Fryzura sylwestrowa

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
mery
Miła Kobietka

Fryzura sylwestrowa

Post autor: mery »

Nie wiem jak Wy ale ja myśle już nad swoją kreacją sylwestrową. Macie jakieś pomysły? ja jestem nąecone ostro na loki ćóś w tym stylu http://madamejulietta.blogspot.com/
:D
PychaxD
Miła Kobietka

Re: Fryzura sylwestrowa

Post autor: PychaxD »

no wygląda to ciekawie. Tylko czym je utrwalić, żeby chociaż do tej 24 wytrzymały?
IDK AM

Obrazek
Sharlot

Post autor: Sharlot »

sliczne loki, wydaje mi sie ze lakier z Toni&Guy powinien im dac rade...moze jeszcze cos do ukladania?
Awatar użytkownika
anastasja
Miła Kobietka

Post autor: anastasja »

A możecie podpowiedzieć jakąś fryzurę w stylu weneckim? Mam mieć sylwester z takim motywem i kompletnie nie wiem, co zrobić z włosami (mam krótkie).
PychaxD
Miła Kobietka

Tak myślałam o tym lakierze. A do układania? Słyszałam, że mają jakiś klej dobry jeszcze z tej serii i spray nabłyszczający.
A fryzura w stylu weneckim? Hm - motyw przewodni to raczej maski - fryzura jest na drugim planie. Myślę ze pasowały by wyprostowane, lekko ulizane, zaczesane do tyłu, błyszczące włosy.
IDK AM

Obrazek
Awatar użytkownika
anastasja
Miła Kobietka

Post autor: anastasja »

Właśnie maski będą, ale coś z tymi włosami jednak trzeba zrobić. Dzięki za wskazówkę :)
mery
Miła Kobietka

po obejrzeniu zdjęć z tej sesji specjalnie zakupiłam wszystkie produkty ktore byly użyte przy układaniu jej. Pierwszą próbę mam za sobą, fryzura wygląda ekstra! co do fryzury w stylu weneckim to proponuję upiąć wlosy, natapirować nieco z przodu, móze upiąć w koka, albo tak wysoko i resztę zakręcić lokówką.
PychaxD
Miła Kobietka

I jak w końcu wyszło z tą fryzurą? Moja wyszła tak fajnie i taka była trwała, że z bólem serca wczoraj umyłam włosy.
IDK AM

Obrazek
mery
Miła Kobietka

Moja fryzura również wyszła ekstra, najfajniejsze było to, że trzymałam się bardzo długo, a jak szłam spać to z łatwością je rozczesałam. Wczoraj lakier T&G zdał kolejny egzamin. Kupiłam sobie wkład do koka, a że mam jeszcze mało włosów i wszystko trzymało się na wsówkach, to trochę się martwiłam, czy włosy nie odkryją wkładu. Jak możecie się domyślić fryzura przetrwała dzień na mieście, nawet w domu się jeszcze trzymała. Rewelacja!
PychaxD
Miła Kobietka

O no proszę, super:)
I jaki to łatwy sposób na oszczędność kasy - nie trzeba chodzić do fryzjera:)
IDK AM

Obrazek
ODPOWIEDZ