pierwsza miesiaczka
-
stanikkarolina
- Jestem tu nowa :)
pierwsza miesiaczka
Witam.Mam na imie KAROLINA.Przywitalam sie juz z Wami w przywitał i.Jestem po zmianie płci .Jestem juz w pelni 100% kobieta.Zostalam w przywitalni bardzo cieplo przyjęta.Chcialam sie Was o cos zapytac.Doradzcie mi w sprawie podpasek.Kiedy wychodzilam ze szpitala lekarz powiedział ,mi ,ze na początku moge mieć bardzo obfite miesiączki.Narazie zabronil mi używania tamponow ,ze względu jeszcze na świeże rany.Doradzcie mi jakich używać podpasek na bardzo krwiste miesiączki.Przepraszam ,ze o to pytam.Ale czuje sie jedna z Was i mam problem.W wieku 50 lat pierwsza miesiączka.Dla mnie to tez bardzo stresującCzy używać dwóch podpasek .Czy jedna? Jeśli jedna to jaka marka? Moze wiecie? Za 4 dni mam dostać ta miesiączkę.Az sie boje.Doradzcie mi jak to z kalendarzykiem jak go zrobić? POZDRAWIAM
-
girlonfire
Re: pierwsza miesiaczka
może poszukaj w internecie opini na temat podpasek . Jakie są bardzo dobrze chłonne. Ja używam podpasek feminy. Podpaski ultra. One sa corpawda na noc, ale jak mi sie zdarzy obfita miesiączka to zakładam w dzień i jest w porządku 
-
stanikkarolina
Witaj.Przejrzalam Internet i faktycznie na bardzo obfity okres bardzo dobre są podpaski ULTRA.Tak .Bede je zakladac na dzien tez.Dzieki za pomoc i doradztwo.A doradzisz mi jak zrobić kalendarzyk miesiączek? 
kalendarzem miesiaczek mozesz sie sugerowac po drugiej miesiaczce dopiero . P.s jesli jestes po zmianie płci to zanim twoje hormony zaczna normalnie funkcjonowac minie troche czasu
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
Polecam podpaski Bella i Naturella - bardzo fajne, deliktne mają też wersje ultra. Sugeruj się ilością namalowanych kropelek na opakowaniu - im większa ilość tym bardziej chłonne i większe
Z mojej strony odradzam Always, dla mnie są sztuczne i strasznie mnie podrażniały. Więc jak masz ranki jeszcze albo jesteś wrażliwa po zabiegu, to lepiej postawić na bardziej delikatne podpaski, więc te dwie wymienione wcześniej powinny być ok
Z mojej strony odradzam Always, dla mnie są sztuczne i strasznie mnie podrażniały. Więc jak masz ranki jeszcze albo jesteś wrażliwa po zabiegu, to lepiej postawić na bardziej delikatne podpaski, więc te dwie wymienione wcześniej powinny być ok
-
stanikkarolina
Witaj.Swietnie mi doradzilaś.Uzywam podpasek BELLA są doskonale.Swietnie sie trzymaja bielizny ,są bardzo chlonne .DZIEKI.POZDRAWIAM