ulubione kosmetyki

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
genna

Re: ulubione kosmetyki

Post autor: genna »

Ostatnio zabrakło mi balsamu do golenia.Użyczyłam sobie od taty Hydra Sensitive L'Oreala.Naprawdę dobry. :o
A tak na poważnie to bardzo lubię kosmetyki włoskich firm.
Zakochana jestem w czekoladzie.
Płyn do kąpieli czekoladowy ...sama słodycz i co za zapach :):)
Lusiek276

Post autor: Lusiek276 »

Ulubionych mam mnóstwo :) Mogę polecić całą serię kosmetyków do pielęgnacji stóp Dr.Stopa Flosleku :) Tak dobrych jeszcze nie widziałam. Stópki mam teraz piekne i gładkie, tak że mogę je ubrać w sandałki czy klapki ;)
Paulina13

Post autor: Paulina13 »

podobnie jak poprzedniczka stawiam na firmę Floslek, polską zresztą i na ich żel ze świetlikiem. Nadaje się idealnie dla osób o wrażliwych oczach bądź pracujących dużo przed komputerem. Odkąd zaczęłam używać moje oczy jakby "odżyły" :)
Lusiek276

Post autor: Lusiek276 »

Apropo pianek do golenia, to lubię melonową Venus :) Tyle, że na tyle bab co u mnie w domu jest, to szybko schodzi xD Ale jest super, spełnia swoją rolę i ładnie pachnie :)
milanogirl

Post autor: milanogirl »

a ja uwielbiam markę
Ostatnio zmieniony śr cze 05, 2013 2:34 pm przez milanogirl, łącznie zmieniany 1 raz.
akjam89

Post autor: akjam89 »

Nantes! To taka nowa firma, ale produkują bardzo fajne kosmetyki:D Kiedyś dostałam próbki i niedawno zakupiłam kilka rzeczy od nich. Kremiki i Balsamy mają super;D Polecam serdecznie;)
Małgosiaa

Post autor: Małgosiaa »

Tabletki Agelimit wspomagające działanie kremów przeciwzmarszczkowych! Co prawda to suplement dostępny w aptece a nie w drogerii ale efekty są super:) Do tego krem Vichy i nie potrzeba botoksu ;)
wiczek

Post autor: wiczek »

ja ostatnio odkryłam masło do ciała o zapachu opuncji i białej herbaty- NATURAL BODY flosleku, ma przepiękny zapach, fajną konsystencję i świetnie się sprawdziło przy opalonej i wysuszonej słonkiem skórze :) to ostatnio mój ulubiony kosmetyk :woman
kika75

Post autor: kika75 »

balsam posłoneczny mary cohr super działa na mocno opaloną cerę łagodzi podrażnienia utrzymuje i pogłębia opaleniznę.
kropelka

Post autor: kropelka »

ulubione to z ziaji ostatnio do skory, do makijazu rimmel a do wlosow loreal;]
Anushka

Post autor: Anushka »

Uwielbiam masło do ciała o zapachu kiwi Farmony:) Używałam całe lato i teraz ten zapach kojarzy mi się z wakacjami, słońcem i wieloma miłymi chwilami:) Niedawno odkryłam fantastyczne kosmetyki na bazie zielonej oliwki Olive Oil - są genialne! Skóra jest po nich gładziutka, odżywiona i ładnie pachnie:)
aura

Post autor: aura »

Ja ostatnio zostałam fanką kosmetyków Diamond Cosmetics. Moim ulubionym jest kremowy peeling do rąk..ładnie pachnie i jest bardzo skuteczny, w sumie jak wszystkie kosmetyki z tej firmy. Plusem jest również ich cena. Jak na tak dobre kosmetyki, cena jest naprawdę zaskakująco niska.
maKiKi

Post autor: maKiKi »

Firma
Oriflame została założona w Szwecji w 1967 roku. Oriflame to naturalne, szwedzkie kosmetyki. ORIFLAME- to dary natury dla naturalnego piękna. Naszym celem jest zaproponowanie produktu dla każdej kobiety a jego skuteczność ma być widoczna nie w cenie
ale na twarzy.

zainteresowanych kosmetykami Oriflame zapraszam na stronę
:

http://www.maniana.mojeori.pl

pozdrawiam serdecznie
miszka

Post autor: miszka »

Ostatnio do moich ulubionych kosmetyków dołączył melonowe maselko do ciała Mariza. Ma przecudny zapach:) oprócz tego postanowiłam zadbac lepiej o żeby niż samo szczotkowanie i kupiła nić oral b i płyn do płukania ust aquafresh, wiec to taki najnowszy obowiazkowy zestaw ;)
wioloo

Post autor: wioloo »

Lubię pasty do zębów z aminofluorkami adent. Dużo lepiej zapobiegają próchnicy niż zwykłe fluorki sodu.
nikozja83

Post autor: nikozja83 »

Ja też nie mogę obyć się bez kosmetyków Ziai: są genialne! Przede wszystkim balsamy do ciała (uwielbiam ten z oliwką, obłędnie nawilża skórę), dwufazowy płyn do demakijażu oczu (w tej cenie?!? obłęd!) i pomarańczowy balsam do ust (smakuje naprawdę jak pomarańcza, a nie sztuczny barwnik o smaku i zapachu pomarańczowym E-ileśtam). Możemy być dumni z tej polskiej marki!!
JoannaDarca

Post autor: JoannaDarca »

Ja odkąd zaczęłam używać Siquens do cery przeuszonej, wiem, że nie będę chciała z niego zrezygnować, Świetnie się wchłania, dobrze spełnia swoje zadanie, jest idealną bazą pod makijaż.
agusnysa

Post autor: agusnysa »

Oliwka do ciała dla dzieci bambino superrr:)
gosik

Post autor: gosik »

Uzywam tylko polskich kosmetykow.Uwielbiam dobre kremy np.miraculum,ziaja czy flos-lek,dr.eris.Jestem fanka kremow do rak...ciagle smaruje dlonie...to obsesja juz.
No i balsamy i kremy do ciala...rozne stosuje...ale najbardziej uwielbiam oliwkowe.
apollo

Post autor: apollo »

Długo można by wypisywać ;-) Mam sporą listę.
Na pewno będzie to:
pojędrniający peeling do ciała GUAM ALGASCRUB
wyszczuplający żel pod prysznic GUAM BAGNO MARE "NORTH EAST"
maseczka oczyszczająca LEROSETT Mineral deep cleanser
i naprawdę długo jeszcze można tak wymieniać...
Japaneczka

Post autor: Japaneczka »

Nivea jeśli chodzi o pielęgnację ciała i dla dorosłych i dla maluchów.
ODPOWIEDZ