Swing- zabawa małżeńska?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
iza2289
Jestem tu nowa :)

Swing- zabawa małżeńska?

Post autor: iza2289 »

Czy według was SWING to ciekawa gra małżeńska, czy łamanie zasad ? Uważam, że temat jest wart prze dyskutowania. Przeczytajcie również ciekawy artykuł i sami oceńcie: http://postlinknews.com/753nwes.php
Osssa

Re: Swing- zabawa małżeńska?

Post autor: Osssa »

Według mnie łamanie zasad. Ja osobiście nie rozumie jak tak można ale każdy ma jakieś "zboczenia" heh:P
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Moim zdaniem swing, to łamanie zasad. Ja osobiście jestem temu przeciwna.
ona90

Post autor: ona90 »

huh, nigdy bym nie chciala, zeby zyciowy partner zaproponowal mi cos takiego... jestem przeciwko temu
poziomkaa

Post autor: poziomkaa »

Ja nie jestem do końca pewna, ponieważ jeśli oboje małżonków ma na to ochotę i po prostu ich związek jest na tyle dojrzały, że nie muszą się bać, że ucierpi związek... Każdy człowiek ma swój kodeks moralno-etyczny i dokonuje wyboru.
Awoqa

Post autor: Awoqa »

Jestem przeciwniczką, lecz poznałam w życiu parę, która w ten sposób urozmaicała sobie życie erotyczne :P Cóż ciekawe to to z pewnością jest ale czy warto ?
E-lejdis

Post autor: E-lejdis »

Jeżeli są to na tyle liberalne i wolne związki,że mogą pozwolić sobie na taką zabawę,ale wg mnie nie jest to nic dobrego. Zbyt dużo wrażeń i chyba nie odważyłabym się na coś takiego.
Awoqa

Post autor: Awoqa »

Wszystko będzie dobrze dopóki w grę nie wejdą emocje, a wtedy zaczną się schody. Nie wiem jak można z kimś uprawiać seks bez żadnych uczuć i dlatego takie rozwiązania są dla mnie całkowicie abstrakcyjne
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Awoqa pisze:Wszystko będzie dobrze dopóki w grę nie wejdą emocje, a wtedy zaczną się schody. Nie wiem jak można z kimś uprawiać seks bez żadnych uczuć i dlatego takie rozwiązania są dla mnie całkowicie abstrakcyjne
Dokładnie... ja też sobie tego nie wyobrażam.
Justyna 32

Post autor: Justyna 32 »

Ja nie mogłabym znieść widoku mojego męża kochającego się z inną kobietą.
livia

Post autor: livia »

ja osobiście jestem na nie :) ale jeśli ktoś potrzebuje dodatkowych wrażeń to jego sprawa. Na pewno problem powstaje jak dochodzi do zauroczenia itp. znam taką parę która rozeszła się przez to..
Kociałek

Post autor: Kociałek »

Ja nie tyle co nie wyobrażam sobie jego z inną kobietą w łóżku, co nie wyobrażam sobie siebie z kimś innym ;)

Zdecydowanie nie.
Czarnowłosa<3

Post autor: Czarnowłosa<3 »

Jestem przeciw :P Nie zniosłabym tego... Myślę, że fajnie jest należeć tylko do jednego faceta :P Albo kobiety... :fallinlove
kies
Fajna Kobietka

Post autor: kies »

Justyna 32 pisze:Ja nie mogłabym znieść widoku mojego męża kochającego się z inną kobietą.
oni chyba nie patrzą na to tylko raz jedno idzie się bzyknąć z kimś nowym raz drugie, ale nie wiem, mnie osobiście to odraża, ale każdy robi jak woli
nina19

Post autor: nina19 »

Jestem zdecydowanie przeciwna.
Jak dla mnie seks to bardzo intymna sprawa dwóch osób i dołączanie do tego kolejnej pary, jest bez sensu.
Awatar użytkownika
kusicielka
Extra Kobietka

Post autor: kusicielka »

Boziu jakie wy pruderyjne :woman:
Nie próbowalam, ale kto wie czy po 20 latach bycia razem nie zachce nam się takich urozmaiceń. może nie koniecznie żeby wymieniać sie partnerami, ale np. robić to w jednym pomieszczeniu, dotykając się wzajemnie :roll:
Awatar użytkownika
Paula_s22
Miła Kobietka

Post autor: Paula_s22 »

Jestem przeciw. Niezniosłabym widoku jak moj facet posuwa inna kobiete. masakra. Z reszta uważamy że seks z miłości jest czym najcudowniejszym. Jak najbardziej nie.
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Zdecydowanie na nie, nie wyobrażam sobie.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

ooo no way! moj facet,moj tyłek,moj seks!!!!! nie lubie sie dzielic....
ODPOWIEDZ