Ps. Wiem głupia moja prośba ale nudzi mi się więc zapytałam żeby dowiedzieć się co myślą o nim inne laski.
Co myślicie ? :)
-
jeszczedziewica0207
Co myślicie ? :)
Hejka. Co myślicie o moim nowym koledze ? Zapoznalismy się niedawno. Jest fajny z charakteru ale z wyglądu nie wiem. I tu mam prośbę. Napiszcie dziewczęta i panie co jest w nim fajnego , a co nie
będę wdzięczna. http://m.facebook.com/piotrek.andruszkiewicz.5?refid=8 
Ps. Wiem głupia moja prośba ale nudzi mi się więc zapytałam żeby dowiedzieć się co myślą o nim inne laski.
Re: Co myślicie ? :)
Jak dla mnie to wygląd jest sprawa drugorzędną i jeśli dobrze się z nim czujesz to to powinno być najważniejsze a nie to jak wygląda.Z wyglądu ten chłopak może nie jest misterem Polski i jakoś niespecjalnie mi się podoba ale zdjęcia nie zawsze odzwierciedlają rzeczywistość.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
wiesz to chyba trochę nie fair pokazywać publicznie cudze zdjęcie i jeszcze prosić o opinię na temat wyglądu ? jak Ty byś się czuła jakby chłopak Twoje foto udostępniał i wypytywał innych co o Tobie sądzą... dla mnie to dziecinne i niedojrzałe zachowanie!
-
poganka
Popieram.Masjaa pisze:wiesz to chyba trochę nie fair pokazywać publicznie cudze zdjęcie i jeszcze prosić o opinię na temat wyglądu ? jak Ty byś się czuła jakby chłopak Twoje foto udostępniał i wypytywał innych co o Tobie sądzą... dla mnie to dziecinne i niedojrzałe zachowanie!
Też mi się wydaje nie na miejscu upubliczniać czyjeś zdjęcie i dane 
Oj ciotka, ciotka. Tak się nie robi, ale odpowiadajac na pytanie, chyba wazne co Ty o nim myslisz 
-
Primrose36
- Jestem tu nowa :)
Ale skoro jego profil jest publiczny i każdy może zobaczyć, to nie ma co sie gorszyc, zakladając konto na portalu społecznosciowym trzeba byc gotowym na ewentualne konsekwencje.