Jakie zabiegi modelujące ciało w Gdańsku
Jakie zabiegi modelujące ciało w Gdańsku
Mam problem bo po ciazy schudłam i wrocilam do swojej wagi z przed, ale zostały mi boczki i nie wiem jak mam ich sie pozbyc! Wiem ze mozna isc na lipo ale tej metody nie chce! Czekam na wasze propozycje jak moge zgubic te brzydactwo I doradzicie gdzie wybrac się na jakiś zabieg w Gdańsku?
Re: Jakie zabiegi modelujące ciało w Gdańsku
Jest świetna klinica w Gdańsku, Clinica Cosmetologica. U niej znajoma miala zastrzyki - cos podobnego do mezoterapii, ale 'koktajl' w strzykawce jest troche inny, ona dobiera odpowiednio skladniki. Musiala to powtorzyc 3 razy, ale efekt jest swietny, dziala to tez na faldke na brzuchu. Jeden warunek - to jest tylko drobna korekcja i nie nadaje sie dla osob otylych. Tluszcz jest rozpuszczany . Nie wiem dokładnie jaki jest to zabieg ale polecam zapisanie się na konsultację, powinni Ci coś doradzić.
Czyli po prostu lipoliza iniekcyjna 
Tak, jest to lipoliza iniekcyjna.
""Lipoliza jest idealną metodą stosowaną przede wszystkim przy zmniejszaniu podbródka, poprawiającą kształt dolnej szczęki, ale i doskonale spełniającą swoją funkcje zastosowana w jakimkolwiek miejscu na ciele. Najlepszą kandydatką do zabiegu lipolizy jest osoba stosunkowo szczupła, z niewielkim nadmiarem tkanki tłuszczowej, z takim, którego nie można się pozbyć nawet za pomocą intensywnych ćwiczeń i diety.""
""Lipoliza jest idealną metodą stosowaną przede wszystkim przy zmniejszaniu podbródka, poprawiającą kształt dolnej szczęki, ale i doskonale spełniającą swoją funkcje zastosowana w jakimkolwiek miejscu na ciele. Najlepszą kandydatką do zabiegu lipolizy jest osoba stosunkowo szczupła, z niewielkim nadmiarem tkanki tłuszczowej, z takim, którego nie można się pozbyć nawet za pomocą intensywnych ćwiczeń i diety.""
ja nawet nie slyszalam o takiej metodzie
drogie sa takie zastrzyki?
drogie sa takie zastrzyki?
Wszystko zależy od tego jaki jest to rejon ciała, od tego jak dużo zabiegów będziesz przeprowadzała. Ale tak od 350 zł w górę, moim zdaniem dramatu nie ma. Poleam, robiłam. I również mogę polecić klinikę na Skłodowskiej (clinica cosmetologica). Najlepsza obecnie klinika w Gdańsku, która specjalizuje się w zabiegach modelujących ciało.