ulubione kosmetyki

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Martynaa
Miła Kobietka

Re: ulubione kosmetyki

Post autor: Martynaa »

Jeszcze tusz do rzęs Max Factor 2000 calories to mój ulubieniec - już od wielu lat, olejek do ciała Golden Oils bielendy, i bronzer Bourjois
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

w aptekach możecie dostać katalogi z próbkami Vichy, jest akurat fajna okazja by spróbować i może akurat cos komuś podpasuje jezeli chodzi o ich kosmetyki. Ja już swój mam, wczoraj mi X przyniósł ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
tinacleo
Miła Kobietka

Post autor: tinacleo »

Moje najnowsze odkrycie to krem na dzień Dermedic Ursolical ars 3, jest idealną bazą pod makijaż, mega nawilżenie, i ma działanie przeciw starzeniu się skóry. A jako, że mam spektakularnie tłustą cerę bardzo zaprzyjaźniłam się z pudrem ryżowym Kryolan !
babunia123__
Jestem tu nowa :)

Post autor: babunia123__ »

Moje kosmetyki są z Oriflay'a. Są dobre, dość tanie. Zamawiam co katalog :)
Obrazek
limonkanesti

Post autor: limonkanesti »

Jak Ci się odzywa AZS (podobnie jak mnie) to najlepiej przez jakiś czas postosować sobie krem dermaveel i zrezygnować na jakiś czas z różnej maści kosmetyków. Jak tak zawsze robię i po paru dniach już mam spokój na długi czas :)
Martynaa
Miła Kobietka

Post autor: Martynaa »

A z balsamów całkiem ładnie nawilża krem Ziaji kozie mleko, do tego dezodorant Vichy w kulce dobrze się sprawdza, szczególnie jak ktoś ma wrażliwą skórę pod pachami...
meggie
Miła Kobietka

Post autor: meggie »

ja za to bardzo lubie krem młodzieńczy blask bielendy, właśnie idealny pod makijaż, mówiąc szczerze, już którys raz słyszę o tych ryżowych pudrach, ale jakoś nigdy nie potrzebowałam, możecie mi powiedzieć dokładnie jakie mają one działanie?:)
nowaorleania

Post autor: nowaorleania »

Moje ulubione kosmetyki to balsam i perfumy z fm :) oraz kremy z ziaji
http://www.urnelmbel.pl/
blueskay
Miła Kobietka

Post autor: blueskay »

ja ostatnio kupiłam super peeling z bielendy z czerwonym winem mmm super! Trochę zapłaciłam za niego ale jest w wielkim opakowaniu i chyba mi starczy na bardzo długo.
meggie
Miła Kobietka

nie widziałam jeszcze tego peelingu, jest on do ciała czy do twarzy?
Ostatnio zmieniony czw kwie 02, 2015 3:47 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Reklama-spam
Lagenko_pl
Fajna Kobietka

Post autor: Lagenko_pl »

A możesz napisać ile za niego zapłaciłaś? Tak pytam z czystej ciekawości bo myślę,że taka informacja przyda się nie tylko mi ale również pozostałym osobom na forum, jeżeli faktycznie jest skuteczny to czemu by nie spróbować.
lunka20
Miła Kobietka

Post autor: lunka20 »

Uwielbiam nowy krem z Bielendy mam już niestety zmarszczki, krem odmładzający + pro-+retinol na noc stosuję , a w dzień krem marula- krem nawilżający + kwas hialuronowy na dzień. Po kilku dniach miałam wrażeni, że skóra jest promienna i bardziej napięta:-)
meggie
Miła Kobietka

o rany, skompilowanie brzmi :D nawet nie mogę znaleźć tego peelingu na stronie reklama , a czasem wchodzę i przeglądam nowości:)
Ostatnio zmieniony czw kwie 02, 2015 3:44 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Reklama-spam
hania
Miła Kobietka

Post autor: hania »

jest to peeling do ciała, kiedyś miałam go. Kupiłam w miejskiej hurtowni kosmetycznej. A na stronie powinien być.
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

U mnie na listę ulubionych wpisał się krem Vichy Nutrilogie2 . Jest do skóry bardzo suchej, a mam właśnie taką. Świetnie się wchłania i faktycznie czuję realne nawilżenie. Stanowczo mój nr 1 obecnie

Obrazek
MarylaKoziel

Post autor: MarylaKoziel »

Można wiedzieć gdzie go kupiłaś ?
Strona która umożliwia nam zlokalizowanie dowolnej osoby
bez jej wiedzy :P Ostatnio wykazało mi, że mąż jest w Tesco, dzwonię
do niego i faktycznie tam był, myślałam, że kłamie hehe ;)
http://goo.gl/i7vrj8
Awatar użytkownika
jałowa
Fajna Kobietka

Post autor: jałowa »

MarylaKoziel pisze:Można wiedzieć gdzie go kupiłaś ?
kosmetyki Vichy powinnaś szukać w aptekach, tylko tam są dostępne, ja też często korzystam z tej marki, więc wiem gdzie kupować, obecnie z Vichy mam krem do twarzy ale jest to Idealia.
Awatar użytkownika
Chilli
Fajna Kobietka

Post autor: Chilli »

Moim jest Vichy Idealia. Dla mnie ten krem to cudo po prostu, piękny zapach, lekka konsystencja i szybko się wchłania. Idealny pod makijaż. I efekty :) dawno moja skóra nie wyglądała tak dobrze. Polecam dziewczyny serio.
Awatar użytkownika
anett
Miła Kobietka

Post autor: anett »

Theila pisze:U mnie na listę ulubionych wpisał się krem Vichy Nutrilogie2 . Jest do skóry bardzo suchej, a mam właśnie taką. Świetnie się wchłania i faktycznie czuję realne nawilżenie. Stanowczo mój nr 1 obecnie
A co myślicie o tym kremie jako prezent dla mamy? Dodam, że jest już po 60.
Aga_Wu

Post autor: Aga_Wu »

Moją ulubionymi kosmetykami są z kolei produkty Sylveco. Kremy brzozowe i pomadki, uwielbiam. :D
http://domnaobcasach.com
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

anett pisze: A co myślicie o tym kremie jako prezent dla mamy? Dodam, że jest już po 60.
A nie lepiej już coś typowo przeciwzmarszczkowego i ujędrniającego ? Jeżeli chcesz coś z Vichy, to bym raczej polecała serię Liftactiv (moja mama aktualnie go używa) albo Neovadiol Magistral
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Tusia

Post autor: Tusia »

Pomyślałam o tym samym co napisała Hadassa. Pytanie czego oczekiwałabyś od kremu dla Mamy. :) Czy bardziej redukcja oznak starzenia, czy nawilżenie, czy ma jakieś problemy dermatologiczne - zaczerwienienia ?
Adrianna30

Post autor: Adrianna30 »

Moje ulubione to z firmy Sevonia ! Dzięki ich kremom do rąk, odżywce do paznokci i lakierom moje paznokietki znów są piękne !! Sprawdźcie ich stronę - wysyłają błyskawicznie produkty do salonów etc. Kuszące ceny :)
quiosque - Uwielbiam ten sklep ;)
Awatar użytkownika
anett
Miła Kobietka

Post autor: anett »

Tusia pisze:Pomyślałam o tym samym co napisała Hadassa. Pytanie czego oczekiwałabyś od kremu dla Mamy. :) Czy bardziej redukcja oznak starzenia, czy nawilżenie, czy ma jakieś problemy dermatologiczne - zaczerwienienia ?
Ona ogólnie ma bardzo ładną skórę, w sensie, że nieproblematyczną. Myślę raczej o korekcie oznak upływu czasu.
Awatar użytkownika
Diabliczka1980
Miła Kobietka

Post autor: Diabliczka1980 »

A może warto, żeby najpierw wypróbowała jaki jej bardziej odpowiada? Z tego co wiem to nie ma problemu dostać próbki w aptekach.
ODPOWIEDZ