Ulubione perfumy
-
asiakozłowska
Re: Ulubione perfumy
Ja uwielbiam zapachy owocowe i kwiatowe. Moje ulubione to nowe Escada Taj Sunset, i Moschino I Love Love a tańsze wersje to perfumy FM . Firma ta ma sporo tańszych odpowiedników drogich perfum.
Pozdrawiam Asia treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
Pozdrawiam Asia treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
Ossa
Mi teraz się kończą Lady Million od Paco Rabanne i poluję na Boss Orange 
-
malgoska267
Mam kilka których używam równoległe.I dlatego starczają mi na bardzo długo.Lubię zapachy cięższe,mniej te świeże.Ulubione to Crystal Noir Versace, Wish Choparda, Rose Ives Rocher.Od zapachów które mi nie pasują od razu boli mnie głowa.To taki mój wyznacznik 
-
emila23
Jesteśmy studentkami drugiego roku psychologii. Na potrzeby pracy empiryczne przeprowadzamy badanie. Ankieta i pozostałe informację znajdują się pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/
-
superpiekara
moja koleżanka sobie kupiła te: ........ są bardzo ładne ale moim zdaniem za drogie jak na tą firmę !
treść zmieniona prze moderatora
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
apollo
Zdecydowanie i bezdyskusyjnie --> ....
To dopiero zapach! Minus jeden - cena, ale raz na jakiś czas mogę sobie na to pozwolić. yDe 5 lux to genialny zapach
proszę nie spamować
To dopiero zapach! Minus jeden - cena, ale raz na jakiś czas mogę sobie na to pozwolić. yDe 5 lux to genialny zapach
proszę nie spamować
-
nikozja83
Generalnie uwielbiam większość perfum Niny Ricci i Lolity Lempickiej - no i mają takie genialne flakoniki
!
proszę nie spamować
proszę nie spamować
Ostatnio zmieniony pn maja 16, 2011 2:38 pm przez nikozja83, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Tusia
potwierdzam !!!! ;Dnikozja83 pisze:Generalnie uwielbiam większość perfum Niny Ricci i Lolity Lempickiej - no i mają takie genialne flakoniki!
-
rokusan
Ja ostatnio kupiłam perfumy Avril Lavigne - Black Star i sa świetne. Jak mi się skończą to na pewno znowu je kupię
A z innych ulubionych to Celebre z Avonu, Celine Dion Chic... lubię też perfumy z Bi-Es, są tanie a bardzo ładnie pachną i nawet długo się utrzymują.
Z męskich to Black XS od Paco Rabanne
Są świetne ! ^^
Z męskich to Black XS od Paco Rabanne
-
marzycielka
tressle sa super ale bardzie na zime na lato uwielbiam pur blancajagoda pisze:przepadam za zapachem celebre i tressele z avonua z ytm parisienne hmmm pomyślimy zapowiada się nieźle
-
Big-Brands.pl
Zapach od Lolity Lempickiej - mimo faktycznie fantazyjnego flakonika - nie zachwycił mnie. Nietrafiony prezent. Uwielbiam za to zmysłowe, kobiece nuty zapachowe od Gucciego
Guilty i Flowers to ostatnie hity. Super kompletem jest tradycyjny flakon, a do tego lotion oraz flakonik w wersji do torebki.
-
anioł12345
- Miła Kobietka
moje ulubione to te body spray avon o owocowym zapachu jak i równiez britney sears , różane i in love
-
natusia3003
- Jestem tu nowa :)
CK - Euphoria
coco chanel - mademoiselle

coco chanel - mademoiselle
-
selena
Mi niestety perfumy szybko się nudzą, także bardzo często je zmieniam. Teraz używam pret-a-porter, wcześniej było to gucci rush, a następnym razem zapewne będzie to jeszcze inny zapach.
perfumy giorgio armani acqua di gioia, davidoff cool water
-
E-lejdis
Mi bardzo podoba się zapach Mexx Ice Touch,w sam raz na zimę i do tego nie jest drogi.
Chciałabym sprawić chłopakowi jakiś miły prezent i pomyślałam własnie o perfumach. Mam na nie do wydania (tylko?) ok. 100zł, czy możecie polecić jakiś zapach, taki który w miarę łatwo dostać? Może jakieś perfumy męskie z rossmanna?
-
sweete
Ja bardzo lubię DKNY wszystkie zapachy , ostatnio zakochałam się w Masaki - Masaki i Flu
Na zimę lubię DKNY new york.
Jeśli chodzi o męskie w tej cenie to może str8, mój facet bardzo lubi biały , jest taki męski a teraz są piękne zestawy za około 70zł. Możesz też zobaczyć z FM , tam jest duzy wybór odpowiedników perfum oryginalnych , bardzo trwałe i w pięknych flakonach
Jeśli chodzi o męskie w tej cenie to może str8, mój facet bardzo lubi biały , jest taki męski a teraz są piękne zestawy za około 70zł. Możesz też zobaczyć z FM , tam jest duzy wybór odpowiedników perfum oryginalnych , bardzo trwałe i w pięknych flakonach
Wasze ulubione zapachy perfum
Napiszcie coś o waszych ulubionych zapachach.
-
dzo
opelka27 jest już taki temat
zanim założysz nowy wątek użyj opcji szukaj
zanim założysz nowy wątek użyj opcji szukaj
-
Cukiereczek19
Polecam FM ;)Perfumy są jak oryginalne, mają ładne zgrabne i ciekawe buteleczki i długo się utrzymują na cielesweete pisze:Ja bardzo lubię DKNY wszystkie zapachy , ostatnio zakochałam się w Masaki - Masaki i Flu
-
Tusia
sprawdzalam perfumy fm group sa rzeczywiście ok, jak dodadzą do listy lolitę lempicką (zielone opakowanie ) to mogą mieć we mnie dozgonnego klienta