na razie stawiam na buzz najbardziej mi się podoba
Awatar użytkownika
igakowalska

Post autor: igakowalska »

na mnie z kolei model elea zrobił najlepsze wrażenie więc chyba zdecyduje się na ten model.
Blog przeprowadzkowy - przeprowadzajacsie.pl
Ester
Miła Kobietka

Post autor: Ester »

ja ostatnio przekabaciłam koleżanke na moje graco evo i też jest zachwycona a nowe modele (ona ma zeszłoroczny) mają na prawdę śliczne kolory :)
zosienka_g

moim zdaniem starsze wózki wcale nie muszą być gorsze wiadomo że będą inne modele,ale jakościowo nie muszą być wcale gorsze mogą mieć mniej ułatwień;) oglądałam w sklepie ten wózek buzz no i coraz bardziej mi się podoba ;]
MariannaUmba
Miła Kobietka

BUZZ produkuje quinny, więc firma sprawdzona i z tych lepszych na rynku, także to już bym uznała za duży plus, wózek trzeba obejrzeć na żywo, poprowadzać sobie i tyle :)
ODPOWIEDZ