fryzury, zdjęcia
-
myszka12313
- Jestem tu nowa :)
fryzury, zdjęcia
Chciałabym zmienić fryzurę, mam okrągłą twarz i długie proste włosy z grzywka na bok. Może ma ktoś z was zdj z ciekawymi propozycjami:) Szukałam na google ale nic nie znalazłam ciekawego.... Byłabym wdzięczna gdyby ktoś coś wrzucił 
-
reffina
Re: fryzury, zdjęcia
Skoro masz okrągłą twarz, to może bob z dłuzszymi końcami z przodu? Powiny one wyszczuplić twarz.
moim zdaniem bob będzie najlepszy, sama mam okrągłą twarz i jak zrobiłam sobie boba to wyglądałam zupełnie inaczej i co najważniejsze lepiej!! 
zgadzam się w zupełnościreffina pisze:Skoro masz okrągłą twarz, to może bob z dłuzszymi końcami z przodu? Powiny one wyszczuplić twarz.
.:W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca:.
nie ja zdecydowanie boba bym mieć nie chciała.... taki grzyb wstrętny...
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
ja uwielbiam takie długie geste włosy... poza tym mam ich bardzo dużo... i tak samoistnie się puszą i podnoszą:)
no widzisz.. a co robisz żeby ci tak stały? ja jak myje pantinem to mi takie kapcie się robią.. a znowu jak myje schaumą to so tak skołtunione i napuszone jak sierść psa..
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
mi się nie otwiera.. wirus mi wyskakuje:(Bisia pisze:Moze taka fryzurka
http://toster.pl/tost/247803
Hmm... gdy się powiększy zdjęcie to widać, że nie ma takich puszystych włosów. Są po prostu ułożone na chwilę, do tego u nasady są podtapirowane dlatego wydaje się, że ma tych włosów dużo i są puszyste. Sama zaczesuję się podobnie na bok i bez lekkiego "poczochrańca" włosy by się tak nie utrzymały.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
ja póki co twardo zapuszczam.... no ale... po trwałej musiałam się pozbyć włosów....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ooooo
ja mam teraz takie 
w sumie idealna długośc do odrastającego boku,który dłuugo był wygolony
w sumie idealna długośc do odrastającego boku,który dłuugo był wygolony
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Laski,a nie wiecie co zrobic by trzymały się loki ? Bo z tym to ja mam problem :/ Pomóżcie
wiesz, co.. lakiery, pianki itp, ewentualnie preparaty do kręconych..
ale chyba dużo tez zależy od włosów... ja np mam grube i ciezkie i np mi się potrafi nawet trwała rozprostować
ale chyba dużo tez zależy od włosów... ja np mam grube i ciezkie i np mi się potrafi nawet trwała rozprostować
A ja mam znów włosów duzo a cienkie i do tego proste wiec o lokach moge zapomniec ale tak bardzo mi sie one podobaja 
zawsze możesz spróbowac np stylingu 
fajnie podnosi włosy u nasady i lekko je zakręca
do tego jak mówiłam, różne środki do kręconych włosów się trzymają
fajnie podnosi włosy u nasady i lekko je zakręca
do tego jak mówiłam, różne środki do kręconych włosów się trzymają
Ja przeważnie włosy kręciłam na piance, a później dodatkowo pryskałam mocnym lakierem.