Depilator

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
bravoah
Jestem tu nowa :)

Depilator

Post autor: bravoah »

Bardzo proszę o polecenie depilatora. Najlepiej dyskowego. Co sądzicie o Philipsie? Na internecie ciężko o rzetelne recenzje.
Jinka
Fajna Kobietka

Re: Depilator

Post autor: Jinka »

Mi po depilatorze bardzo zaczęły wrastać włoski i miałam bardzo podrażniona skórę , dlatego dla mnie depilacja laserowa to wybawienie :)
TynkaSch
Miła Kobietka

Post autor: TynkaSch »

A nie lepiej pójść ci na depilację laserową ? Niż kupować depilator ? :P Ja bym wybrała się zdecydowanie na taki właśnie zabieg. W mojej Warszawie jest mega dobra klinika Elite. Dyspoują bardzo dobrym laserem jak Thunder czy Vectus
rogatka
Fajna Kobietka

Post autor: rogatka »

Jinka pisze:Mi po depilatorze bardzo zaczęły wrastać włoski i miałam bardzo podrażniona skórę , dlatego dla mnie depilacja laserowa to wybawienie :)

Na następny raz posmaruj kremem Dermaveel, który jest przeznaczony do leczenia i łagodzenia suchej, podrażnionej, pękającej skóry.
majkusia
Fajna Kobietka

Post autor: majkusia »

z calego serca polecam Epilator Series 8000 BRE710/00 jesli zalezy ci na philipsie.. bardzo dobrze go wspominam :) chociaz teraz mam brauna i tez sobie chwale
orientalna_ola
Miła Kobietka

Post autor: orientalna_ola »

Jeśli wrastają Wam włoski to polecam zainwestować w depilator IPL. Będzie trochę droższy niż normalny depilator, ale rezultaty są lepsze. Ja się zdecydowałam - zawsze i tak kupno urządzenia okaże się w końcu tańsze niż bieganie do salonu na depilację laserową ;-)
Witalka
Fajna Kobietka

Post autor: Witalka »

a ja brauna nie lubie, bardzo rwie wlosy.. moze mam jakis zly model.. moze zerkne tez na tego philipsa?
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

Ja tez szukam jakiegos depilatora laserowego, zastanawiam sie czy warto i czy faktycznie są fajne efekty??
mhysa
Miła Kobietka

Post autor: mhysa »

orientalna_ola pisze:Jeśli wrastają Wam włoski to polecam zainwestować w depilator IPL. Będzie trochę droższy niż normalny depilator, ale rezultaty są lepsze. Ja się zdecydowałam - zawsze i tak kupno urządzenia okaże się w końcu tańsze niż bieganie do salonu na depilację laserową ;-)
Ja właśnie się zastanawiam nad kupnem depilatora IPL. Poleciłabyś jakiś konkretny model? Faktycznie po tych paru depilacjach jest spokój z włoskami na dłuższy czas?
bojowniczka
Fajna Kobietka

Post autor: bojowniczka »

Witalka pisze:a ja brauna nie lubie, bardzo rwie wlosy.. moze mam jakis zly model.. moze zerkne tez na tego philipsa?
tez nie jestem przekonana do brauna :D ogolnie philips jest ok chociaz ja chyba wogole nie polubie sie z depilatorami :D na notino widzialam teraz fajne promki to sobie zerknij jesli cos szukasz na juz
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

@bojowniczka, a możesz podać jakiś konkretny model?? z tego co widzę, to na Notino jest tego duzo a ja nie wiem na co zwracac uwage
orientalna_ola
Miła Kobietka

Post autor: orientalna_ola »

Ja zamawiałam właśnie na Notino model Concept IL3020 IPL Perfect Skin
Jestem zadowolona, po kilku razach włosków było już zdecydowanie mniej, a przy regularnym stosowaniu to można potem o nich zapomnieć na całe tygodnie. Mega wygodne i mnie nie podrażnia w odróżnieniu od zwykłych depilatorów czy plastrów do depilacji (a tych też trochę w zyciu wypróbowałam)
mhysa
Miła Kobietka

Post autor: mhysa »

orientalna_ola pisze:Ja zamawiałam właśnie na Notino model Concept IL3020 IPL Perfect Skin
Jestem zadowolona, po kilku razach włosków było już zdecydowanie mniej, a przy regularnym stosowaniu to można potem o nich zapomnieć na całe tygodnie. Mega wygodne i mnie nie podrażnia w odróżnieniu od zwykłych depilatorów czy plastrów do depilacji (a tych też trochę w zyciu wypróbowałam)
Dzięki za polecenie, od dluższego czasu się zastanawiam nad depilatorem i właśnie brałam IPL pod uwagę... I chyba się właśnie na taki zdecyduję.
Jinka
Fajna Kobietka

Post autor: Jinka »

Nie ma nic lepszego od depilacji laserem vectus, efekty sa super, mega wygoda, doceniam to szczególnie latem :)
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

malinowatrufla pisze:@bojowniczka, a możesz podać jakiś konkretny model?? z tego co widzę, to na Notino jest tego duzo a ja nie wiem na co zwracac uwage
Philips Lumea sprawdza się super!! :) ja go mam i jestem zachwycona z efektów, naprawde. Na notino tez zamawialam, czesto mozna go utrzelic w promocji
Witalka
Fajna Kobietka

Post autor: Witalka »

depilatora nie mam, uzywam plastrow z woskiem :D i ogolnie stawiam na naturalnosc dlatego uzywam kosmetykow z bielendy :D
ODPOWIEDZ