Kosmetyki z naturalnym składem

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Wiki11
Miła Kobietka

Kosmetyki z naturalnym składem

Post autor: Wiki11 »

Hej, jeśli macie jakieś konkretne marki kosmetyków opartych o naturalne składniki i możecie coś sensownego polecić to dajcie znać. Chciałabym raczej odstawić te kosmetyki niby tych najbardziej znanych marek na rzecz takich produktów, które mają naturalny skład. Jeśli możecie pod tym kątem coś sensownego podpowiedzieć to chętnie skorzystam.
deborah
Miła Kobietka

Re: Kosmetyki z naturalnym składem

Post autor: deborah »

Polecam żel aloesowy o naturalnym składzie, który stosować można na skórę ciała, twarzy oraz włosy. Jest to uniwersalny produkt o szeroki zastosowaniu. Polecam wypróbować :)
brelka
Jestem tu nowa :)

Post autor: brelka »

W Bielendzie znajdziecie dużo naturalnych linii kosmetyków. Bardzo lubie Eco nature, znakomite kremy z wyciągami z roślin. Dla mnie najlepszy jest ten nawilżający ze śliwką kakadu, jaśminem i mango. Nie drogie , a mega dobre
wiesolek555
Miła Kobietka

Post autor: wiesolek555 »

Bardzo duży wybór jest na notino, mają wiele naprawdę super marek, kilka już przetestowałam, ale każdy sam musi dobrać coś odpowiedniego dla siebie.
Paula0
Miła Kobietka

Post autor: Paula0 »

Moje nowe odkrycie jeśli chodzi o kosmetyki to oferta przygotowywana przez Naturikke (naturikke.pl). Myślę, że to będzie dla Ciebie właściwy kierunek. Sensowne produkty w dobrych cenach, widać że firma dba o jakość i wszystkie produkty są ze składników, które były bardzo dobrze dobrane, starannie dopasowane od siebie.
majkusia
Fajna Kobietka

Post autor: majkusia »

z naturalnym skladem sa kosmetyki z bielendy :) uzywam kilku linii, ostatnio odkrylam swietne maseczki owocowe power wit C
Suzannee
Jestem tu nowa :)

Post autor: Suzannee »

bielenda ma spoko linie z naturalnymi kosmetykami ;)
ODPOWIEDZ