Wątpliwości...;/ czyli powrót myśli o byłym:(

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
wr***

Wątpliwości...;/ czyli powrót myśli o byłym:(

Post autor: wr*** »

hejka :) Kolejny raz pisze jak mam straszne zawirowanie w życiu a dokładniej chodzi o to że z chłopakiem z którym obecnie jestem najnormalniej w świecie nie układa mi się ostatnio. Ciągle się kłócimy, nie potrafimy ze sobą normalnie już rozmawiać a sprawy łóżkowe??? ehh szkoda nawet wspominać o tym. Na dodatek złego do mojej już zatłoczonej główki powróciły myśli o byłym. Najwidoczniej coś jeszcze do niego czuje. Zaczęłam pisać do niego nawet tak normalnie czyli w stosunkach koleżeńskich... ale sumienie mi nie daje spokoju bo tak jakbym obecnego zdradzała a dodatkowo mój były ma dziewczynę. Nie wiem sama już co robić mam straszny mętlik w głowie:(
Pletwa Reborn

Re: Wątpliwości...;/ czyli powrót myśli o byłym:(

Post autor: Pletwa Reborn »

Chwalisz się czy żalisz? Nie kochasz obecnego i myślisz o ex, który jest zajęty.... ciekawe jakich porad od nas oczekujesz.
wr***

Porady dobra rzecz... Każdy ma inne spojrzenie na daną sytuację.... Każdy inaczej by to załatwił...
Pletwa Reborn

Post autor: Pletwa Reborn »

Właśnie mi się wydaje, że każdy postąpiłby tak samo...
Nie podoba ci się obecny facet to go nie wódź za nos. Twój ex ma dziewczynę, czyli z nim też daj se spokój. Wszystko na ten temat.
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Post autor: Kinga88 »

Myślisz o byłym, nie układa Ci się z obecnym ....
Może nie byłaś gotowa na obecny związek w którym jesteś ? bo nie wyleczyłaś tamtej miłości ...ale jak piszesz tamten chłopak ma już dziewczynę czyli układa sobie życie ... a Ty pomyśli o sobie i nie warto oglądać sie za siebie
wr***

nie układa sie bo za dużo razy usłyszałam słowa, epitety na swój temat, mój obecny chłopak nie potrafi zapanować nad sobą. przez jego zachowania i wybuchy nam sie nie układa...:( wspomnienia są, myśli o byłym ale chęć pomocy obecnemu aby nie zrobił żadnej głupoty sobie a tym bardziej innym...
Awatar użytkownika
cleo
Miła Kobietka

Post autor: cleo »

Myślę, że gdyby z obecnym ci się układało, to nie szukałabyś kontaktu z byłym. A skoro obecny cię źle traktuje, to chcesz mu utrzeć nosa, pokazać, że w zasadzie, to możesz iść do kogoś innego. No i jeszcze to, że być może czujesz się niedoceniana, brakuje ci kogoś bliskiego, bo z obecnym, skoro jesteście na wojennej ścieżce to raczej nie pogadasz od serca. I szukasz tego u byłego chłopaka, być może przypominają ci się dobre chwile z nim spędzone i nie pamiętasz tych złych. Ale skoro nie jesteście razem, to znaczy, że coś było nie tak i to nie ważne już z której strony. Skoro on ma już dziewczynę, to myślę, że nie powinnaś szukać z nim kontaktu, może lepiej pogadaj z jakąś przyjaciółką, siostrą, mamą czy kogo tam masz bliższego. A jeśłi nie masz nikogo takiego, jak na przykład ja kiedyś nie miałam, to po prostu wybierz się do psychologa. Mi bardzo pomogła pani psycholog z SPAM, jeśli jesteś z Warszawy, to też możesz się do nich zgłosić. prowadzą też konsultacje przez Skype'a. Albo po prostu poszukaj dobrej poradni w swojej okolicy.
Ostatnio zmieniony wt kwie 28, 2015 10:16 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Czarna
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Czarna »

Moim zdaniem bardzo niefajnie postąpiłaś odzywając się do byłego wiedząc, że on kogoś ma.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
ODPOWIEDZ