Leki na zwiekszenie libido

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Malpka5555
Jestem tu nowa :)

Leki na zwiekszenie libido

Post autor: Malpka5555 »

Mam pytanie.. Czy stosowala któras z was erotic dla kobiet? Od pewnego czasu nie mam ochoty na seks i szukam niedrogich sposob na podniesienie libido. Bardzo zalezy mi na opiniach o tym leku
Witalka
Fajna Kobietka

Re: Leki na zwiekszenie libido

Post autor: Witalka »

problem z libido moze miec rozne podloza, czasem jest to zmeczenie, czasem zbyt duze oczekiwania wobec siebie i partnera, czasem zaburzenia hormonalne, tarczycowe czy inne zdrowotne. Nie bierze sie tabletek od tak tylko szuka najpierw przyczyny by problem wyeliminowac. U nas byla to poprostu monotonia
majkusia
Fajna Kobietka

Post autor: majkusia »

i co z tym zrobiliscie? z monotonia? jak ją okiełznac?
Witalka
Fajna Kobietka

Post autor: Witalka »

dodajac troche pikanterii i dodatkow :D u nas akurat z superlove wjechaly erotyczne zabawki :D
fikusnaela

Post autor: fikusnaela »

najlepsze sa te tabletki feminam libido z tymi egzotycznymi ziołami z Ameryki Południowej i środkowej
mariavick

Post autor: mariavick »

potwierdzam działają jak błyskawica. Mąż zadowolony
Awatar użytkownika
freya
Miła Kobietka

Post autor: freya »

Można też takie https://antykoncepcjanamiare.pl/natural ... ga-libido/ naturalne metody stosować, niektóre naprawdę wypróbowałam na sobie i świetnie działają
ODPOWIEDZ