Depilator
Re: Depilator
Mi po depilatorze bardzo zaczęły wrastać włoski i miałam bardzo podrażniona skórę , dlatego dla mnie depilacja laserowa to wybawienie 
A nie lepiej pójść ci na depilację laserową ? Niż kupować depilator ?
Ja bym wybrała się zdecydowanie na taki właśnie zabieg. W mojej Warszawie jest mega dobra klinika Elite. Dyspoują bardzo dobrym laserem jak Thunder czy Vectus
Jinka pisze:Mi po depilatorze bardzo zaczęły wrastać włoski i miałam bardzo podrażniona skórę , dlatego dla mnie depilacja laserowa to wybawienie
Na następny raz posmaruj kremem Dermaveel, który jest przeznaczony do leczenia i łagodzenia suchej, podrażnionej, pękającej skóry.
z calego serca polecam Epilator Series 8000 BRE710/00 jesli zalezy ci na philipsie.. bardzo dobrze go wspominam
chociaz teraz mam brauna i tez sobie chwale
-
orientalna_ola
- Miła Kobietka
Jeśli wrastają Wam włoski to polecam zainwestować w depilator IPL. Będzie trochę droższy niż normalny depilator, ale rezultaty są lepsze. Ja się zdecydowałam - zawsze i tak kupno urządzenia okaże się w końcu tańsze niż bieganie do salonu na depilację laserową 
a ja brauna nie lubie, bardzo rwie wlosy.. moze mam jakis zly model.. moze zerkne tez na tego philipsa?
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
Ja tez szukam jakiegos depilatora laserowego, zastanawiam sie czy warto i czy faktycznie są fajne efekty??
Ja właśnie się zastanawiam nad kupnem depilatora IPL. Poleciłabyś jakiś konkretny model? Faktycznie po tych paru depilacjach jest spokój z włoskami na dłuższy czas?orientalna_ola pisze:Jeśli wrastają Wam włoski to polecam zainwestować w depilator IPL. Będzie trochę droższy niż normalny depilator, ale rezultaty są lepsze. Ja się zdecydowałam - zawsze i tak kupno urządzenia okaże się w końcu tańsze niż bieganie do salonu na depilację laserową
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
tez nie jestem przekonana do braunaWitalka pisze:a ja brauna nie lubie, bardzo rwie wlosy.. moze mam jakis zly model.. moze zerkne tez na tego philipsa?
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
@bojowniczka, a możesz podać jakiś konkretny model?? z tego co widzę, to na Notino jest tego duzo a ja nie wiem na co zwracac uwage
-
orientalna_ola
- Miła Kobietka
Ja zamawiałam właśnie na Notino model Concept IL3020 IPL Perfect Skin
Jestem zadowolona, po kilku razach włosków było już zdecydowanie mniej, a przy regularnym stosowaniu to można potem o nich zapomnieć na całe tygodnie. Mega wygodne i mnie nie podrażnia w odróżnieniu od zwykłych depilatorów czy plastrów do depilacji (a tych też trochę w zyciu wypróbowałam)
Jestem zadowolona, po kilku razach włosków było już zdecydowanie mniej, a przy regularnym stosowaniu to można potem o nich zapomnieć na całe tygodnie. Mega wygodne i mnie nie podrażnia w odróżnieniu od zwykłych depilatorów czy plastrów do depilacji (a tych też trochę w zyciu wypróbowałam)
Dzięki za polecenie, od dluższego czasu się zastanawiam nad depilatorem i właśnie brałam IPL pod uwagę... I chyba się właśnie na taki zdecyduję.orientalna_ola pisze:Ja zamawiałam właśnie na Notino model Concept IL3020 IPL Perfect Skin
Nie ma nic lepszego od depilacji laserem vectus, efekty sa super, mega wygoda, doceniam to szczególnie latem 
Philips Lumea sprawdza się super!!malinowatrufla pisze:@bojowniczka, a możesz podać jakiś konkretny model?? z tego co widzę, to na Notino jest tego duzo a ja nie wiem na co zwracac uwage
depilatora nie mam, uzywam plastrow z woskiem
i ogolnie stawiam na naturalnosc dlatego uzywam kosmetykow z bielendy