jestem tu nowa i potrzebuję wsparcia w bardzo ważnej sprawie ,a więc od początku:
mam 35 lat dwoje dzieci 18 i 17 lat
jestem w związku od 3.5 roku ( mieszkamy razem itp ,niestety dzieci są z moją matką tak wybrały ale są już na tyle duże ze mogą podejmować decyzję ) .W zeszłym roku zaszłam w ciąże i po prostu spanikowałam ( miałam dobrą pracę i akurat miałam kryzys w związku ) i zażyłam leki które powodują poronienie ( to był 8 tydz ) mojemu partnerowi nic nie powiedziałam ( wiem to było okropne z mojej strony tym bardziej ze on nie ma swoich dzieci ) kiedy pierwsza panika minęła było już za późno i dotarło do mnie co zrobiłam ( następnego dnia po zażyciu tabletek zostałam zwolniona z pracy redukcja ).
Teraz prawdopodobnie znowu jestem w ciąży ( okres spóźnia mi się 6 dni ) i nie wiem co mam zrobić ( doszły problemy finansowe ,kredyty ( groźba komornika ) ,wynajmowane mieszkanie starsze dzieci , podjęłam nową pracę ) .I znowu jestem przerażona co mam zrobić ( z moim facetem nie mogę porozmawiać o tym ) z jednej strony jest ok ale jak pomysłé ze nie będzie mnie stać aby kopić dziecku najpotrzebniejsze rzeczy to mnie to przerasta .bardzo proszę o obiektywne odpowiedzi .