Spóźniający się okres. Ciąza?
Spóźniający się okres. Ciąza?
Dzień dobry. Mam 18 lat i to o co pytam jest dla mnie naprawde ważne. Zawsze miałam problem z okresem nawet gdy nie współżyłam. Spóznial mi sie nawet pare miesiecy. We wrzesniu ubieglego roku dostalam tabletki na uregulowanie DUPHASTON bralam je do lutego. Okres uregulowal sie i występował co 25 dni. W marcu w pierwszym mieesiacu po odstawieniu tabletek mialam regularny dostalam 14 kwietnia. trwal on 7 dni, w tym 3 ostatnie to juz tylko lekkie plamienie. Okres powinnam dostac 8 KWIETNIA. niestety do tej pory go nie mam
! We wtorek minie 2 tygodnie. W marcu kochałam sie z chłopakiem z prezerwatywa i nam pękła ale było to tydzień przed okresem liczac bylo to w dni nie plodne,, i okres sie pojawil tego 14 marca wiec mysle ze wszystko ok. od tametego okresu moje piersi sie nie zmniejszyly tylko byly takie nadęte przez caly czas do dzis. tyle ze od 2 tygodni staly sie bardziej napięte i zaczely bolec. tak jak przed kazdym okresem. śluz biały gęsty lał sie przz jakiees 2 tygodnie i od tygodnia jest suchutkoo. z chłopakiem stosujemy stosunek przerywany często i mam obawy ze mogl mnie zaplodnic. czasami ból brzucha od paru dni wystepuje. od 2 dni mam lekką biegunke. Myśliicie ,ze spoznia sie przez jakies przyczyny,przez stres jaki teraz odczuwam ze jestem moze w ciazy. to jest strasznie uciazliwe
we wtorek jade po test to sprawdzic.
Re: Spóźniający się okres. Ciąza?
Powinnaś udać się do lekarza. Spóźniający się okres nie musi być od razu oznaką ciąży bo na jej brak ma wpływ wiele czynników.
Lekarz po badaniu ginekologicznym, zleci odpowiednie badania w celu ustalenia czy wykluczenia jakiejś choroby itp.
Nie martw się na zapas
Lekarz po badaniu ginekologicznym, zleci odpowiednie badania w celu ustalenia czy wykluczenia jakiejś choroby itp.
Nie martw się na zapas
Re: Spóźniający się okres. Ciąza?
Samej nie raz spóźniał Mi się okres i nie panikowałam , najlepiej zrób tak jak Madlen Ci powiedziała że udzasz się do lekarza a on rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości