Podkręcanie rzęs
-
POLASKORKA
- Jestem tu nowa :)
Podkręcanie rzęs
Hej.
Czy może próbowałyście już trwałej na rzęsy Refecto Cil. Moja kosmetyczka ma ten zabieg w ofercie, ale chciałam poznać opinie s=zanim się zdecyduję.
Moje rzęsy są proste i krótkie. Bardzo bym chciała żeby były podkręcone.
Refecto Cil ponoć moze to zrobić.
Znacie? Polecacie?
Czy może próbowałyście już trwałej na rzęsy Refecto Cil. Moja kosmetyczka ma ten zabieg w ofercie, ale chciałam poznać opinie s=zanim się zdecyduję.
Moje rzęsy są proste i krótkie. Bardzo bym chciała żeby były podkręcone.
Refecto Cil ponoć moze to zrobić.
Znacie? Polecacie?
-
victoria_933
- Jestem tu nowa :)
Re: Podkręcanie rzęs
Hej, ja osobiście nie próbowałam i chyba bym się jednak bała, że po takim zabiegu rzęsy będą mocno osłabione
Ja używam podkręcających tuszów do rzęs - mogę polecić Ci All in One marki Ingrid. Super wydłuża i podkręca rzęsy, a do tego ma lekką konsystencję. Daj znać, czy zdecydowała się na zabieg 
Victoria, a jak długo używasz tego Ingrida? NIe uczula? Nie ukrywam, że zachęciłaś mnie mocno tym tuszem Ingrid 
Jedynie kiedys kilka razy uzywalam zalotki ale miałam wrazenie ze nienajlepiej robi to na rzesy jednak. Chyba bym az tak nie kombinowała
Z zalotką też trzeba umieć się posługiwać i chwilę potem od razu pomalować rzęsy 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
A możecie podać więcej szczegółów,np odnośnie tego ile kosztuje taki zabieg? Bo wiele o nim ostatnio słyszę,natomiast nit jakoś nie podaje ceny,czekam na szczegóły 
cały czas korzystam z zalotki
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Szkoda,że nikt nie dał znać ile kosztuje oraz jakich efektów się spodziewać,bo bardzo mnie to zainteresowało. W takim razie pozostaje używać zalotki,tylko oczywiście umiejętnie i na pewno będą efekty:)
-
michalina90
- Fajna Kobietka
To chyba za bardzo inwazyjne, lepiej zainwestować w dobry pogrubiająco podkręcający tusz do rzęs. Ja korzystam z takiego z Rimmela i jest fantastyczny, mam podkręcone i naprawdę wydłużone rzęsy. Wyglądają naturalnie a nie jak u lalki.
grywalizacja na http://sanitera.pl
Ja ostatnio zdecydowałam się na lifting rzęs natural lashes
zabieg podkręca i ożywia naturalne rzęsy. Polecam