Sposób na kształtne i jędrne piersi?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Awatar użytkownika
katrinka
Fajna Kobietka

Re: Sposób na kształtne i jędrne piersi?

Post autor: katrinka »

Ale efekt jest stały? Czy tylko na czas w którym bierzesz te tabletki? Bo chciałabym coś co dałoby mi stały efekt i nie chcę brać cały czas tabltek:(
andrat
Fajna Kobietka

Post autor: andrat »

Wiesz co , sama się nad tym zastanawiałam ale tabletki brałam już naprawdę jakiś czas temu ( dobre kilka miesięcy bo zaczełam brać jesienią rok temu). No i jak widze swój biust i sobie porównuje z tym co było wcześniej to nie. Nie pomniejszyły się po perfect bust :) Ale zobaczymy co będzie dalej.
olcia.a
Jestem tu nowa :)

Post autor: olcia.a »

mi sie poprawił kształt po tym jak zaczęłam ćwiczyć callanetics
Lota

Post autor: Lota »

Nie da się ukryć, że najlepiej sprawdzi się operacja plastyczna. Ja jestem po operacji powiększania piersi i jestem zadowolona. Świetną robotę zrobiła dr Anna Olender, to naprawdę dobry chirurg plastyczny.
kowbojka

Post autor: kowbojka »

Na pewno nie daj sobie wmówić, że kremami i ćwiczeniami "zrobisz" sobie fajne piersi. Natura i grawitacja są nieubłagalne. Jeśli chcesz mieć jędrne i kształtne piersi to rozważ implanty - po prostu. Możesz umówić się do Olmedical na konsultacje i tam pan doktor Januszewski dobierze odpowiedni kształt i rozmiar implantów: dopasowany do twojej sylwetki, tak by się komfortowo te piersi "nosiło" :)
Awatar użytkownika
katelynn30

Post autor: katelynn30 »

Biustonosze miękkie są idealne dla kobiet z mniejszym biustem lub tych, które preferują naturalny kształt piersi i najwyższy komfort. Biustonosz miękki nie ma usztywnień, więc jest mniej widoczny pod ubraniem, a ryzyko jakichkolwiek mechanicznych obtarć skóry jest w jego przypadku znikome.
Czy niewłaściwy rozmiar biustonosza może wpływać na zdrowie i samopoczucie?
mandzia

Post autor: mandzia »

Na całe ciało w tym oczywiście na piersi działa olejek Busajna. Super nawilżający, pięknie pachnie, skóra po nim jedrna, jak wyprasowana
soniatorgalska

Post autor: soniatorgalska »

Hej a znacie tabletki o nazwie Breastfem?. Moja koleżanka powiększyła nimi biust. Nie wiem ile ale to widać. Może mnie oszukuje ale raczej nie sądzę bo bym wiedziała że była na operacji. Miał ktoś jeszcze styczność z tym preparatem ?. :roll:
ODPOWIEDZ