Jakie kosmetyki Waszym zdaniem są lepsze - Oriflame czy może FM Group? Które kupujecie? Podzielcie się swoimi uwagami i spostrzeżeniami
FM Group czy Oriflame?
FM Group czy Oriflame?
Hej dziewczyny
Jakie kosmetyki Waszym zdaniem są lepsze - Oriflame czy może FM Group? Które kupujecie? Podzielcie się swoimi uwagami i spostrzeżeniami
Kochane kobiety, sprawdźcie tutaj, jakie kosmetyki Ci się należą! Nie kupuj tanich podróbek, bo zniszczysz sobie cerę!
-
helenka814
- Miła Kobietka
Re: FM Group czy Oriflame?
oriflame jest drogą marką.
osobiscie kupuję z avon. lubię ich zapachy( teraz mam sensuella), perelki brązujące są mega, chyba na lepsze się nie natknelam. kupuję rowniez kredke do oczu z gąbeczką do rozcierania, bardzo dobrze sie sprawdza.
osobiscie kupuję z avon. lubię ich zapachy( teraz mam sensuella), perelki brązujące są mega, chyba na lepsze się nie natknelam. kupuję rowniez kredke do oczu z gąbeczką do rozcierania, bardzo dobrze sie sprawdza.
Osobiście, unikam jak ognia
wszystkich wyżej wymenionych 
wolę kupić normalnie w sklepie, gdzie mogę zobaczyć, poczuć itp.. próbkie to nie wszystko
Jednak z avonem, oriflame i fm miałam stycznosć... na pewno mają niektóreprodukty godne polecenia
ale jestem zdania, że warto co jakiś czas zmieniać kosmetyki..
wolę kupić normalnie w sklepie, gdzie mogę zobaczyć, poczuć itp.. próbkie to nie wszystko
Jednak z avonem, oriflame i fm miałam stycznosć... na pewno mają niektóreprodukty godne polecenia
ale jestem zdania, że warto co jakiś czas zmieniać kosmetyki..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
Everesteam
- Jestem tu nowa :)
ja się przekonałam do Oriflame ale nie można być zamknięta do jednej firmy
radzę popytać i popróbować różne kosmetyki sama szukam tych zdrowszych i różnie to jest skąd one są
radzę popytać i popróbować różne kosmetyki sama szukam tych zdrowszych i różnie to jest skąd one są
Więcej niż kosmetyki Oriflame. Zespół Everesteam zaprasza. Pieniądze czekają!
Nie przepadam osobiście za którąkolwiek z tych firm, ale lubię kilka zapachów z AVONU 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Dziewczyny, ja polecam Mary Kay - od prawie 2 lat jestem doradcą kosmetycznym. Ogromny plus to Złoty Serwis, który świadczymy - na spotkaniu kosmetycznym dobieramy pielęgnację, kolory, po spotkaniu masz możliwość zakupić, jednak bez obligacji. Produkty śwetne, jakości Lancome czy np. Shiseido, w niższej cenie (przykładowo cena podkładu to 72 zł - od 6 do 12 miesięcy stosowania). Zachęcam dziewczyny z Warszawy i okolic do spotkania - będziecie mogły bezpłatnie wypróbować te produkty, które zostaną dobranego do Waszego rodzaju skóry.
Z FM to ja tylko perfumy zamawiam.
A z Oriflame ostatnio zamówiłam podkład i jestem zadowolona.
A z Oriflame ostatnio zamówiłam podkład i jestem zadowolona.
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...