krem po 30

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
opelka27
Jestem tu nowa :)

krem po 30

Post autor: opelka27 »

Witam wszystkie Panie.Szukałam waszych opinii na temat pielęgnacji twarzy po 30 i nie znalazłam.
Co zrobić gdy cera jest szara i pojawiają się zmarszczki.
Jak pielęgnujecie twarz po 30.
Pozdrawiam gorąco i czekam na wasze odpowiedzi.
Ambasadorka Denique

Re: krem po 30

Post autor: Ambasadorka Denique »

Zamiast kremu polecę Ci bardzo fajny zabieg, który ma wiele zalet :-) Mam na myśli zabieg radiofalami RF. Likwiduje zwiotczenia twarzy i szyi, poprawia napięcie skóry i spłyca zmarszczki. Po radiofalach regeneracja i odnowa włókien zwiększa się o 5-10 razy szybciej!!
Laalaa

Post autor: Laalaa »

Abadadorka to walnelas z grubej rury :-)
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

hallooo nikt nie pielęgnuje twarzy po 30stce czy nikogo po 30stce tu nie ma :/ ja jestem dumną świeżą 30stką ;) na dzien muszę matujące specyfiki i nic mi nie pomaga, a na noc przeciwzmarszczkowe ja zadowolona jestem z Dax-a z retinolem.
mika537

Post autor: mika537 »

seria ECCOLLAGEN 3D z oriflame serdecznie polecam! wiele kobiet jest bardzo zadowolonych i widzi efekty. zmarszczki zostaja wypelniane w efekcie 3d, nie widac starzenia skory, nabiera ladnego kolorytu jest odpowiedno nawilzona
Kajsanna

Post autor: Kajsanna »

Stosuj piling glikolowy. Cera jest pięknie rozjaśniona, promienna, zmarszczki się spłycają, przebarwienia stopniowo znikają. Najlepsza pielęgnacja - piling, nawilżanie, filtry, preparaty odżywcze z wit.C lub retinolem.
Odnalezione:
WYGRAJ kurację przeciwzmarszczkową
Kejti
Miła Kobietka

Post autor: Kejti »

Świetny jest ich krem Drogocenny Krem na Dzień http://pl.loccitane.com/drogocenny-krem ... 192051.htm
Zużyłam prawie całe opakowanie już i widać poprawę, skóra jakoś tak odzyskała koloryt i promienieje, zmarszczek jeszcze nie mam :-) A co tego krem jest z naturalnych składników, jak ktoś chce to mogę skład mu przepisać z opakowania, bo na stronie chyba nie ma.
classroom

Post autor: classroom »

peelingi, maseczki + serum OVALIFT od flosleku - i trzeba pamietać o systematyczności. oprócz tego - suplementy diety, dużo wody i dużo ruchu! :)
ODPOWIEDZ