Sposób na kształtne i jędrne piersi?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
RougeBloo
Fajna Kobietka

Post autor: RougeBloo »

Otóż jak w temacie dziewczyny. Nie narzekam na swoje piersi, mój facet też nie - ale chciałabym o nie zadbać w taki sposób, żeby moje zadowolenie z nich osiągnęło 100%. Macie jakieś sposoby na ujędrnienie, poprawienie ich kształtu i uniesienie do góry ale bez zmieniania ich wielkości? Jakieś sprawdzone ćwiczenia, kremy, balsamy, maseczki? Ja stosuję teraz balsamu Carla Norri Slim Expert - Serum modelujące kupione za 7zł w Biedronce :)
Obrazek
I powiem, że po kilku tygodniach stosowania widzę małą różnicę - są nawilżone, gładkie i ujędrnione. Jednak sam balsam kształtu nie poprawi :)
Ostatnio zmieniony czw paź 03, 2013 2:08 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę używać opcji img lub załącznika
To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące.

KOCHAM!
♥♥♥
Obrazek
Biopiekno_pl
Miła Kobietka

Re: Sposób na kształtne i jędrne piersi?

Post autor: Biopiekno_pl »

Na piękny biust pomagają przede wszystkim ćwiczenia. Ale także, dobrze dobrany stanik. Warto udać się do dobrego sklepu z bielizną, gdzie pomogą nam dobrać odpowiedni stanik. Warto też stosować dobre kremy ujędrniające na biust. Do tego raz w tygodniu porządny peeling i masaże podczas kąpieli.
www.biopiekno.pl - Kosmetyki naturalne, ekologiczne, organiczne i mineralne.
Kobietadojrzala
Jestem tu nowa :)

Post autor: Kobietadojrzala »

Piękny biust był moim marzeniem - od zawsze! Ale jak to bywa w życiu wszystko jest ważne tylko nie ja. Kwestia pieniędzy to druga sprawa, ale w końcu stało się i moje postanowienie z przed lat zostało zrealizowane. Zrobiłam sobie piersi i ....nie żałuje bo w końcu mogę ubrać normalny stanik , swobodnie mogę założyć bluzkę z dużym dekoltem. Żaden specyfik nie poprawi kształtu piersi, mężczyzni mają mięśnie a my tkankę tłuszczową jeśli tylko schudłam parę kilo moje piersi również schudły.Polecam klinikę Medycyna Urody to właśnie tam zrobiłam sobie piersi. Opieka i fachowość , ludzkie podejście do pacjenta to wszystko znalazłam właśnie tam. SPAM :serca
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 8:09 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
mumue

Post autor: mumue »

Ja zauważyłam poprawę kiedy zaczęłam dużo ćwiczyć - to chyba jest jedyna metoda. kremy tylko wspomagają ćwiczenia
jadwinia
Miła Kobietka

Post autor: jadwinia »

A co jeśli to nie pomaga i trzeba udać się do specjalisty? Pytam, bo myślę o wizycie u doktora Osucha, jednego z lepszych plastyków w stolicy. Może nie od razu jakieś powiększanie, ale drobna plastyka ;)
sat107

Post autor: sat107 »

No niestety, tu grawitacja w tym temacie robi swoje. Zatem im większy, tym gorzej. Ale kobietki nie martwmy się na zapas, poza tym, zawsze pamiętajmy że liczy się że są. O zgrozo, gdyby musieli nam je amputować. Oczywiście co do pielęgnacji, to radzę używać jakiś dobry krem (w zależności od zasobności kieszeni) duży wybór kosmetyków znajdziecie na spam no i nie obejdzie się bez ćwiczeń. Zatem pompujcie dziewczyny!!
Ostatnio zmieniony czw paź 03, 2013 2:08 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM. Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Katia
Miła Kobietka

Post autor: Katia »

ja smaruje się Ginkgo Biloba działa nawilżająco i jest silnym antyoksydantem, spirulina chroni kolagen i elastynę, natomiast białka są odpowiedzialne za młody wygląd i jędrność skóry. SPAM Dodatkowo masaż piersi pod prysznicem ruchami okrężnymi po 20 razy jedną i drugą pierś przy użycie pillingu- jakiegokolwiek (czy zrobisz sama czy kupisz z żelem pod prysznic) Ja to zaczęłam stosować jak dziecko przestało karmić i naprawdę widać efekty.
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 8:10 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
całodobowa opieka nad starszymi kraków
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

ja prawdę mówiąc nie mam jakiegoś specjalnego preparatu tylko do smarowania piersi, ale oczywiście stosuje normalny balsam na całe ciało, nie dajmy się zwariować, za chwilę do każdej części ciała będziemy miec inny kosmetyk :/
MagdaLena30

Post autor: MagdaLena30 »

najlepiej połączyć - dobry krem (przede wszystkim niezbędna jest systematyczność) i dobre ćwiczenia - ja od niedawna robię z tej strony: SPAM i czekam na efekty ;)
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 8:10 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Maj_ka
Miła Kobietka

Post autor: Maj_ka »

Dużo daje wizualnie, ale też zdrowotnie (nie zdeformuje piersi na przyszłość) dobrze dobrany stanik. Warto albo wybrać się do brafiterki, albo samemu poczytać, jak prawidłowo dobrać biustonosz:) Różnica często jest naprawdę duża:)
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

Dużo sexu i partner ze zdolnościami manualnymi ;)
jadwinia
Miła Kobietka

Post autor: jadwinia »

Albo lekarz ;p Są min. 4 zabiegi, które pozwalają powiększyć piersi lub poprawić ich wygląd w tym kierunku ;p
- Powiększanie piersi implantami
- Powiększanie piersi własnym tłuszczem
- Korekcja asymetrii piersi
- Podniesienie piersi
Te zabiegi robi właśnie wcześniej wspomniany dr. Piotr Osuch ;)
Eliza7

Post autor: Eliza7 »

Ja na stronie internetowej przeczytałam o zabiegu ujędrniającym piersi. Jest to metoda nieoperacyjna, dlatego wydaje się bezpieczna. Nawet jak nic nie pomoże, to z pewnością nie zaszkodzi. Co wy o tym myślicie w ogóle ?
Ostatnio zmieniony śr paź 02, 2013 11:46 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum. Spam.
alicjakwiatek1509

Post autor: alicjakwiatek1509 »

Świetny środek na poprawe wyglądu i ujędrnienie piersi, na prawde polecam....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Biopiekno_pl
Miła Kobietka

Post autor: Biopiekno_pl »

Polecam masaże ciepłą i zimną wodą pod prysznicem. Wspomagają krążenie. Warto skorzystać również z balsamów. Polecam mleczko ujędrniające biust Cosmetix Organix zawiera aloes i masło Shea koją i nawilżają skórę. Dodatkowo oliwa z oliwek oraz jojoba nawilżają i odżywiają cienką skórę biustu.
www.biopiekno.pl - Kosmetyki naturalne, ekologiczne, organiczne i mineralne.
Awatar użytkownika
Klarina

Post autor: Klarina »

ja polecam bardzo serum z Tołpy. w moim przypadku się okazało rewelacyjne, bo już po zużyciu jednej tubki zauważyłam ogromną poprawę :) teraz stosuje tak profilaktycznie ;)
O dietach, zdrowym jedzeniu i odchudzaniu:
www.dbajoswojalinie.pl
na_diecie

Post autor: na_diecie »

Masaże, ćwiczenia, zimno- ciepłe prysznice, kosmetyki i przede wszystkim dobry stanik! Mozesz sama nauczyć się go dobierać - SPAM
ja jednak na początek zalecałabym udać się do brafittirki, która nie tylko nauczy, ale przy okazji udzieli kilku praktycznych porad :)
Ostatnio zmieniony czw wrz 05, 2013 3:10 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Inkachasia

Post autor: Inkachasia »

Ja polecam ćwiczenia SPAM. Kobiece piersi zbudowane są przede wszystkim z tkanki tłuszczowej, w której brak jakichkolwiek mięśni, dlatego nie jest możliwe zwiększenie ich masy poprzez ćwiczenia – ale można wzmocnić mięśnie je podtrzymujące!
Ostatnio zmieniony ndz wrz 29, 2013 6:08 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
gugaro87

Post autor: gugaro87 »

ćwiczenia dobrze dobrane mogą zastąpić zabiegi. Podczas ćwiczeń skóra stała się jędrniejsza i piersi zyskały lepszy wygląd. ja ćwiczyłam w SPAM :swing
Ostatnio zmieniony pn wrz 30, 2013 8:29 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

moja mama uzywała przez 3 miesiące tabletki na biust kupiła w ptece za 50zl opakowanie 30tab. i pomogło ma jędrniejsze i pełniejsze
miolko
Miła Kobietka

Post autor: miolko »

Wydaje mi się, że dobrym sposobem są po prostu ćwiczenia, gorzej jak nie ma na to czasu ;) Przyjaciółka była w warszawskim gabinecie (na ul. Wilanowskiej, nie pamiętam nazwy) na zabiegu ujędrniającym i rzeczywiście efekty były świetne.
EPStudio_pl

Post autor: EPStudio_pl »

Zgadza się,ćwiczenia to bardzo dobry pomysł,ogólnie aktywność fizyczna połączona z dobrą dietą oraz oczywiście kosmetykami,bez tego ani rusz.
gugaro87

Post autor: gugaro87 »

ja zauważyłam różnicę w jędrności po intensywnych ćwiczeniach. Ćwicząc regularnie wzmacnia się mięśnie klatki.
gohusia

Post autor: gohusia »

Pisałam w innym wątku ale może tutaj też ktoś coś poleci na lepszy biust. I nie mam na myśli powiększenie rozmiaru a bardziej podniesienie :)
grubaelwira

Post autor: grubaelwira »

Moim zdaniem kluczem do sukcesu jest dobór odpowiedniego biustonosza. Większość kobiet tak naprawdę ma źle dobrany rozmiar i później piersi się odkształcają, co nie wygląda estetycznie i w dodatku jest bardzo niezdrowe. Ja sama poszłam po rozum do głowy i jako, że mam duży biust kupuję teraz tylko i wyłącznie w sieci, na przykład w sklepie Diores mają duże rozmiary :)
ODPOWIEDZ