Ulubione perfumy
-
puma.31
Ulubione perfumy
Jakie macie ulubione perfumki? Jaki zapach na zimę a jaki na lato? Ja mam kilka typów napewno jednym z ulubionych których używam cały rok są Giorgio Aramni GIO,zawsze do nich wracam a tej jesieni to "Parisienne" Yves Saint Laurent. Czekam na wasze propozycje i typy 
-
hanka32
Re: Ulubione perfumy
Ja używam przeważnie BECKHAM signature CELINE DION i LANCOME :woman .I raczej nie przywiązuję wagi do tego jaki zapach na lato a jaki na zimę
-
colorless
moj ulubiony zapach to Euphoria od CK, kiedys uzywalam Femine ( tez od CK, ale wszystkim moim kolezankom sie nie podobal, a wrecz je draznil) Eupgoria dlugo sie utrzymuja i sa poprostu przesliczne
sa one ostatnio bardzo popularne, uzywam ich od okolo 1 roku a ostatnio zaczelam je zamawiac przez one step, bo tam maja na nie o wiele nizsza cene
sa one ostatnio bardzo popularne, uzywam ich od okolo 1 roku a ostatnio zaczelam je zamawiac przez one step, bo tam maja na nie o wiele nizsza cene
-
emilla
wpadłam na nie niechcący :woman jakiś młody mężczyzna zapytał gdy weszłam do perfumerii czy mogłabym mu pomóc i spryskał mi nadgarstek Parisienne pierwsze wrażenie mieszane odczucia ale potem
boskie i kuszące - wymknęłam się ze sklepu bo młodzieniec za bardzo chciał wąchać
wróciłam na drugi dzień i kupiłam
a pomyśleć,że przyszłam po inny
wróciłam na drugi dzień i kupiłam
-
jagoda
przepadam za zapachem celebre i tressele z avonu
a z ytm parisienne hmmm pomyślimy zapowiada się nieźle
-
ellemmm
moj ulubiony zapach to Uomo i napewno tak juz pozostanie:) bardzo cieszy mnie fakt ze ten zapach jest od niedawna dostepny w sprzedarzy sms'owej w onestep
-
Luśka
naprawdę świetny jest ten perfumik..kiedyś go miałam..ale nie mogę go dostać w żadnej drogerii:(ellemmm pisze:moj ulubiony zapach to Uomo i napewno tak juz pozostanie:) bardzo cieszy mnie fakt ze ten zapach jest od niedawna dostepny w sprzedarzy sms'owej w onestep
-
colorless
jako meski zapach polecam "CK" One od Calvin'a Klein'a. ekonomiczne opakowanie i cena tez przystepna, z tego co slyszalam, to zapach sie dlugo utrzymuje i jest rewelacyjny, widzialam, ze od jakiegos czasu mozna go kupic przez sms'a w one step
-
Orchidea
zaczynając cenowo od najdroższych to będą to:
DNKY by delicious
hugo boss deep red:)
avonowe: little black dress:)
a z niższej półki to night impression
DNKY by delicious
hugo boss deep red:)
avonowe: little black dress:)
a z niższej półki to night impression
-
Camomile
Moje kochane to Pur Blanka Blush z Avonu
i Giordani Gold z Oriflame...
A męskie to Lacosta Czerwona
A męskie to Lacosta Czerwona
-
jagoda
jeśli chodzi o męskie zapachy to prawie wszystkie bo uwielbiam je bardziej niz damskie oczywiście nie na sobie

-
Marishka
A ja ze swojej strony zaproponuję stare nieśmiertelne Little Black Dress Avonu
A co!
-
candy201
XS Rose
Paco Rabane
Polecam - taka czarno-fioletowa buteleczka
Paco Rabane
Polecam - taka czarno-fioletowa buteleczka
-
pstro
Są świetne, takie eleganckie..Marishka pisze:A ja ze swojej strony zaproponuję stare nieśmiertelne Little Black Dress AvonuA co!
-
ede3
Kenzo - niebieskie
kenzo - żółte
perfumy, ody perfumowane o świarzym zapachu (takim jakby dopiero wyszlo sie spod prysznica)
kenzo - żółte
perfumy, ody perfumowane o świarzym zapachu (takim jakby dopiero wyszlo sie spod prysznica)
-
Lusiek276
Oczywiście Code Armaniego
Uwielbiam
No i w sumie jeszcze Touch of Pink Lacoste i zielone jabłuszko DKNY 
-
Paulina13
ostatnimi czasy najbardziej jestem zakochana w Guerlain L`Instant i Insolence. Od lat też podoba mi się niezmiennie Chanel Chance i MAdemoissele
-
milanogirl
coś lekkiego, nowego i świeżego
Ostatnio zmieniony śr cze 05, 2013 2:30 pm przez milanogirl, łącznie zmieniany 1 raz.