trudny mężczyzna

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
ewelka87
Jestem tu nowa :)

trudny mężczyzna

Post autor: ewelka87 »

Czesc dziewczyny jestem tu nowa,weszlam zeby z kims pogadac. Chcialam wam opowiedziec o moim chlopaku o tym jak sie zachowuje,a wiec moj chłopak jest bardzo kochany, opiekuje sie mna ale czasami nie ktore sytuacje bardzo dziwnie sb tlumaczy np. Zasnelam kolo 23 a zazwyczaj siedzimy do 1,2 zdarza sie do 3-4,no wiec zasnelam zaczął sb tlumaczyc ze juz mnie nudzi,ze kiedys bylo inaczej,itd kontroluje mnie, dostalam pieska spaniela to chce zebym go oddala bo on go nie lubi,denerwuje go nawet to ze wychodzę z nim,wydaje mi sie ze boi sie ze ktos mnie zaczepia itd powiedzcie mi czy to jest normalne,a Moze to ze mna jest cos nie tak juz sama nie wiem.:-( ciagle krytykuje,ciagle mu sie cos nie podoba.nawet jak ktos ma przyjsc do mnie.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: trudny mężczyzna

Post autor: Hadassa »

Nadgorliwość wskazana nie jest...
Sprawa jest taka, że zbytnia kotrola za jakiś czas i tak spowoduje, że za jakis czas będziesz sie chciała z tego uwolnić...
Może pora z nim szczerze pogadać o tym co CI w związku nie pasuje...
a na pewno nie może Ci narzucić własnej woli...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Alex
Fajna Kobietka

Post autor: Alex »

No tak i lepiej już teraz pogadajcie o tym, że trzeba się szanować i nie krytykować o wszystko, bo życie jest tylko jedno i chce się je spędzić z osobą, która nas wspiera, a nie po nas jeździ. Powodzenia! :)
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

no kontrola ciągła oj nie dla mnie każdy musi mieć przestrzeń aby oddychać ,ja bym porozmawiała jeśli by nie pomogło to jeśli chodzi o mnie już bym zostawiła takiego faceta.związek polega na zaufaniu a nie na ciągłej kontroli
Awatar użytkownika
Paula_s22
Miła Kobietka

Post autor: Paula_s22 »

Zazdrosny jest nawet o psa...i dziwnie to tlumaczy. Jak mozna oddac psa?!bo go nie lubi... Niech spada.
bambinok

Post autor: bambinok »

No jasne! Od razu widać, że nie trudny, tylko fest niedojrzały ;/
biurohera.pl
Awatar użytkownika
mysza mini

Post autor: mysza mini »

Moim zdaniem to ewidentny zazdrośnik...Kręci coś dziwnie tłumaczy.....
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Jak dla mnie to zakompleksiony jest strasznie in wszędzie widzi zagrożenie. Zamiast oddawać psa ,oddaj jego w ręce specjalisty...
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
paula25s

Post autor: paula25s »

Ja myślę, że zachowanie twojego chłopaka to zwyczajny, klasyczny przykład zazdrości. Zazdrosny jest, to fakt, ale myślę, że może też czuć się nie pewnie, w sensie nie jest chyba do końca pewny twoich uczuć względem niego - to tłumaczyłoby te smęty, że już go nie kochasz, nudzi cię itp. Porozmawiaj z nim i wytłumacz mu, co naprawę czujesz, jak bardzo go kochasz i że jest dla ciebie najważniejszy. Staraj się nie dawać mu żadnych powodów do zazdrości (żadnego flirtowania z kolegami!:)), ani do zamartwiania się o ciebie (nie wracaj wieczorami sama do domu, nie choć nawet za dnia po szemranej dzielnicy swojego miasta itp). No ale przede wszystkim - spraw, aby stale CZUŁ, że go kochasz, że jest ci z nim dobrze - przytulaj się do niego, ale nie wtedy, jak cię zmusi :P tylko tak spontanicznie, trzymaj go za rękę, całuj, głaszcz, dotykaj, pamiętaj o nim w ciągu dnia (maile, smsy) i powinno wszystko się ładnie unormować :) Mam nadzieję, że będzie dobrze! Pozdrawiam :)
http://www.hondaplaza.pl/
ODPOWIEDZ