Wielkość penisa

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
xxFacecikxx
Jestem tu nowa :)

Wielkość penisa

Post autor: xxFacecikxx »

:fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove
Ostatnio zmieniony śr gru 12, 2012 10:33 pm przez xxFacecikxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Magda877

Re: Wielkość penisa

Post autor: Magda877 »

Średnia u Europejczyków jest chyba coś koło 15cm, ale spokojnie, nie to jest najważniejsze w zaspokajaniu potrzeb kobiety :sex1
Obrazek
xxFacecikxx

Post autor: xxFacecikxx »

:fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove :fallinlove
Ostatnio zmieniony śr gru 12, 2012 10:33 pm przez xxFacecikxx, łącznie zmieniany 1 raz.
firlej

Post autor: firlej »

Liczy się grubość, a nie długość ;) Pamiętaj! Technika jest równie ważna!
Awatar użytkownika
ewel6565

Post autor: ewel6565 »

Racja :) Ja tam wolę takie mniejsze a grubsze :)
kurs rachunkowości katowice
Niebieska

Post autor: Niebieska »

Hmm.. doswiadczenia w tych sprawach wielkiego nie mam. Ale i dla mnie długosc nie ma znaczenia. Mój facet nie ma bardzo długiego :) a mimo to, za każdym razem potrafi doprowadzic mnie do obłędu ;D Nie wielkość, a technika się tu liczy :)
No i uczucie
:)
Obrazek
Awatar użytkownika
Doda12

Post autor: Doda12 »

Spokojnie.Długość chyba aż tak ważna nie jest. Ważne żeby mieścił się w średniej.Zresztą mały i krótki też może dać przyjemmnosć;)
Czy Twoja firma ma przedszkole warszawa?
Awatar użytkownika
ivi

Post autor: ivi »

Ważne żeby spełniał swoją "rolę" :) a duży nie znaczy lepszy :P
Obrazek
Paragraf22

Post autor: Paragraf22 »

-
Ostatnio zmieniony ndz gru 02, 2012 4:35 pm przez Paragraf22, łącznie zmieniany 1 raz.
Olanda

Post autor: Olanda »

to jest tak, że dla jednego liczy sie wnętrze, dla innego inteligencja, a dla trzeciego poczucie humoru

jeden facet lubi cycki, inny tyłki, inny chudze, inny takie z krągłościami

więc kobiety też: jedna lubi długie penisy, inna grube, inna twierdzi, że rozmiar nie ma znaczenia

:diabel
kominki zdjęcia
marik190

Post autor: marik190 »

Olanda pisze:to jest tak, że dla jednego liczy sie wnętrze, dla innego inteligencja, a dla trzeciego poczucie humoru

jeden facet lubi cycki, inny tyłki, inny chudze, inny takie z krągłościami

więc kobiety też: jedna lubi długie penisy, inna grube, inna twierdzi, że rozmiar nie ma znaczenia

:diabel
A gdzie leży złoty środek?
Zobacz, jak powinny być wykonane kominy izolowane
golden_eye

Post autor: golden_eye »

Magda877 pisze:Średnia u Europejczyków jest chyba coś koło 15cm, ale spokojnie, nie to jest najważniejsze w zaspokajaniu potrzeb kobiety :sex1
Zgadza sie, nawet niespełna 10-centymetrowy członek potrafi w pełni zaspokoić kobietę, jeśli robi to w odpowiedni sposób. Co do statystyk, to znalazłam fajna mapkę, która pokazuje jaka jest przeciętna długość penisów mieszkańców Europy:
rozmiar penisa
konstancia

Post autor: konstancia »

powiem tak dziewczyny, jestem po dwóch związkach. Jeden trwał 7 lat drugi 2 lata każdy z tych partnerów miała dużego penisa. Ten z którym byłam przez 2 lata, przy pierwszym stosunku odczuwałam niesamowity ból. Nie dość ze bardzo długi to do tego bardzo, bardzo gruby. Obecnie mam trzeciego partnera sexualnego, który ma bardzo małego penisa. Niestety nie doszłam z nim do orgazmu ani raz. Moze wielkosc nie ma znaczenia dla większości kobiet, dla nie niestety juz teraz ma.
sun979

Post autor: sun979 »

Nie liczy się wielkość penisa, ale jakość sexu! ;D Facet musi być wytrwały i zdeterminowany, by zaspokoić kobietę. Można bardziej zwracać uwagę na długość, ale czasu stosunku. Im dłużej tym lepiej... :D
Awatar użytkownika
pannaczarna
Miła Kobietka

Post autor: pannaczarna »

nie wielkość jest ważna a technika.
No bo np co nam z takiego faceta który ma dużego a nie ma pojęcia co z nim zrobić ?:D
Awatar użytkownika
na każdy temat

Post autor: na każdy temat »

technika jest najważniejsza!!!
apollo

Post autor: apollo »

hehe... widziałyście - operacyjne powiększenie penisa Nie sądziłam, że faceci rzeczywiście to robią. Czy miałyście partnerów, których przyrodzenie było faktycznie zbyt małe, aby można się było fajnie zabawić? ;-) Nie sądzicie, że oni sobie sami wkręcają problemy? ;-)
Ostatnio zmieniony pn wrz 30, 2013 7:55 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie SPAMować forum
Awatar użytkownika
Mardejm

Post autor: Mardejm »

Dla mnie liczy się technika, a nie rozmiar.
janpasztet

Post autor: janpasztet »

A dla mnie grubość.
toner samsung scx 4200
ODPOWIEDZ