pielęgnacja włosów
-
malinka102
- Jestem tu nowa :)
pielęgnacja włosów
My Life My Hair z Eveline - kupiłam sobie do testowania w biedrze. Któraś już może używała tych kosmetyków i ma jakieś zdanie?
Re: pielęgnacja włosów
Jak na razie na moje włosy świetnie sprawdza się szampon wzmacniający z Venity + odżywka oczywiście, dla lepszego efektu:) Produkty mają fajny, naturalny skład, są delikatne dla skóry głowy i zdecydowanie poprawiają kondycje włosów:) Są miękkie, mocne, lśniące i przyjemnie pachnące.
Ja sobie kupiłam maskę-eliksir z tej serii i uwielbiam ją! Jest idealna do moich włosów. Super je nawilża i nie obciąża 
-
Agniechowa
ja lubię odżywki anwen
Dla mnie nie ma lepszego nad olejek Hasna, nr jeden jesli chodzi o pielęgnacje włosów
A polecacie olejowanie włosów??
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
Ja od jakiegos czasu olejuje wlosy i jest duza roznica, takze z wlasnego doswiadczenia polecam 
i jak sie zabrac za to olejowanie? od czego zaczac? jakiego oleju uzywac?
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
Ja najpier robilam sobie test na porowatosc wlosów, zeby wiedziec jak dobierac kosmetyki
zawsze po myciu robie olejowanie, i wazne. Sana notino takie olejki do wszystkich rodzajów wlosow, wiec mozesz to na poczatek sprobowac
Pielęgnacja włosów ważna sprawa. Najważniejsze, to dobrać odpowiednie kosmetyki do swojego rodzaju i potrzeb. Moim zdecydowanie brakowało objętości. Trudniej się takie włosy układa. Dopiero pani w aptece doradziła mi dermokosmetyki Klorane na bazie włókien z lnu. Działają od nasady po same końce, włosy są elastyczne, łatwo je rozczesać i zyskują na objętości. Nie zamienię ich na żadne inne.
-
anastazjarobielska
A coś z domowych sposobów? Macie jakieś sprawdzone rozwiązania przy suchych i zniszczonych włosach?
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
kup sobie na notino bo tam jest najtaniej produkty z kerastase
sa najlepsze
Ja po świętach planuję wziąć się porządnie za pielęgnację włosów. Póki co w Hebe rzuciła mi się w oczy nowa seria Eveline - My Life My Hair. Mają m.in. peeling do skóry glowy, wcierki, dużo masek, odżywek
jest w czym wybierać, a skład wyglądał zachęcająco...