Wielkość penisa
-
xxFacecikxx
- Jestem tu nowa :)
Wielkość penisa
Ostatnio zmieniony śr gru 12, 2012 10:33 pm przez xxFacecikxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Wielkość penisa
Średnia u Europejczyków jest chyba coś koło 15cm, ale spokojnie, nie to jest najważniejsze w zaspokajaniu potrzeb kobiety 
-
xxFacecikxx
Ostatnio zmieniony śr gru 12, 2012 10:33 pm przez xxFacecikxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się grubość, a nie długość
Pamiętaj! Technika jest równie ważna!
Hmm.. doswiadczenia w tych sprawach wielkiego nie mam. Ale i dla mnie długosc nie ma znaczenia. Mój facet nie ma bardzo długiego
a mimo to, za każdym razem potrafi doprowadzic mnie do obłędu ;D Nie wielkość, a technika się tu liczy 
No i uczucie

No i uczucie
Spokojnie.Długość chyba aż tak ważna nie jest. Ważne żeby mieścił się w średniej.Zresztą mały i krótki też może dać przyjemmnosć;)
Czy Twoja firma ma przedszkole warszawa?
-
Paragraf22
-
Ostatnio zmieniony ndz gru 02, 2012 4:35 pm przez Paragraf22, łącznie zmieniany 1 raz.
to jest tak, że dla jednego liczy sie wnętrze, dla innego inteligencja, a dla trzeciego poczucie humoru
jeden facet lubi cycki, inny tyłki, inny chudze, inny takie z krągłościami
więc kobiety też: jedna lubi długie penisy, inna grube, inna twierdzi, że rozmiar nie ma znaczenia

więc kobiety też: jedna lubi długie penisy, inna grube, inna twierdzi, że rozmiar nie ma znaczenia
kominki zdjęcia
A gdzie leży złoty środek?Olanda pisze:to jest tak, że dla jednego liczy sie wnętrze, dla innego inteligencja, a dla trzeciego poczucie humoru
Zobacz, jak powinny być wykonane kominy izolowane
-
golden_eye
Zgadza sie, nawet niespełna 10-centymetrowy członek potrafi w pełni zaspokoić kobietę, jeśli robi to w odpowiedni sposób. Co do statystyk, to znalazłam fajna mapkę, która pokazuje jaka jest przeciętna długość penisów mieszkańców Europy:Magda877 pisze:Średnia u Europejczyków jest chyba coś koło 15cm, ale spokojnie, nie to jest najważniejsze w zaspokajaniu potrzeb kobiety
rozmiar penisa
-
konstancia
powiem tak dziewczyny, jestem po dwóch związkach. Jeden trwał 7 lat drugi 2 lata każdy z tych partnerów miała dużego penisa. Ten z którym byłam przez 2 lata, przy pierwszym stosunku odczuwałam niesamowity ból. Nie dość ze bardzo długi to do tego bardzo, bardzo gruby. Obecnie mam trzeciego partnera sexualnego, który ma bardzo małego penisa. Niestety nie doszłam z nim do orgazmu ani raz. Moze wielkosc nie ma znaczenia dla większości kobiet, dla nie niestety juz teraz ma.
-
sun979
Nie liczy się wielkość penisa, ale jakość sexu! ;D Facet musi być wytrwały i zdeterminowany, by zaspokoić kobietę. Można bardziej zwracać uwagę na długość, ale czasu stosunku. Im dłużej tym lepiej... 
- pannaczarna
- Miła Kobietka
nie wielkość jest ważna a technika.
No bo np co nam z takiego faceta który ma dużego a nie ma pojęcia co z nim zrobić ?:D
No bo np co nam z takiego faceta który ma dużego a nie ma pojęcia co z nim zrobić ?:D
- na każdy temat
technika jest najważniejsza!!!
-
apollo
hehe... widziałyście - operacyjne powiększenie penisa Nie sądziłam, że faceci rzeczywiście to robią. Czy miałyście partnerów, których przyrodzenie było faktycznie zbyt małe, aby można się było fajnie zabawić?
Nie sądzicie, że oni sobie sami wkręcają problemy? 
Ostatnio zmieniony pn wrz 30, 2013 7:55 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie SPAMować forum
Powód: proszę nie SPAMować forum
Dla mnie liczy się technika, a nie rozmiar.
-
janpasztet