Wózek
-
zosienka_g
- Jestem tu nowa :)
Re: Wózek
dokładnie wózek trzeba zobaczyć na żywo,złożyć,rozłożyć pojeździć...
-
MariannaUmba
- Miła Kobietka
u nas też stanęło na elea ze względu na wagę, ale też skrętne koła przednie, przyciski pamięci, przez co wózek ska i rozkłada się w kilka sekund, poza tym nie wiem czy widziałyście, ale po złożeniu on zajmuje bardzo mało miejsca, bo gondola też się składa na płasko
-
zosienka_g
- Jestem tu nowa :)
ooo zobacze sobie ten model alpina fx 3 w 1,bo jestem bardzo ciekawa,ostatnio widziałam bardzo fajny zgrabny wózek,ale nie wiem jakiej firmy bo nie widziałam napisu
-
Karolina_R
- Miła Kobietka
A co byście poradziły z wózków, atrakcyjnych cenowo a przede wszystkim lekkich, by łatwo można byłoby taki wózek wciągnąć na 4 piętro?
-
MariannaUmba
- Miła Kobietka
buzz jest bardzo zgrabny, w ogóle wózki quinny mi się podobają, jak będę wybierać spacerówkę, to na pewno ich katalog przejrzę
-
blond_ania
-
a...
Długo szukałam wózka, oj juz miałam dość. Szperałam w sieci i jak znalazłam cos ciekawego, to sprawdzała,, gdzie możemy to obejrzeć. Łącznie byliśmy w trzech sklepach. W końcu całkiem przypadkiem znalazłam Bexa Roxi i ten właśnie wózek zamówimy po majówce.
Zależało nam, by wózek bez kombinowania kupić z fotelikiem maxi cosi cabrio, bo na takowy sie zdecydowaliśmy. Nie chcieliśmy też niczego bardzo drogiego.
-
MariannaUmba
- Miła Kobietka
jeśli w teren to rzeczywiśćie mura nowa lepiej się sprawdzi, głównie dzięki kołom
-
Fiona
Rozglądałam się za nianią do wynajęcia na weekend, jadę na wesele do innego miasta, ale koszty mnie przeraziły.
Chyba, że znacie jakąś tanią.
Pomyślałam też o elektronicznej niani
Próbował już ktoś? W porównaniu do tradycyjnej niani koszty są dużo niższe a jak dla mnie może to być fajny sposób.
Chyba, że znacie jakąś tanią.
Pomyślałam też o elektronicznej niani
Próbował już ktoś? W porównaniu do tradycyjnej niani koszty są dużo niższe a jak dla mnie może to być fajny sposób.
Ostatnio zmieniony pn maja 05, 2014 2:41 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM, pomijam, że post totalnie nie na temat
Powód: SPAM, pomijam, że post totalnie nie na temat
-
MariannaUmba
- Miła Kobietka
wiesz co mnie się i poprzednie generacje mury podobały, ale ta najnowsza rzeczywiście wygląda na taką, ze tak to ujmę solidną bardzo
no niby tamte starsze tez fajne, ale mi w tej nowej oprocz nowego kubelka, sie kola spodobaly bo mimo ze sa piankowe to spelniaja funkcje pompowanych poniewaz sa wypelnione pecherzykami powietrza, dzieki czemu nie sa awaryjne a ma sie lekkosc prowadzenia popowanych kol
Mam sentyment do tego wozeczka moj pierwszy synek w takim jezdzil, u nas takze sie swietnie spisywal, mieszkamy poza miastem i dawalam mu niezle popalic w trasie, mimo to po prawie 3 latach uzytkowania nada dobrze sie prezentowal...SylwiaSt pisze:my uzywamy speedy quinny, dla nas sprawdza sie rewelacyjnie wlasnie ze wzgledu na stabilna konstrukcje i kola - czesto jezdzimy nie tylko po miejskich chodnikach i ten wozek daje sobie idealnie rade po lesnych sciezkach
-
MariannaUmba
- Miła Kobietka
speedi sprawdził się i dlatego nadal jest tak popularny moim zdaniem, co do kół to ja nawet wolę piankowe, nie wyobrażam sobie, że łapię gumę gdzieś daleko od domu;/
orbit baby g2 jest moim zdaniem najlepszy, podejrzany od anny muchy, zakupiony potem przeze mnie dla Maleństwa ;* sprawdza się w każdym terenie, nie ważne czy żwir czy asfalt, pod górę z góry, czy jakolwiek.
łatwa obsługa i szyba konserwacja ;p
-
MariannaUmba
- Miła Kobietka
nasza elea również ma piankowe koła, a orbit baby dla mnie zbyt kosmiczny, ale co kto woli 
masz ten Jane muum reverse 3w1? Czy jeszcze jakiś inny model?hania pisze:my mamy czterokołowe jane muum, jest dosyć lekki. Bardzo podoba mi sie że jest prosty i łatwy w składnaiu i wozkładaniu ale i że posiada bardzo skrętne koła
-
MariannaUmba
- Miła Kobietka
u mnie mura tez byla brana pod uwage, jednak wygrala elea, jestem zadowolona