Spotkania na chacie
Spotkania na chacie
Co zrobiłybyście, gdyby Wasz facet chatował w sieci z innymi kobietami, np. na chatach erotycznych?
Re: Spotkania na chacie
Cztuje w celu spotkania się z nimi?
Na pewno zadna z nas nie byla by zadowolona
Na pewno zadna z nas nie byla by zadowolona
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Ja juz za samą rejestracje na takim portalku erotycznym zrobiłabym awanturę.. a czat.. tym bardziej.. na takim czacie nie tylko sie pisze ale rowniez oglada siebie przez "kamerke" internetową.. a wiadomo co kobiety tam pokazują...
Sadze, ze to jest sygnal ostrzegawczy dla Ciebie , ze cos w waszym zwiazku kuleje i to
bardzo.
Najwyzsza pora to sobie wyjasnic w szczerej i spokojnej rozmowie, poki mozna jeszcze
cos ew. zaradzic.
Takie niewinne z pozoru spotkania chatowe, potrafia naprawde niezle namieszac w zwiazkach,
wiec zareaguj i to koniecznie.
Jedno jest pewne, ze zaden facet ktory kocha swoja partnerke z pewnoscia nie bedzie
wchodzil na takie chaty erotyczne.
No chyba , ze odczuwa braki seksualne .
Ale to chyba Ty wiesz czy tak sie dzieje u Was.
Po prostu reaguj , ale rob to taktownie i z ogromna dyplomacja , bo to czuly i bardzo
wrazliwy punkt u kazdego faceta.
bardzo.
Najwyzsza pora to sobie wyjasnic w szczerej i spokojnej rozmowie, poki mozna jeszcze
cos ew. zaradzic.
Takie niewinne z pozoru spotkania chatowe, potrafia naprawde niezle namieszac w zwiazkach,
wiec zareaguj i to koniecznie.
Jedno jest pewne, ze zaden facet ktory kocha swoja partnerke z pewnoscia nie bedzie
wchodzil na takie chaty erotyczne.
No chyba , ze odczuwa braki seksualne .
Ale to chyba Ty wiesz czy tak sie dzieje u Was.
Po prostu reaguj , ale rob to taktownie i z ogromna dyplomacja , bo to czuly i bardzo
wrazliwy punkt u kazdego faceta.
Dżuliana musisz coś z tym zrobić bo na takim portalu raczej nie rozmawia o szydełkowaniu. tylko szuka sobie kobietki do
Więc lepiej jak najszybciej zareagowac
Więc lepiej jak najszybciej zareagowac
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
a daje tym, co go nie mają.
-
natalkaDawidka
- Miła Kobietka
Oj działoby się. Bez lima pod okiem by z tego nie wyszedł. Ale mi to na szczęście nie grozi. Za dobrego mam faceta. 
Porównałabym to do zdrady! Twój facet nie jest wobec Ciebie fair. Jak on by się czuł gdybyś zrobiła coś podobnego? Pomyśl czy to zmieni Wasze relacje i jak bardzo? Porozmawiaj z nim, nie możesz tego tak zostawić, bo będzie jeszcze gorzej...
Ojjj...
Była bym zła jak nie wiem.
Jeżeli facet logoje się na takich stronach jest tylko jedno wytłumaczenie, brakuje mu czegoś w waszym zwiazku.
Jeżeli z nim o tym nie porozmawiasz nie dowiesz się czego.
Najlepiej zapytać o to w prost może musicie coś zmienić by on przestał zaglądać na takie strony.
Lub zwyczajnie kręcą go takie internetowe portale erotyczne.
Jednak miejmy nadzieje że tak nie jest
Była bym zła jak nie wiem.
Jeżeli facet logoje się na takich stronach jest tylko jedno wytłumaczenie, brakuje mu czegoś w waszym zwiazku.
Jeżeli z nim o tym nie porozmawiasz nie dowiesz się czego.
Najlepiej zapytać o to w prost może musicie coś zmienić by on przestał zaglądać na takie strony.
Lub zwyczajnie kręcą go takie internetowe portale erotyczne.
Jednak miejmy nadzieje że tak nie jest
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
-
Pletwa Reborn
Ona nie napisała, że jest w takiej sytuacje, tylko się pyta co byście zrobiły gdyby u Was się coś takiego przytrafiło.Sadze, ze to jest sygnal ostrzegawczy dla Ciebie , ze cos w waszym zwiazku kuleje i to
bardzo.
Zwykły opiernicz myśle, że wystarczy. Najpewniej i tak wasi faceci wchodzą na ostre stronki gdy nie patrzycie.
zwykły opiernicz na początek, a poza tym trzeba się przyjrzeć czy coś się nie dzieje w samym związku
naprawdę podejrzana sprawa