Modelowanie sylwetki?
-
Laalaa
Modelowanie sylwetki?
Dziewczyny czy ktoras z was robila takie zabiegi modelowania sylwetki?
Lipolize ultradzwiekową? Endermatologie?
Podzielcie sie wrazeniami, polecie sprawdzone miejsca...
Kusi mnie zrobienie czegos bo jest sporo ofert na grouponie ... Podzielcie sie wrazeniami, polecie sprawdzone miejsca...
Kusi mnie zrobienie czegos bo jest sporo ofert na grouponie ... Podzielcie sie wrazeniami, polecie sprawdzone miejsca...
-
Yagoda
Re: Modelowanie sylwetki?
Ja robilam ultradzwieki i masaz endermatologiczny 
Na brzuszek i uda
Oba zabiegi trwaja po 40 min, lezysz sobie wygodnie a kosmetyczna(?! wlasciwie jak sie nazywa ta specjalistka?) jedzi ci glowicami po ciele. Do ultradzwiekow uzywa sie zelu ktory przewodzi te fale, urzadzenei charakterystycznie dzwieczy. Nie mozna miec zadnych metalowych protez, rozrusznikow itd
Do endermatologi kupuje sie specjany kostium ( w salonach maja) Mnie ten masaz troszke bolal.
Zanim wybierzesz salon umow sie na konsultacje - bezplatna! pozadny salon zrobito za darmo, przepyta o potrzeby i doradzi zabieg. Ja robilam w Warszawie w Klinice BBC (specjalizują sie w roznych metodach modelowania) Polecam - rowneiz ze wzgledu na liczne rabaty
Jak masz jakies pytania to pisz
Na brzuszek i uda
Oba zabiegi trwaja po 40 min, lezysz sobie wygodnie a kosmetyczna(?! wlasciwie jak sie nazywa ta specjalistka?) jedzi ci glowicami po ciele. Do ultradzwiekow uzywa sie zelu ktory przewodzi te fale, urzadzenei charakterystycznie dzwieczy. Nie mozna miec zadnych metalowych protez, rozrusznikow itd
Zanim wybierzesz salon umow sie na konsultacje - bezplatna! pozadny salon zrobito za darmo, przepyta o potrzeby i doradzi zabieg. Ja robilam w Warszawie w Klinice BBC (specjalizują sie w roznych metodach modelowania) Polecam - rowneiz ze wzgledu na liczne rabaty
Jak masz jakies pytania to pisz
nie wiem jak jest z tym zabiegami tak naprawdę, ale podobno na modelowanie sylwetki bardzo fajnie działa zabieg z accentem. nie rozumiem jak można się katować i robić operacje plastyczne, jak przy pomocy kilku serii zabiegów można uzyskać piękną sylwetkę. oczywiście odpowiednia dieta też musi być.
Odradzałabym kupowanie takich zabiegów na gruponie. Nie wiesz czy salon w którym zabieg masz wykonać jest sprawdzony i czy jest dobry. Nie wiem nawet czy pracują w nim lekarze. A to są podstawowe kwestie przy wyborze miejsca, w którym masz robić sobie zabieg na ciało!Laalaa pisze:Dziewczyny czy ktoras z was robila takie zabiegi modelowania sylwetki?
Co do zabiegów. Poszukaj salonów w których oferują zabiegi Accent Your Body. Zabieg jest całkowicie bezbolesny, komfortowy i bardzo szybki. Po zaledwie kilku seriach widać zdecydowaną poprawę. Nie jest to zabieg chirurgiczny - zatem nie wymaga nacięć, szwów czy znieczulenia. Nie wymaga także okresu rekonwalescencji - po zabiegu można normalnie funkcjonować: pójść do pracy czy spotkać się z przyjaciółmi - nikt niczego nie zauważy!
Wiele czytałam o tym Accent Your Body. Poszukuję właśnie jakiś salonu, w którym mogłabym wykonać taki zabieg i trafiłam na wrocławski Este. Wybieram się w najbliższych dniach na konsultacje i jeśli wszystko będzie okej, zdecyduję się na zabieg.Mia pisze:Odradzałabym kupowanie takich zabiegów na gruponie. Nie wiesz czy salon w którym zabieg masz wykonać jest sprawdzony i czy jest dobry. Nie wiem nawet czy pracują w nim lekarze. A to są podstawowe kwestie przy wyborze miejsca, w którym masz robić sobie zabieg na ciało!Laalaa pisze:Dziewczyny czy ktoras z was robila takie zabiegi modelowania sylwetki?
Co do zabiegów. Poszukaj salonów w których oferują zabiegi Accent Your Body. Zabieg jest całkowicie bezbolesny, komfortowy i bardzo szybki. Po zaledwie kilku seriach widać zdecydowaną poprawę. Nie jest to zabieg chirurgiczny - zatem nie wymaga nacięć, szwów czy znieczulenia. Nie wymaga także okresu rekonwalescencji - po zabiegu można normalnie funkcjonować: pójść do pracy czy spotkać się z przyjaciółmi - nikt niczego nie zauważy!
Mam za sobą taki zabieg, uważam że jest baardzo skuteczny.Ja zauważyłam efekty po 2 zabiegach, do tej pory miałam 3. Możliwe, że jeszcze kiedyś zdecyduję się na kolejne. Ten cały program Accent Your Body nie tylko modeluje sylwetkę, ale pozwala także na redukcję cellulitu. Nawet tego bardzo zaawansowanego. 
-
Szarotka.Redcart_pl
- Jestem tu nowa :)
Aż tak bardzo staram się nie wnikać w swoje ciało,uważam że wystarczą dobre kosmetyki oraz aktywność fizyczna i żądne inne zabiegi nie będą tutaj konieczne. na pewno się ze mną zgodzicie pod tym względem.
-
Derma-Clinic
Obecnie modelowanie sylwetki wykonuje się za pomocą nowoczesnego sprzętu, coraz więcej osób decyduje się na ten zabieg i są zadowolone.
Jeżeli macie ochotę poczytać o szczegółach zabiegu to zapraszam tutaj:
spam
Jeżeli macie ochotę poczytać o szczegółach zabiegu to zapraszam tutaj:
spam
Ostatnio zmieniony czw paź 03, 2013 2:24 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie spamować.
Powód: Proszę nie spamować.
Halo. czy ktoś jest z Gdańska? Chodzilyście na modelowanie sylwetki w tym mieście? Co do gruponów to również widzialam i nawet biorę pod uwagę kupno ale czy taka przecena 80% zabiegu to rzeczywiście jest przecena czy nie?
Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki.
Przeceniać to moga masaże i inne takie zabiegi. Raczej nikt Ci endermologii czy karboksyterapii w takiej cenie nie zrobi bo takie zabiegi kosztują oraz są wykonywane za pomocą drogich urządzeń i przez przeszkolone osoby. Poza tym nie wiem czy wiesz ale osoba ogłaszająca się na gruponie musi oddać gruponowi połowę z tego co jej płacą ludzie. Tak wiec sama sie zastanów nad tym czy za taki zabieg mozes otrzymać rzeczywiście porządną usługę. W Gdańsku polecam Clinica Cosmetologica na Sklodowskiej. Chodziłam tam na masaż endermologiczny na brzuch i uda i na karboksyterapię.
kurcze nigdy nie miałam takich zabiegów, ale chciałabym spróbować. Zdaję sobie oczywiście sprawę, że bez odpowiedniej diety i wysiłku fizycznego to na nic takie poczynania, ale na pewno wspomagają efekt 
Drogie tam są ceny? Po ilu zabiegach jest jakiś efekt?
Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki.
To zalezy . Niby nie jest tanio ale w przeciwieństwie do kosmetyków takie zabiegi dają rzeczywiste efekty bo działają wewnątrz skóry i dochodzą do warstw, gdzie tworzy się cellulit. Nie działają jedynie na naskórek tak jak kredmy , ktore dostaniesz w sklepach. Efekty zależą od danej osoby. Sama widziałam efekty endrmologii po drugim zabiegu. Moesz się zawsze wybrac na konsultację. Jest darmowa.
Dasz jakiś kontakt?
Do tej kliniki o której pisałam? +48 791 604 604 - tyle,ze polecam dzwonić z wyprzedzeniem bo czasami są tam pozajmowane numerki.
Ja ci powiem tak. Nie licz na super zabiegi bo bez ograniczeń w diecie i odrobiny ruchu to nic nie da, najpierw zadbaj o deficyt kaloryczny a potem zabiegi
Podkręć swoje libido na maxa sprawdzony sposób
Chciałam skorzystać z ultradzwięków, bo słyszałam od wielu osób, ze bardzo fajne, skóra gładziutka i jędrna. Może ktoś jeszcze korzystał ?
Witam 
a jakiej częstotliwości te zabiegi ? 1Mhz ? bo słyszałam, że większe nie są potrzebne
a jakiej częstotliwości te zabiegi ? 1Mhz ? bo słyszałam, że większe nie są potrzebne
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
I jak tam Lucy? Zapisalaś się na jakis zabieg?
Tak W tym momencie jestem juz w połowie zabiegow. Tak więc widzę efekty i jest baredo fajnie. Generalnie jestem zadowolona z kliniki Od pierwszej wizyty tam bił u nich prfesjonalizm. Widać,.ze mają duża wiedzę. Poza tym jest czyściutkko, nowocześnie i łądnie. Minus za ceny bo jednak nie są niskie ale orientowałam się w cenach w okolicy i jednak wszędzie się takie trzymają .Tak wiec w zasadzie nie zależy do od gabietu. W klinice robię sobie endermologię. Nad karboksyterapią o której tutaj wspomniała Jolanta również się zastanawiałam ale stchórzyłam . Jezcze nie jestem gotowa na takie nakłucia.
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
To jest tam wykonywane przez lekarza tak?Lucy pisze:Tak W tym momencie jestem juz w połowie zabiegow. Tak więc widzę efekty i jest baredo fajnie. Generalnie jestem zadowolona z kliniki Od pierwszej wizyty tam bił u nich prfesjonalizm. Widać,.ze mają duża wiedzę. Poza tym jest czyściutkko, nowocześnie i łądnie. Minus za ceny bo jednak nie są niskie ale orientowałam się w cenach w okolicy i jednak wszędzie się takie trzymają .Tak wiec w zasadzie nie zależy do od gabietu. W klinice robię sobie endermologię. Nad karboksyterapią o której tutaj wspomniała Jolanta również się zastanawiałam ale stchórzyłam . Jezcze nie jestem gotowa na takie nakłucia.
No tak oczywiście Przez lekarzy i kosmetologów. Żadna kosmetyczka po kursie nie będzie CI wykonywała karboksyterapii szczególnie,że zabieg wymaga przygotowania, odpowiedniego urządzenia no i zachowania warunków.
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Wydaje mi się, że obecnie każdy salon można wygooglować. Jeśli w Internecie nie znajdziemy jego oficjalnej strony oraz opinii klientek o salonie, to bałabym się korzystać z jego usług...Mia pisze:Odradzałabym kupowanie takich zabiegów na gruponie. Nie wiesz czy salon w którym zabieg masz wykonać jest sprawdzony i czy jest dobry. Nie wiem nawet czy pracują w nim lekarze. A to są podstawowe kwestie przy wyborze miejsca, w którym masz robić sobie zabieg na ciało!
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
-
michalina90
- Fajna Kobietka
Najlepiej modelować sylwetkę ćwiczeniami i aktywnością fizyczną, a w krytycznych momentach można się wspierać bielizną modelującą
grywalizacja na http://sanitera.pl
Krboksyterapii nie robią lekarze, podobnie jak mezoterapii igłowej. Kosmetolodzy po studiach a i owszem. Lekarze laduja od razu botox w skórę.Lucy pisze:No tak oczywiście Przez lekarzy i kosmetologów. Żadna kosmetyczka po kursie nie będzie CI wykonywała karboksyterapii szczególnie,że zabieg wymaga przygotowania, odpowiedniego urządzenia no i zachowania warunków.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Piękno kobiety tkwi w szczegółach. Mój blog:
http://www.healthybeauty.pl/blog
http://www.healthybeauty.pl/blog