Kosmetyki
Kosmetyki
Jeśli któraś z Pań jest w stanie poradzić jakieś dobre kosmetyki, które warto zastosować jeśli chodzi o oznaki starzenia się skóry to będę wdzięczna. Próbowałam już różnych marek, ale nie jestem w stanie nic takiego wybrać co faktycznie w 100% moim oczekiwaniom by odpowiadało. Jak możecie coś poradzić to dawajcie znać.
Re: Kosmetyki
Lubię i stosuję kosmetyki na bazie miodu, nie lubię przepłacać za kremy i upodobałam sobie Bielendę. Uważam, że kremy są dobrej jakość i cenowo osiągalne dla każdego. Z miodowych kremów polecam Bielenda Manuka Honey.
Dużo dobrego słyszałam o marce Shiseido i znalazłam u nich krem Concentrate Eye Wrinkle Cream - czy ktoś może zna ten krem, używał, może podzielić się wrażeniami?
Polecam zerknąć na asortyment drogerii internetowej abc Kosmetyczne. Mają szeroki wybór produktów pielęgnacyjnych do skóry twarzy dla każdego wieku. Warto wybrać kosmetyk bezpieczny dla skóry, oparty na naturalnym składzie. Dodatkowo połączyć go z dobrej jakości żelem oraz tonikiem.
Znakomite kosmetyki do cery dojrzałej znalazłam w Rossmannie z bioretinolem - Bakuchiol BioRetiol Effect. Nie drogie, a naprawdę mega dobre kosmetyki przeciwzmarszczkowe
-
wiesolek555
- Miła Kobietka
Shiseido jest rewelacyjne, mają bardzo dobre jakościowo kosmetyki. Tego kremu akurat nie używałam, ale zaraz zerknę na necie co to za cudo. Na Notino mają sporo ich produktów.Mari_123 pisze:Dużo dobrego słyszałam o marce Shiseido i znalazłam u nich krem Concentrate Eye Wrinkle Cream - czy ktoś może zna ten krem, używał, może podzielić się wrażeniami?
Japońskie kosmetyki zawsze kojarzyły mi się z eleganckim nienagannym wizerunkiem gejsz.Są to kosmetyki z górnej półki.Jeśli chodzi o kremy to rewelacja. Preparaty ekspresowo się wchłaniają, silnie nawilżają skórę oraz poprawiają kondycję i sprężystość skóry.Mari_123 pisze:Dużo dobrego słyszałam o marce Shiseido i znalazłam u nich krem Concentrate Eye Wrinkle Cream - czy ktoś może zna ten krem, używał, może podzielić się wrażeniami?
Też dużo dobrego słyszałam na temat tych kosmetyków ale niestety nie są osiągalne na moją kieszeń.kokoszka2 pisze:Japońskie kosmetyki zawsze kojarzyły mi się z eleganckim nienagannym wizerunkiem gejsz.Są to kosmetyki z górnej półki.Jeśli chodzi o kremy to rewelacja. Preparaty ekspresowo się wchłaniają, silnie nawilżają skórę oraz poprawiają kondycję i sprężystość skóry.Mari_123 pisze:Dużo dobrego słyszałam o marce Shiseido i znalazłam u nich krem Concentrate Eye Wrinkle Cream - czy ktoś może zna ten krem, używał, może podzielić się wrażeniami?
Droga Mari123 nie wiem czy patrzyłaś na ceny kosmetyówi na necie bo można je dostać czasem w dobrych cenach. Wiadomo,są to kosmetyki nietanie ale warto przeglądać portale kosmetyczne, zwłaszcza notino. Czasem są mega promocję i warto skorzystać.Mari_123 pisze:Też dużo dobrego słyszałam na temat tych kosmetyków ale niestety nie są osiągalne na moją kieszeń.kokoszka2 pisze:Japońskie kosmetyki zawsze kojarzyły mi się z eleganckim nienagannym wizerunkiem gejsz.Są to kosmetyki z górnej półki.Jeśli chodzi o kremy to rewelacja. Preparaty ekspresowo się wchłaniają, silnie nawilżają skórę oraz poprawiają kondycję i sprężystość skóry.Mari_123 pisze:Dużo dobrego słyszałam o marce Shiseido i znalazłam u nich krem Concentrate Eye Wrinkle Cream - czy ktoś może zna ten krem, używał, może podzielić się wrażeniami?
Jeśli chodzi o kosmetyki, ja najczęściej zamawiam z https://uniquecos.pl/. Naturalna pielęgnacja do mnie przemawia, więc korzystam z ich bogatej oferty 
Myślę, że najbardziej skutecznym rozwiązaniem są lekkie zabiegi medycyny estetycznej, które można stosować co jakiś czas i wspierać je regularną pielęgnacją dobrze dobranymi kosmetykami. O takich zabiegach czytałam niedawno na dermoprofil.pl/ więc polecam zajrzeć i zastanowić się nad takim rozwiązaniem