depilacja brazylijska - zapuszczanie wlosków
depilacja brazylijska - zapuszczanie wlosków
Mam nietypowe pytanie - nie chodzi mi o samą depilację tego typu, ale o zapuszczenie włosków - wiadomo, że muszą mieść np. pół cm, żeby dało się je złapać. Obecnie golę się maszynką, ale to zaczyna się robić uciążliwe. Zastanawiam się jednak, jak okropnie będzie to wyglądało, kiedy będę zapuszczać włoski. Fajnie, może miesiąc spokoju, a potem co? Dwa tygodnie buszu w takim miejscu? Seksu sobie nawet nie wyobrażam, czułabym się niekomfortowo. Stąd pytanie - co Wy robicie, gdy zapuszczacie włoski? Nie przejmujecie się i żyjecie jak zawsze? Co na to Wasi faceci?
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Re: depilacja brazylijska - zapuszczanie wlosków
To zależy od osobowości. Wiem, że mojemu mężowi nie przeszkadzałyby włoski i mnie też nie ale po pewnym czasie raczej by je zwyczajnie zgoliła bo dwóch miesięcy nie chciałoby mi się czekać aż urosną do odpowiedniej wielkości. Jestem niecierpliwa 
Amantium irae amoris integratio.
-
a_gatka
To zależy, ile ci rosną. Jak zapuścisz za długie, to też niedobrze do takiej depilacji.
Mojemu chłopakowi nie przeszkadzają włoski, lecz ja się czuję niekomfortowo z nimi. Dlatego często się golę. Zawsze robiłam to samemu lecz w najbliższy poniedziałek mam zamiar wybrać się do profesjonalistów w tej dziedzinie :SPAM . Liczę że oni mi zaproponują jakiś odpowiedni zabieg by przez dłuższy czas czuć się komfortowo. W końcu za niedługo są walentynki- jak ja lubię ten dzień 
Ostatnio zmieniony śr sty 29, 2014 8:28 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
http://www.partybus.pl/wieczor-panieński
- redorange666
- Samiec
A ja lubię naturalne kobiety w tym miejscu.. no nie busz lat 70-tych ale kobieta ma wyglądać jak kobieta a nie jak dziewcynka.
-
Agnieszka79
- Jestem tu nowa :)
Może na czas zapuszczania warto zrobić sobie przerwę od "standardowego" seksu i zdecydować się na inne formy współżycia, np. na seks oralny...
http://www.cezaryhalat.pl/
ja juz totalnie odzwyczailam sie od wlosow w tym miejscu. czuje sie nieswojo kiedy odrastacja i wlasnie zastanawiam sie nad laserem.
-
Karolcia93
- Miła Kobietka
zgadzam się ja tez naienawidzę włosow w tym miejscu, w ogóle mogłabym generalnie urodzić się w jakimś indiańskim plemieniu, oni podobno nie mają żadnego owlosienia na ciele (oprócz włosów na głowie, brwi i rzęs)
To idelane dla mnie, drażnią mnie włoski w jakimkolwiek innym miejscu... Orientujecie się ile kosztują takie zabiegi laserowe?
Wszystko zależy od rodzaju gabinetu i używanego laseru,
ja robiłam sobie głębokie bikini, to zapłaciłam 400zł
ja robiłam sobie głębokie bikini, to zapłaciłam 400zł