krem po 30
krem po 30
Witam wszystkie Panie.Szukałam waszych opinii na temat pielęgnacji twarzy po 30 i nie znalazłam.
Co zrobić gdy cera jest szara i pojawiają się zmarszczki.
Jak pielęgnujecie twarz po 30.
Pozdrawiam gorąco i czekam na wasze odpowiedzi.
Co zrobić gdy cera jest szara i pojawiają się zmarszczki.
Jak pielęgnujecie twarz po 30.
Pozdrawiam gorąco i czekam na wasze odpowiedzi.
-
Ambasadorka Denique
Re: krem po 30
Zamiast kremu polecę Ci bardzo fajny zabieg, który ma wiele zalet
Mam na myśli zabieg radiofalami RF. Likwiduje zwiotczenia twarzy i szyi, poprawia napięcie skóry i spłyca zmarszczki. Po radiofalach regeneracja i odnowa włókien zwiększa się o 5-10 razy szybciej!!
hallooo nikt nie pielęgnuje twarzy po 30stce czy nikogo po 30stce tu nie ma :/ ja jestem dumną świeżą 30stką
na dzien muszę matujące specyfiki i nic mi nie pomaga, a na noc przeciwzmarszczkowe ja zadowolona jestem z Dax-a z retinolem.
-
mika537
seria ECCOLLAGEN 3D z oriflame serdecznie polecam! wiele kobiet jest bardzo zadowolonych i widzi efekty. zmarszczki zostaja wypelniane w efekcie 3d, nie widac starzenia skory, nabiera ladnego kolorytu jest odpowiedno nawilzona
Stosuj piling glikolowy. Cera jest pięknie rozjaśniona, promienna, zmarszczki się spłycają, przebarwienia stopniowo znikają. Najlepsza pielęgnacja - piling, nawilżanie, filtry, preparaty odżywcze z wit.C lub retinolem.
Odnalezione:
WYGRAJ kurację przeciwzmarszczkową
WYGRAJ kurację przeciwzmarszczkową
Świetny jest ich krem Drogocenny Krem na Dzień http://pl.loccitane.com/drogocenny-krem ... 192051.htm
Zużyłam prawie całe opakowanie już i widać poprawę, skóra jakoś tak odzyskała koloryt i promienieje, zmarszczek jeszcze nie mam
A co tego krem jest z naturalnych składników, jak ktoś chce to mogę skład mu przepisać z opakowania, bo na stronie chyba nie ma.
Zużyłam prawie całe opakowanie już i widać poprawę, skóra jakoś tak odzyskała koloryt i promienieje, zmarszczek jeszcze nie mam
peelingi, maseczki + serum OVALIFT od flosleku - i trzeba pamietać o systematyczności. oprócz tego - suplementy diety, dużo wody i dużo ruchu!