W jakim wieku na ślubnym kobiercu?
-
no.nie.wiem
Re: W jakim wieku na ślubnym kobiercu?
A ja chciałabym mieć znowu 20 lat
i wszystko co przeżyłam do tej pory oczywiście.
Dlaczego ten czas tak szybko zapierd*la ?? Nie chce mieć 27 lat chcę 20 mieć!!!

Dlaczego ten czas tak szybko zapierd*la ?? Nie chce mieć 27 lat chcę 20 mieć!!!
-
lidka86
ja brałam ślub mając 25 lat:) .. 20 sierpnia 2011r był nasz ślub a 9 dni wcześniej obchodziłam swoje 25 urodziny:) a mój mąz 15 dni przed ślubem obchodził swoje 26:)
-
Viki91
Mój chłopak oświadczył się w sylwestra na następnych wakacjach planujemy ślub czyli za ok. 1.5 roku mam teraz 21 lat czyli jak będę wychodzić za mąż będę miała 22 albo juz blisko będzie 22 lat
jestem bardzo szczęśliwa 
-
krecik88
ja miałam 21 lat i ślub odbył się razem z chrzcinami naszego drugiego dziecka:)
-
lidka86
krecik 88 - wow jestem pod wrażeniem. mając 21 lat miałaś już 2 dzieci? szybko...
-
she336
Zaręczyliśmy się po 3 latach bycia ze sobą. Ślub w przyszłym roku. Ja będę mieć 21 lat, a on 24
i czuję się z tym dobrze...
- mandarynka88
- Jestem tu nowa :)
-
Dawid2003_pl
- Jestem tu nowa :)
Ten wiek teraz trochę sie przesuwa. Kiedyś to było nawet 16 lat. Teraz mało która kobieta bierze ślub mając mniej niż 24. Coraz częściej jest to więcej niż 30 lat...
no duzy rozrzut wieku tu widze:) ale to wszystko jeszcze przede mna, jak bede miec z 28-29 tak gdzies planujemy:)
pozycje miłosne
Ja tak samo,koło 30. Skoro jest dobrze to nie ma co się spieszyć. Zbyt dużo widzę par które tak bardzo się niby kochały że po krótkiej znajomości wzięły ślub i tak samo szybko rozwód. Czy miłość potrzebuje papierków?
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Też pewnie kolo 30, nie szybciej.
-
ona-3-slask
- Fajna Kobietka
ja wyszłam za maż mając 25lat
ale szybko bo..mojego meza poznałam w 2006
po poł roku siez areczylismy a po roku wzielismy slub
nie ze musielismy bo w coiazy nie byłam
miałam juz dziecko,ale z ojcem syna nie wyszło
a moj mąż zaakcept mnie z dzieckiem
uznalismy ze nie ma co czekac,sa pary ktore latami "chodza ze sobą" ze tak ujme po młodziezowemu-i potem po 5 czy 10l mimo plan.slubu zwiazejk sie rozpada i tak
my jestesmy małżenstywqm 5lat
i choc kłocimy sie ,czasem iskry lecą..miałam mysli po co mi to było
ale jak miałam doła,jak mnie moj slubny wktzył
ale ogolnie to i tak jestesmy szczesliwi
inne temperamenty ale uzupełniamy sie
ja nie mam nic do zwiazkow "na kocia łape" ale my z moim tak nie chcielismy
mi sie nawety nie podoba słowo konkubinat
ale do zwiazków innych sie nie wtrącam
a my mielismy konkordatowy slub
aha ja mysle ze moj wiek 25l był odpowiedni
nie chcaiałbym dłzuej czekac
ale szybko bo..mojego meza poznałam w 2006
po poł roku siez areczylismy a po roku wzielismy slub
nie ze musielismy bo w coiazy nie byłam
miałam juz dziecko,ale z ojcem syna nie wyszło
a moj mąż zaakcept mnie z dzieckiem
uznalismy ze nie ma co czekac,sa pary ktore latami "chodza ze sobą" ze tak ujme po młodziezowemu-i potem po 5 czy 10l mimo plan.slubu zwiazejk sie rozpada i tak
my jestesmy małżenstywqm 5lat
i choc kłocimy sie ,czasem iskry lecą..miałam mysli po co mi to było
ale jak miałam doła,jak mnie moj slubny wktzył
ale ogolnie to i tak jestesmy szczesliwi
inne temperamenty ale uzupełniamy sie
ja nie mam nic do zwiazkow "na kocia łape" ale my z moim tak nie chcielismy
mi sie nawety nie podoba słowo konkubinat
ale do zwiazków innych sie nie wtrącam
a my mielismy konkordatowy slub
aha ja mysle ze moj wiek 25l był odpowiedni
nie chcaiałbym dłzuej czekac
-
jalola
Moi rodzice mieli po 26 lat. Znali się 3 miesiące i się pobrali (to nie była wpadka) są bardzo szczęśliwi
Myślę, że to nie ma reguły w jakim wieku się wyjdzie za mąż.
-
ona-3-slask
- Fajna Kobietka
no nizelekrecik88 pisze:ja miałam 21 lat i ślub odbył się razem z chrzcinami naszego drugiego dziecka:)
młodziutka i podwójna mama:)
-
kasia1993
Cześć dziewczyny !
Wiem, że to z innej beczki ale czemu miałybyście nie skorzystać jak ja.
Poniżej macie link do wygrania bonu o wartości 1000zł do Reserved ! Mi się pofarciło, co Wam szkodzi spróbować i poświęcić minutkę !
Pozdrowionka i życzę powodzenia !!!! ))))
Link: http://bemol.ebrokerpartner.pl/short/d5xn
Wiem, że to z innej beczki ale czemu miałybyście nie skorzystać jak ja.
Poniżej macie link do wygrania bonu o wartości 1000zł do Reserved ! Mi się pofarciło, co Wam szkodzi spróbować i poświęcić minutkę !
Pozdrowionka i życzę powodzenia !!!! ))))
Link: http://bemol.ebrokerpartner.pl/short/d5xn
ja zawsze myslalam ze wezme slub w wieku 26 lat, a wyszło troche inaczej. slub wzielam 2 miesiace temu w wieku 23 lat, i barzo jestm z tego powodu szczesliwa
-
sun979
Będę brać ślub w przyszłym roku, mając 21 lat. Mój facet będzie mieć 24 lata. Ślub będzie po 5-ciu latach chodzenia i 2-óch latach narzeczeństwa. Myślę, że staż taki w sam raz. Wcześniej nie chcieliśmy ślubu, bo byliśmy za młodzi, a ja mam zdanie, że jednak trochę trzeba się poznać i poczuć, że to jest to. Oboje pracujemy. Na studia nie poszłam od razu, bo trzeba jakoś nazbierać na to wszystko.
Planuje spełniać się potem w roli żony, ale ze studiów nie zrezygnuję... Pójdę po ślubie na studia. Myślę, że jak się chce to można wszystko pogodzić.
Co Wy na to?
Ślub w wieku 20 lat - podziwiam
ja będąc w tym wieku w życiu o ślubie nie myślałam... zresztą nadal nie myślę... nie ma reguły. Każdy ma swój pogląd na ten temat i chyba najważniejsze żeby ta decyzja była świadoma i zaowocowała super trwałym zawiązkiem.
to zalezy kiedy sie poznalo tejo JEDYNEGO
ja mam juz takiego i mysle ze ok 22 lata jednak nie wiem jak fundusze pozwola ;p
Lajkujcie mój profil
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Tak mysle ze wiek nie ma znaczenia kiedy pojawi sie ten jedyny . Wazne jest to ze jest to swiadoma i wazna decyzja i na całe zycie . Chociaz w zyciu roznie bywa i nie zawsze konczy sie wzajemna miłoscia do konca zycia . Ale taki zwiazek powinien byc na zawsze
3tygodnie temu wzięliśmy ślub a tydzień po ślubie poszłam na pierwsze zajęcia magisterkisun979 pisze:Będę brać ślub w przyszłym roku, mając 21 lat. Mój facet będzie mieć 24 lata. Ślub będzie po 5-ciu latach chodzenia i 2-óch latach narzeczeństwa. Myślę, że staż taki w sam raz. Wcześniej nie chcieliśmy ślubu, bo byliśmy za młodzi, a ja mam zdanie, że jednak trochę trzeba się poznać i poczuć, że to jest to. Oboje pracujemy. Na studia nie poszłam od razu, bo trzeba jakoś nazbierać na to wszystko.Planuje spełniać się potem w roli żony, ale ze studiów nie zrezygnuję... Pójdę po ślubie na studia. Myślę, że jak się chce to można wszystko pogodzić.
Co Wy na to?