Wasze kosmetyki godne polecenia
Re: Wasze kosmetyki godne polecenia
ale nawet sam żel pod prysznić jakoś tam nawilża...
więc potem spokojnie można wcierać balsam..
więc potem spokojnie można wcierać balsam..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ano.Ja tam i tak czasami mimo stosowania balsamow dolewam do wody oliwke, bo to najlepiej nawilza.
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
ja sobie co jakis czas robię, peeling z kawy i oliwy z oliwą 
taki wlasnorecznie robiony czy kupny?
oczywiście że własnoręcznie robiony...
w sumie dawno nie robiłam ... i może bym zrobiła..
w sumie dawno nie robiłam ... i może bym zrobiła..
Fajnie tak czasami sobie samemu cos zrobic.Ja to glownie maseczki robilam.Teraz to juz nie pamietam nawet kiedy to bylo.Ech
do naparow do kapiel tez musialabym wrocic...
do naparow do kapiel tez musialabym wrocic...
maseczki lecę na gotowe...
ale ten peeling lubie
ale ten peeling lubie
Moje nowe odkrycie, jestem absolutnie zakochana 

Zapach obłędny i póki co z działania tez jestem bardzo zadowolona. Wreszcie przestała mi schodzić skóra z czoła, co zwykle zimą było dla mnie ogromnym problemem, bo jak zdejmowałam czapkę to czoło miałam aż białe :/

Zapach obłędny i póki co z działania tez jestem bardzo zadowolona. Wreszcie przestała mi schodzić skóra z czoła, co zwykle zimą było dla mnie ogromnym problemem, bo jak zdejmowałam czapkę to czoło miałam aż białe :/
-
Karolcia93
- Miła Kobietka
A jak robisz ten peeling do ciała kawowy? Bo z chęcią bym go wypróbowała? Do tej pory zawsze używałam gotowych ze sklepu, ostatnio peelingu cukrowego z Bielendy, w sumie też fajnie się sprawdził, ale wypróbowałabym właśnie domowego sposobu, tak dla porównania.
-
a_gatka
O! i ja mam olejek nawilżający do twarzy - kolejne cudeńko - z Phenome! Pachnie jak niebieskie migdały i cudownie opiekuje się buzią nawilżając ją i kojąc do snu, bo ja akurat stosuję go na noc. Tak więc docha nie jesteś sama!
Jeśli lubicie kosmetyki z natury, to będziecie nim zachowycone!
Oooo brzmi ekstra;) wypróbuję, gdy skończę tubkę kremu Emolium (odkrytego dzięki forumowiczkom;)). Z przeciwzmarszczkowych polecam Lagrend. Ma naturalny skład (jak mój kremik od Nepentes) i dodatkowo nawilża skórę.
-
Izabela_91
- Jestem tu nowa :)
najlepszy antypespirant to Bloker z firmy Ziaja, cudowny jest i nie drogi 7/8 zł w rossmanie
Mój ulubiony salon kosmetyczny w Warszawie www.b-4u.pl ! 
- malinka 61
- Kobietka Expert
Wczoraj zachęcono mnie do używania preparatów z Bingo Spa , miałam okazję wypróbowania balsamu do rąk , pięknie pachnie i dobrze się wchłania , bo do tej pory to używałam tylko soli do stóp 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

-
apollo
Ooo... koniecznie Fluid liftingujący BALANCE HB. Coś pięknego - żaden inny kosmetyk tego typu jaki stosowałam, nie dawał tak naturalnego efektu na skórze. Przy skórze lekko przetłuszczające się zmiana super - to pielęgnacja na cały dzień, polecam.
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
Ja natomiast polecam pomadkę carmex
Bardzo dobrze nawilża usta 
-
młodaduchem
- Jestem tu nowa :)
polecam pomadkę nawilżającą do ust z celia . 
jeżeli ktoś lubi podkreślone na czarno oczy, to polecam khol 
może na poczatku cięzko się nim maluje, i oko reaguje łzawie
ale warto
efekt rewelacyjny
ale warto
-
misiapysia
- Miła Kobietka
dlugo mnie nie bylo tutaj
do listy swoich ulubionych kosmetykow zdecydowanie dodaje maslo do ciala apetizing body bielendy
dostalam od przyjaciolki w prezencie, smak: wanilia i pistacja- pachnie nieziemsko i cudownie nawilza 
hihi tez je mammisiapysia pisze:dlugo mnie nie bylo tutajdo listy swoich ulubionych kosmetykow zdecydowanie dodaje maslo do ciala apetizing body bielendy
dostalam od przyjaciolki w prezencie, smak: wanilia i pistacja- pachnie nieziemsko i cudownie nawilza
maseczka do stóp skinlite!
to jest maska złuszczająco pielęgnująca która robi rewelacyjnie porządek z suchymi, zrogowaciałymi i zniszczonymi stopami 
hejjj jak to Emolium? bo ja właśnie też się zastanawiam, mam bardzo suchą skórę i zwykłe drogeryjne kosmetyki przestały mi odpowiadać... hmmm?mirka1025 pisze:Oooo brzmi ekstra;) wypróbuję, gdy skończę tubkę kremu Emolium (odkrytego dzięki forumowiczkom;)). Z przeciwzmarszczkowych polecam Lagrend. Ma naturalny skład (jak mój kremik od Nepentes) i dodatkowo nawilża skórę.
-
a_gatka
Jeżeli masz dobry kohl Hadassa, to oko nie ma prawa łzawić. Arabki regularnie używają zwłaszcza kohl mineralny. Jeśli lubisz i chcesz, to w lipcu będę miała dostawę kosmetyków z Algierii i mogę się kohlem podzielić.Hadassa pisze:jeżeli ktoś lubi podkreślone na czarno oczy, to polecam khol
ale wartoefekt rewelacyjny
Co do godnych polecenia natomiast - wracam (jak zawsze) z moimi ulubionymi Phenome, a konkretnie z maską regenerującą do włosów suchych i zniszczonych. Kupiłam z ciekawości i kupię na pewno znów, bo poradziła sobie z moją "ostrą" po myciu łuską, a włosy przestały się puszyć. Ja mam strasznie dużo włosów i jak jeszcze stają się nieposłuszne, to wygląda to po prostu koszmarnie. Maska je uładziła, okiełznała, są bardziej sprężyste, posłuszne i mają fajny blask. Jak ktoś ma jak ja włosy zmęczone rozjaśnianiem, prostowaniem i stylizacją - będzie jak znalazł.
Agatka, ja mam tak zawsze jak odstawie na jakiś czas... i zanim wrócę.. to tak mam..
poza tym, ja już powinnam pomyślec o jakiś kroplach do oczu.. bo jednak ciągle przed kompem..
ale o khol chętnie się uśmiechnę.. bo uwielbiam
poza tym, ja już powinnam pomyślec o jakiś kroplach do oczu.. bo jednak ciągle przed kompem..
ale o khol chętnie się uśmiechnę.. bo uwielbiam
Podkład Affinitone Perfecting firmy Maybelline - bardzo ciekawy za przyzwoite pieniądze 
Posiadam kolor 03 light sand beige.W miarę uniwersalny, neutralny. Konsystencja podkładu jest bardzo leista. Bardzo przyjemnie się rozsmarowuje, równomiernie , ładnie zastyga na twarzy bez efektu maski. Doskonale kryje niedoskonałości. Zapach raczej neutralny. Trwałość przeciętna
Posiadam kolor 03 light sand beige.W miarę uniwersalny, neutralny. Konsystencja podkładu jest bardzo leista. Bardzo przyjemnie się rozsmarowuje, równomiernie , ładnie zastyga na twarzy bez efektu maski. Doskonale kryje niedoskonałości. Zapach raczej neutralny. Trwałość przeciętna
SPAM
Uwielbiam ich balsamy zwłaszcza Arganowy Nagoya, bosko pachnie, szybko się wchłania i skóra po nim jest bardzo przyjemna.
Uwielbiam ich balsamy zwłaszcza Arganowy Nagoya, bosko pachnie, szybko się wchłania i skóra po nim jest bardzo przyjemna.
Ostatnio zmieniony śr maja 07, 2014 9:45 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wklejamy zdjecia, nie linki
Powód: wklejamy zdjecia, nie linki
Tylko prawda jest ciekawa.