Fryzura sylwestrowa
Fryzura sylwestrowa
Nie wiem jak Wy ale ja myśle już nad swoją kreacją sylwestrową. Macie jakieś pomysły? ja jestem nąecone ostro na loki ćóś w tym stylu http://madamejulietta.blogspot.com/
Re: Fryzura sylwestrowa
no wygląda to ciekawie. Tylko czym je utrwalić, żeby chociaż do tej 24 wytrzymały?
-
Sharlot
sliczne loki, wydaje mi sie ze lakier z Toni&Guy powinien im dac rade...moze jeszcze cos do ukladania?
A możecie podpowiedzieć jakąś fryzurę w stylu weneckim? Mam mieć sylwester z takim motywem i kompletnie nie wiem, co zrobić z włosami (mam krótkie).
Tak myślałam o tym lakierze. A do układania? Słyszałam, że mają jakiś klej dobry jeszcze z tej serii i spray nabłyszczający.
A fryzura w stylu weneckim? Hm - motyw przewodni to raczej maski - fryzura jest na drugim planie. Myślę ze pasowały by wyprostowane, lekko ulizane, zaczesane do tyłu, błyszczące włosy.
A fryzura w stylu weneckim? Hm - motyw przewodni to raczej maski - fryzura jest na drugim planie. Myślę ze pasowały by wyprostowane, lekko ulizane, zaczesane do tyłu, błyszczące włosy.
Właśnie maski będą, ale coś z tymi włosami jednak trzeba zrobić. Dzięki za wskazówkę 
po obejrzeniu zdjęć z tej sesji specjalnie zakupiłam wszystkie produkty ktore byly użyte przy układaniu jej. Pierwszą próbę mam za sobą, fryzura wygląda ekstra! co do fryzury w stylu weneckim to proponuję upiąć wlosy, natapirować nieco z przodu, móze upiąć w koka, albo tak wysoko i resztę zakręcić lokówką.
I jak w końcu wyszło z tą fryzurą? Moja wyszła tak fajnie i taka była trwała, że z bólem serca wczoraj umyłam włosy.
Moja fryzura również wyszła ekstra, najfajniejsze było to, że trzymałam się bardzo długo, a jak szłam spać to z łatwością je rozczesałam. Wczoraj lakier T&G zdał kolejny egzamin. Kupiłam sobie wkład do koka, a że mam jeszcze mało włosów i wszystko trzymało się na wsówkach, to trochę się martwiłam, czy włosy nie odkryją wkładu. Jak możecie się domyślić fryzura przetrwała dzień na mieście, nawet w domu się jeszcze trzymała. Rewelacja!
O no proszę, super:)
I jaki to łatwy sposób na oszczędność kasy - nie trzeba chodzić do fryzjera:)
I jaki to łatwy sposób na oszczędność kasy - nie trzeba chodzić do fryzjera:)