trudna sytuacja
Re: trudna sytuacja
i jestes warta takiej miłości... tylko najpierw musisz coś zrobić z "obecną"
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- Serduszko27
- Miła Kobietka
Kayira pisze:i jestes warta takiej miłości... tylko najpierw musisz coś zrobić z "obecną"
tak wiem o tym i dziekuje za wasze rady lubie tutaj z wami sobie popisac jestescie wspaniale:) A tak apropo wczoraj oglądałam świetny film ktory wam polecam szczerze to melodramat ale wart obejrzenia BEZPIECZNA PRZYSTAŃ:)
Serduszko przeczytałem wreszcie twój temat i jestem tego samego zdania co dziewczyny. Wyprowadź się od tego psychopaty do rodziców. Jest to jedyne rozsądne rozwiązanie; spakować wszystkie najpotrzebniejsze ubrania i się wyprowadzić pod jego nieobecność. A jeśli przyjedzie do ciebie i zacznie przepraszać i obiecywać że się poprawi to postawić mu ultimatum że jeżeli nie będzie się leczył to nigdy do niego nie wrócisz i będziesz starała się o rozwód.
Adrian

Ten facet ponizajac Ciebie musi sobie udowadniac swoja wartosc, odreagowywuje swoje kompleksy. Z jednej strony nie wyobraza sobie zycia bez Ciebie a z drugiej wyżywa sie na Tobie bo czuje że nie dorasta do Twego poziomu wiec stara sie Ci wmówić byś sama uwierzyła jak to do niczego sie nie nadajesz.
Dokladnie Gosiaczku, tak to dziala. Taki tyran stosujacy przemoc psychiczna lub fizyczna jest w rzeczywistosci slabym malym czlowiekiem, ktory ponizajac partnerke leszy tym swoje kompleksy. Czuje sie wtedy silny, wysysa niejako energie zyciowa z kobiety biorac ja dla siebie. Bardzo trudno uwolnic sie z takiego zwiazku, gdyz tacy ludzie sa doskonalymi manipulantami. Ale zawsze warto probowac zawalczyc o siebie bo nikt za nas tego nie zrobi. Zycze Ci Serduszko abys jednak wziela sprawy w swoje rece, przestan wreszcie marzyc o wlelkiej milosci a zacznij te marzenia realizowac. Na pewno gdzies tam czeka na Ciebie wspanialy mezczyzna. My wszystkie trzymamy tu za Ciebie kciuki:-)
Ani z Toba ani bez Ciebie
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
Szkoda czasu na budowanie czegoś z niczego.. Powodzenia!