mega wytrzymały podkład
mega wytrzymały podkład
Macie jakieś sprawdzone, wytrzymałe podkłady? Takie które nie zaczną schodzić po godzinie czy dwóch.
Re: mega wytrzymały podkład
No wlasnie... tylko jak taki znalezc? Na co zwracac uwage? Cena, firma?
No dla mnie absolutnie bezkonkurencyjny jest aktualnie Better Than Perfect z Eveline. A w ich sklepie online jest teraz w promocji do końca miesiąca i kosztuje 14 złotych z groszami
Ten podkład bardzo długo trzyma się na buzi.
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
No cena to nie wiem czy ma takie duze znaczenie... niekoniecznie, Ja mam podklad ze sredniej polki i musze przyznac, ze jest mega
a pochwalisz sie jakiego uzywasz? chetnie wypróbuje
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
mam z Loreal, jest naprawde super, na Notino czesto mozna go wyhaczyc w fajnej promocji 
Ja ostatnio kupiłam podkład z MAC w drogerii internetowej Glowskin. Bardzo polecam, nigdy wcześniej nie miałam tak dobrze utrzymującego się podkładu
Plus mają tak szeroką gamę kolorów, że na pewno każdy dobierze coś dla siebie. Znajdziesz go tutaj: https://glowskinpl.pl/makijaz-twarzy
-
puderniczka
- Fajna Kobietka
A to nie tylko od podkładu zależy jak się długo będzie trzymał na twarzy. Kluczowe jest to też jak przygotujemy skórę, odpowiednie oczyszczenie, nawilżenie jest mega ważne. Ja zamiast bazy nakładam krem na twarz nawilżający z Herbapol Polana, używam mgiełki do twarzy, serum. Jak solidnie pielęgnuję skórę to i taki podkład za 20 zł mi się trzyma cały dzień.
-
MakarenaMarena
- Jestem tu nowa :)
Słyszałyście może o podkładzie Max Factor Miracle Second Skin? Trafiłam przez przypadek tutaj i jestem miło zaskoczona! Krycie lekkie, trochę bardziej jak w kremie BB, ale za to nie zapycha porów. Wreszcie przestałam się świecic, a to była moja zmora :/ Spróbujcie!
Kod: Zaznacz cały
https://makeup.pl/product/514997/Re: mega wytrzymały podkład
Raczej nie uzywam podkladow, czuje sie w nich jak w masce ale ostatnio skusilam sie na Clinique Even Better i przepadlam.. Jest boski
Jeśli zależy Ci na trwałym podkładzie, spróbuj użyć podkładu o wysokiej zawartości substancji budulcowych.
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
ja tez nie lubie podkladow bo czuje sie ograniczona.. ten podklad jest lekki co piszesz witalka?
wydaje mi sie ze tak, zamowilam go na promocji na notino z nadzieja ze bedzie ok i okazalo sie ze mi pasuje 
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
no to tez zamowie
dzieki za poleconko
Ważne jest jak nakładasz podkładpapuzka pisze:Macie jakieś sprawdzone, wytrzymałe podkłady? Takie które nie zaczną schodzić po godzinie czy dwóch.
A wracając do podkładu to z tych droższych trwały jest estee lauder double wear a z tańszych revlon (mieszam z jakimś nawilżającym no bourjois)
Żeby jeszcze utrwalić podkład to warto zastosować odpowiedni puder. Eveline ma bardzo fajne pudry. Ten z lawendą i skwalanem Variete bardzo dobrze utrwala makijaż i przedłuża dobry wygląd pudru