Rocznia ślubu
-
klaudiakkk22
- Fajna Kobietka
Rocznia ślubu
Hej! Niedługo wraz z małżonkiem będziemy obchodzić 20 rocznicę ślubu. Z tej okazji chcielibyśmy zorganizować rodzinny piknik. Miejsce imprezy musi leżeć w zaciszu, blisko drzew oraz wody. Chcemy, aby każdy zaproszony poczuł miłą, rodzinną atmosferę. Ostatnio moja córka znalazła ofertę Gościniec Wierzbowianka. Na posesji znajduje się plac zabaw, basen, boisko itp. Sądzę, że takie atrakcje dadzą dzieciom świetną zabawę, a rodzicom odpoczynek.Czy ktoś was organizował tam jakąś imprezę?
Re: Rocznia ślubu
Ja ostatnio dostałam od mojego meza komplet bielizny ze sklepu Valetta
piękny prezent moim zdaniem na rocznicę ślubu!
Niektórzy nie pamiętają w ogóle o swoich rocznicach ślubu, trochę przykre mi się to wydaje, bo to jednak ważna data
Ciekawe i przydatne porady o oświetlaniu
-
agatka i jacek
- Jestem tu nowa :)
Na początku to bardzo wam GRATULUJĘ !!! 20 rocznica ślubu - wow! To jest wyczyn. A poza tym, to miłe, ze po 20 latach chce Ci się jeszcze kombinować, myśleć, zaskakiwać męża
Oby i u mnie, kiedy w końcu wyjdę za mąż - tak było. A odpowiadając na Twoje zapytanie, tak sobie myślę, że po 20 latach bycia razem, na pewno macie jakieś miejsce/a, które są dla Was ważne, albo chociaż jakoś miło je wspominacie
Jeśli w taki klimat, w takie emocje wpisuje się ta miejscówka, o której wspominasz (nie znam jej) to się nie zastanawiaj 
-
dorociazrt
- Miła Kobietka
Gratuluję! Ja zamiast imprezy wolalabym jechać na kilka dni tylko we dwoje