ulubione kosmetyki
-
e-kosmeo_pl
- Miła Kobietka
Re: ulubione kosmetyki
Racja,często o tym zapominamy,natomiast w praktyce szczoteczka jest najbardziej istotna oraz jakość jej wykonania,tutaj cena nie zawsze idzie w parze z jakością.
Dokładnie, ja zawsze sprawdzam szczoteczkę przed zakupem
Chociaż z drugiej strony ostatnio od paru miesięcy kupuję ciągle ten sam tusz, już Max Factor 2000 calories. Tak się do niego przyzwyczaiłam, że nie wyobrażam sobie teraz użyć innego...
ja dzisiaj kupiłam tusz z rimela za 32 zł z tej promocji 1+1. Dzisiaj go pierwszy raz użyłam i jednak jest zły, nie wyciąga rzęs i nie pogrubia, a jak pociągam kolejny raz po rzęsach to są pozlepiane i są grudki. Ten tusz chyba jest z olejkeim arganowym.
Moim ulubionym kosmetykiem jest odżywka do włosów Marion bez spłukiwania, opakowanie jest matowe koloru pomarańczowego. Polecam bo się na prawdę sprawdza. Chciaż dziś miałam problem z jej kupieniem, ale zamówiłam w sklepie kosmetycznym.
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Z odżywek stawiam też na oleje: rycynowy lub arganowy bo dzięki temu można tanio i skutecznie odżywić swoje włosy i nie tylko,stosować można je także na całym ciele. Dodatkowo także kolagen,u mnie znakomicie poprawił koloryt skóry,głównie kosmetyki na jego bazie.
to dziwne masz odczucia co do tej maskary, bo ja też z niej korzystam i mam zupełnie odmienne zdanie.blueskay pisze:ja dzisiaj kupiłam tusz z rimela za 32 zł z tej promocji 1+1. Dzisiaj go pierwszy raz użyłam i jednak jest zły, nie wyciąga rzęs i nie pogrubia, a jak pociągam kolejny raz po rzęsach to są pozlepiane i są grudki. Ten tusz chyba jest z olejkeim arganowym.
-
a_gatka
Mam jakiś tej marki i jestem całkiem zadowolona, choć- wiadomo - Lancome to nie jest. 
Uwielbiam kupować żele pod prysznic i wszelkiego rodzaju balsamy do ciała, olejki lub masła. Teraz jestem na etapie używania masła do ciała awokado z Bielendy i jest to chyba najładniej pachnące masło którego używałam do tej pory... Do tego dobrze nawilża i szybko się wchłania, co dla mnie też jest plusem 
ale co dokładnei masz na myśli, że jak drogi i markowy kosmetyk to od razu musi być świetnej jakości? zapewniam Cie, że niekoniecznie.a_gatka pisze:Mam jakiś tej marki i jestem całkiem zadowolona, choć- wiadomo - Lancome to nie jest.
-
VanilleNoire
- Jestem tu nowa :)
Mam sporo ulubionych kosmetyków. Po poszukiwaniu idealnego podkładu w końcu trafiłam na Revlon Colorstay
W końcu podkład, który nie jest za ciemny. Kupiłam go w promocyjnej cenie na SPAM
Ostatnio zmieniony wt gru 30, 2014 10:04 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Po sylwestrze zakochałam się w cieniach terracotta z golden rose. Super się trzymały przez całą noc
i coś czuję że starczą na długo
-
babeczka123
Ja uwielbiam dermokosmetyki. Wszystkie kupuje w sklepach SPAM bo mają tam świetne produkty i jeszcze lepsze promocje na nie
Ostatnio zmieniony czw sty 08, 2015 10:57 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Oprócz dermokosmetyków skup się na tych które zawierają kolagen,kosmetyki oparte na jego bazie bo naprawdę zapewnia to znakomite efekty,poprawia koloryt skóry,ujędrnia ją i nie podrażnia.
Ja z kosmetyków też mam swoich faworytów: podkład do twarzy Bourjois healthy mix, tusz do rzęs Max Factor 200 calories, krem do rąk Neutrogeny, olejek arganowy do ciała 3 w 1 z Bielendy i olejki do kąpieli też z bieledny, mają super zapachy...
ja mam różne ulubione kosmtyki: tusz natura( żólty) bardzo tani a spisuje się znakomicie,peeling, mleczko, fluid lirene, masło do ciała bielenda,perfumy in2you ck 
- waniliowelody
Ja z pielęgnacji to bardzo lubię wszelakie kosmetyki z mleczkiem migdałowym, a z kolorówki to moim niezmiennym ulubieńcem od wakacji jest maskara wonderfull. Bardzo mi podpasował efekt jaki można uzyskać na rzęsach.
Przede wszystkim perfumy DKNY Be Delicious i Dior Addict, produkty z ziaji bardzo lubię i też z mleczkiem migdałowym. Co do reszty nie mam ulubionych w sumie, nadal testuje, szukam. Na pewno szampony i odzywki do włosów bez silikonów 
Ja jeszcze lubię szampon Dove, perfumy hugo bossa albo calvina kleina, i ostatnio moim hitem jest odżywka do paznokci cc magic nails z bielendy, bo paznokcie strasznie mi się rozdwajały, a po niej jest dużo lepiej
-
monikatren
Perfum to Calvin Klein, żel z nivea, deo z rexony i krem z ziaji 
Salon urody Beauty Medica http://www.beautymedica.pl/ oferuje zabiegi medycyny estetycznej, takie jak:
depilacja laserowa oraz endermologia. Sprawdź swój salon kosmetyczny !
depilacja laserowa oraz endermologia. Sprawdź swój salon kosmetyczny !
Martynaa ta odżywka cc magic nails jest genialna, u mnie też jest ostatnio hitem, oprócz tego takim must have w umnie w kosmetyczne jest tusz estee lauder ten wypasiony, starcza mi na bardzo dlugo a do tego wart jest swojej ceny:)
- apo-discounter.pl
Polecam szwajcarską markę kosmetyków roślinnych Weleda, szczególne kremy (z dzikiej róży, irysu czy migdałów), płyny do kąpieli (kasztan, granat), a także szampony (nagietek, rozmaryn). Warto dodać, że większość z roślin używanych przy produkcji kosmetyków pochodzi z własnej uprawy tej marki.
-
moniczka89
a w jakiej cenie są takie produkty? gdzie można je kupić?
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Myślę,że dobrych kosmetyków warto szukać w sklepach internetowych a w szczególności polecam te z dodatkiem kolagenu,które skutecznie nawilżają,odmładzają naszą cerę,SPAM
Ostatnio zmieniony wt lut 03, 2015 12:56 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Również potwierdzam, że dermokosmetyki robią ostatnio u mnie furorę, a żeby nie przesadzać z wydatkami na nie kupuje je w promocji w sklepie SPAM
Ostatnio zmieniony ndz kwie 26, 2015 9:49 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
a co Ty tak o tym ziko dermo w każdym wątku???
Ja dermokosmetyki kupują w wielu miejscach - głownie apteki - tez internetowe. W wielu miejsach sa rozne ceny, wiec warto poszperac.
Ja dermokosmetyki kupują w wielu miejscach - głownie apteki - tez internetowe. W wielu miejsach sa rozne ceny, wiec warto poszperac.