POMOCY !!!

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Malutka150684
Jestem tu nowa :)

POMOCY !!!

Post autor: Malutka150684 »

Witam
Jestem kobitką w wieku 30 lat i mam straszną nadwagę. Po porodzie przez 6 lat byłam ciągle na dietach , tak mnie zrujnowały te diety że brak słów,w tym okresie przytyłam 68 kg :shock: Mam już dosyć wszystkiego udaję że mi nie przeszkadza jak wyglądam a tak naprawdę jest tragedia nikt nie wie jak się czuję :( Jestem znowu na diecie ale nie drastycznej bo wiem jakie potem są efekty, potrafiłam chudnąć po 15 kilo a przytyć 23.Może któraś z Was jest na diecie i ma ochotę podzielić się ze mną swoim doświadczeniem bo ja na głowę w końcu dostanę.
Pozdrawiam
456
Kobietka Expert

Re: POMOCY !!!

Post autor: 456 »

Nie ma żadnej diety cud moim zdaniem. I tak praktycznie po każdej nadciąga jojo.
No chyba, że ktoś wspomaga się ćwiczeniami to dieta przy tym pomaga i nie ma powrotu kilogramów aż tak. Ja schudłam na jogurtach ale powiem Ci, że jeśli zaczęłabym znowu jeść ile wlezie i co chcę to efekt byłby taki, że to co zgubiłam powróciłoby i to szybko.
Chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby udać się do dietetyka.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
MlecznaCzekolada
Fajna Kobietka

Post autor: MlecznaCzekolada »

Jaki prowadzisz tryb zycia?
Czarny chleb i czarna kawa, opętani samotnością,
Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością.
Aleksandra Samoś

Post autor: Aleksandra Samoś »

Opisz coś więcej, co stosujesz, jaki tryb życia prowadzisz jakie posiłki spożywasz itp to spróbuje Ci pomóc, coś doradzić ;)
Do 12 Kilogramów W Miesiąc --> foreverslim.pl
Awatar użytkownika
drzemag
Fajna Kobietka

Post autor: drzemag »

Też myślę, że powinnaś udać się do dietetyka, który profesjonalnie podejdzie do sprawy i opracuje dietę do potrzeb Twojego organizmu, stylu życia i preferencji pokarmowych. No a do tego przydadzą się ćwiczenia i ruch.
Sylwux

Post autor: Sylwux »

Witam serdecznie,
Ja także myślę że najlepszym rozwiązaniem jest udanie się do dietetyka. Wiem coś o tym bo jestem z zawodu dietetykiem.Jeżeli chcesz mogę Tobie pomóc :-)
ODPOWIEDZ