Tycie...
Tycie...
Witam Panie
Od początku tego roku udało mi się dużo schudnąć, jedząc sporo warzyw,owoców, jogurtów etc. (po węgle z głową sięgałam). Wszystko ładnie, świetnie i fajnie. Aktualnie jestem w pracy, Szwajcaria. Praca ta związana jest ze zbiorami ... czereśni. O zgrozo uwielbiam je i ciągle sobie je podjadam
Mają tutaj jakąś pyszna odmianę, że dzisiaj już nie mogłam,ale i tak dopchałam się
Po takim czereśniowym zawrocie zazwyczaj jem mały obiad (łyżka makaronu i jakieś warzywo) i kolację (pól kromki chleba) Moje pytanie do Was. Czy mogłam utyć? Czuję się co najmniej 10kg cięża
Czy te czereśnie mogły spowodować skok wagi? Proszę o odpowiedź bo już od zmysłów odchodzę! Tutaj tak mi się ładnie redukcja układała nie chcę wrócić jako świnka do Polski 
Re: Tycie...
Nawet owoce mogą mieć dużą zawartość cukru.. więc mimo wszystko trzeba uważać..
Poza tym podstawą każdej diety jest nie obżerać się...
Poza tym podstawą każdej diety jest nie obżerać się...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
jolaniebieska
- Jestem tu nowa :)
zawarta w owocach woda rozdęła cię
spokojnie sytuacja szybko wróci do normy, a za parę dni to nawet jednej czereśni nie zjesz 
________
Dziś w pracy szkolenia bhp
________
Dziś w pracy szkolenia bhp
-
Tusia
Dokładnie. Czereśnie działają wzdymająco. Taki ich urok.
Poza tym należy pamiętać, że po każdym zjedzonym produkcie - w dużych ilościach można przytyć, kwestia alergii pokarmowej - nie dowiesz się czy ją masz póki czegoś nie zjesz lub póki nie zrobisz badań.
-
elzbieta123
tak owoce maja kupe cukru fruktozy i niestety tez sa bardzo tuczące 100 gram czyli mniej wiecej garsc do 45 kcal a pewnie takoch garsci jesz z 20 min (wiem pracowalam przy zbiorze truskawek:))20 x 45= 900 kcal czyli grrr o zgrozo prawie dzienne zapotrzebowanie na kcalorie:)
-
elzbieta123
Każdy chce być fit, bo szczupła sylwetka to nie tylko ładny wygląd i zdrowe ciało, ale również synonim sukcesu. Walcząc o zgrabne ciało popełniamy mnóstwo błędów, które nie tylko opóźniają wymarzony sukces, ale nawet mogą prowadzić do zwiększenia masy ciała.
Nieosiągalny cel
Oglądając reklamy telewizyjne i zdjęcia modelek w prasie nabieramy ochoty, aby w krótkim czasie, bez wielu wyrzeczeń zrzucić wiele nadprogramowych kilogramów. Tymczasem zdrowe i trwałe odchudzanie zajmuje dużo czasu. Organizm musi zaadoptować się powoli do utraty kilogramów, co zapobiegnie efektowi jo - jo. Najefektywniej jest chudnąć 0,5 - 1 kg tygodniowo. Zaczynając odchudzanie bardzo ważne jest, aby założyć sobie realny do osiągnięcia cel. Utrata kilogramów zgodna z wcześniejszymi założeniami dodatkowo motywuje do dalszej pracy nad sobą.
Nieosiągalny cel
Oglądając reklamy telewizyjne i zdjęcia modelek w prasie nabieramy ochoty, aby w krótkim czasie, bez wielu wyrzeczeń zrzucić wiele nadprogramowych kilogramów. Tymczasem zdrowe i trwałe odchudzanie zajmuje dużo czasu. Organizm musi zaadoptować się powoli do utraty kilogramów, co zapobiegnie efektowi jo - jo. Najefektywniej jest chudnąć 0,5 - 1 kg tygodniowo. Zaczynając odchudzanie bardzo ważne jest, aby założyć sobie realny do osiągnięcia cel. Utrata kilogramów zgodna z wcześniejszymi założeniami dodatkowo motywuje do dalszej pracy nad sobą.
- Specjalista Aspazji
- Fajna Kobietka
Najlepiej dostarczać organizmowi wszystkiego, czego potrzebuje: węglowodanów, białka i tłuszczy w odpowiednich proporcjach. 5 zdrowych regularnych posiłków i więcej ruchu