Swing- zabawa małżeńska?
Swing- zabawa małżeńska?
Czy według was SWING to ciekawa gra małżeńska, czy łamanie zasad ? Uważam, że temat jest wart prze dyskutowania. Przeczytajcie również ciekawy artykuł i sami oceńcie: http://postlinknews.com/753nwes.php
-
Osssa
Re: Swing- zabawa małżeńska?
Według mnie łamanie zasad. Ja osobiście nie rozumie jak tak można ale każdy ma jakieś "zboczenia" heh:P
-
oOosylwiaoOo
Moim zdaniem swing, to łamanie zasad. Ja osobiście jestem temu przeciwna.
-
ona90
huh, nigdy bym nie chciala, zeby zyciowy partner zaproponowal mi cos takiego... jestem przeciwko temu
-
poziomkaa
Ja nie jestem do końca pewna, ponieważ jeśli oboje małżonków ma na to ochotę i po prostu ich związek jest na tyle dojrzały, że nie muszą się bać, że ucierpi związek... Każdy człowiek ma swój kodeks moralno-etyczny i dokonuje wyboru.
-
Awoqa
Jestem przeciwniczką, lecz poznałam w życiu parę, która w ten sposób urozmaicała sobie życie erotyczne
Cóż ciekawe to to z pewnością jest ale czy warto ?
-
E-lejdis
Jeżeli są to na tyle liberalne i wolne związki,że mogą pozwolić sobie na taką zabawę,ale wg mnie nie jest to nic dobrego. Zbyt dużo wrażeń i chyba nie odważyłabym się na coś takiego.
-
Awoqa
Wszystko będzie dobrze dopóki w grę nie wejdą emocje, a wtedy zaczną się schody. Nie wiem jak można z kimś uprawiać seks bez żadnych uczuć i dlatego takie rozwiązania są dla mnie całkowicie abstrakcyjne
-
oOosylwiaoOo
Dokładnie... ja też sobie tego nie wyobrażam.Awoqa pisze:Wszystko będzie dobrze dopóki w grę nie wejdą emocje, a wtedy zaczną się schody. Nie wiem jak można z kimś uprawiać seks bez żadnych uczuć i dlatego takie rozwiązania są dla mnie całkowicie abstrakcyjne
-
Justyna 32
Ja nie mogłabym znieść widoku mojego męża kochającego się z inną kobietą.
-
livia
ja osobiście jestem na nie
ale jeśli ktoś potrzebuje dodatkowych wrażeń to jego sprawa. Na pewno problem powstaje jak dochodzi do zauroczenia itp. znam taką parę która rozeszła się przez to..
-
Kociałek
Ja nie tyle co nie wyobrażam sobie jego z inną kobietą w łóżku, co nie wyobrażam sobie siebie z kimś innym 
Zdecydowanie nie.
Zdecydowanie nie.
-
Czarnowłosa<3
Jestem przeciw
Nie zniosłabym tego... Myślę, że fajnie jest należeć tylko do jednego faceta
Albo kobiety... 
oni chyba nie patrzą na to tylko raz jedno idzie się bzyknąć z kimś nowym raz drugie, ale nie wiem, mnie osobiście to odraża, ale każdy robi jak woliJustyna 32 pisze:Ja nie mogłabym znieść widoku mojego męża kochającego się z inną kobietą.
-
nina19
Jestem zdecydowanie przeciwna.
Jak dla mnie seks to bardzo intymna sprawa dwóch osób i dołączanie do tego kolejnej pary, jest bez sensu.
Jak dla mnie seks to bardzo intymna sprawa dwóch osób i dołączanie do tego kolejnej pary, jest bez sensu.
- kusicielka
- Extra Kobietka
Boziu jakie wy pruderyjne
Nie próbowalam, ale kto wie czy po 20 latach bycia razem nie zachce nam się takich urozmaiceń. może nie koniecznie żeby wymieniać sie partnerami, ale np. robić to w jednym pomieszczeniu, dotykając się wzajemnie
Nie próbowalam, ale kto wie czy po 20 latach bycia razem nie zachce nam się takich urozmaiceń. może nie koniecznie żeby wymieniać sie partnerami, ale np. robić to w jednym pomieszczeniu, dotykając się wzajemnie
Jestem przeciw. Niezniosłabym widoku jak moj facet posuwa inna kobiete. masakra. Z reszta uważamy że seks z miłości jest czym najcudowniejszym. Jak najbardziej nie.
Zdecydowanie na nie, nie wyobrażam sobie.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
ooo no way! moj facet,moj tyłek,moj seks!!!!! nie lubie sie dzielic....